Age of Conan : Hyborian Adventures

Reaction score
5

Τα mmorpgs πουλάνε και πουλάνε ΠΟΛΥ! Περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλο είδος παιχνιδιού; Που κολλάει αυτό στην αναφορά μας για ενα συγκεκριμένο παιχνίδι; εχεχε... Αυτό θα το διαβασετε στο τέλος.

Age Of Conan : Hyborian Adventures λοιπόν. Τι ειναι πάλι τούτο; Τούτο είναι, πολύ απλά, το mmorpg που κοντράρει στα ίσα το Warhammer OnLine στις λίστες του www.mmorpg.com στα most anticipated mmorpgs!!

"Εντάξει", θα σκεφτεί κάποιος. "Άλλο ενα mmorpg για να σκοτώνουμε τέρατα, να κάνουμε quests, να παίρνουμε levels, items και μετά να σφαζόμαστε στο PvP".

Guess again guys!

Το παιχνιδάκι ειναι κάπως hybrid αφού ξεκινάει single player, συνεχίζει single player και οταν τελειώσει κάποιο είδος quests εκει πέρα μεταφέρεστε στον "κανονικό" massively mutliplayer κοσμο.

Κι αν δεν σας εντυπωσίασε αυτό (μεταξύ μας δεν εχει κατι το εντυπωσιακό απλά είναι διαφορετικό) διαβαστε και αυτό :

Real Combat Engine
-Μάστορα, τούτο τρώγεται;;

Τούτο παιδιά μου είναι το πιο ρεαλιστικό (στην θεωρία πάντα γιατί την πράξη θα την δούμε εμ την κυκλοφορία του παιχνιδιού) σύστημα PvP που έχει υπάρξει ποτέ :respect:. Μέχρι τώρα ξέραμε :

2 παίχτες όρθιοι σαν κουτσουρα, χτυπάνε μετα μανίας ο ένας τον άλλον και όποιος μείνει. Όσο δυνατό κι αν είναι το χτύπημα που θα σου έριχνε ο αντίπαλος ήσουν εκεί, όρθιος. Ετρωγες ενα fireball με διάμετρο 3 μέτρα και πάλι εκει ήσουν, όρθιος. FORGET IT! Το παιχνίδι θα παίζει πολύ με τους κανόνες της φυσικής σε κάθε μάχη. Απο το απλό creeping (PvE a.k.a. Player VS Mobs) μέχρι το Castle Sieging.

Ναι ναι! Θα έχουμε και απο αυτό! Περισσότερες πληροφορίες δεν εχω ακομα αλλα μόλις μαθω θα τις γράψω και αυτές.

Και 2 πραγματάκια που άφησα για το τέλος :

Ηχος 7.1

και...

ΧΒΟΧ360 Support! Καλά είδατε! Το πρώτο mmorpg για το XBOX είναι γεγονός. Πως θα γινεται η επικοινωνία όμως με τον γύρω κόσμο, το chat με τους άλλους παίχτες δεν το ξέρω...

To μονο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2007 που ειναι και η...estimated ημερομηνία κυκλοφορίας!

Περισσότερα σύντομα (με το ανοιγμα της beta δηλαδή ;-) )

:respect::respect::respect:

Reaction score
5
Τελικά το XBOX support δεν το βλέπω να ισχύει. Επίσης απο τον Οκτώβριο μεταφερθήκαμε λιγάκι παραπέρα :mad_2:

1.3 What platforms will the game be released on, and when will it come out?
Age of Conan will first be released for the Windows PC, and the launch date is set to March 2008.
Περισσότερα εδώ.

Reaction score
5
Την 25η Μαρτίου περιμένουμε να το δούμε. Το AoC μαζί με το Warhammer αποτελούν αυτή την στιγμή τα δύο παιχνίδια που περιμένουν όλοι οι mmo gamers περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Μείνετε κοντά μας και ίσως σας ετοιμάσουμε κάτι καλό :happy_6:

Reaction score
4
Την 25η Μαρτίου περιμένουμε να το δούμε. Το AoC μαζί με το Warhammer αποτελούν αυτή την στιγμή τα δύο παιχνίδια που περιμένουν όλοι οι mmo gamers περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Μείνετε κοντά μας και ίσως σας ετοιμάσουμε κάτι καλό :happy_6:
Αναμενουμε :bravo:

Reaction score
5
Κάτι που κατα την γνώμη μου έδωσε πολύ στο gameplay, τα πιο εμπειρα μάτια θα το δουν στο βιντεο από πάνω, είναι η κατάργηση targeting.

Ρεαλισμος μέχρι αηδίας ή κουραστικό; Only time will tell :cool_4:

Reaction score
0
Πω Πω!!! πολύ καλό μου φαίνεται.:bravo: Είναι το πιο κοντινό περιβάλλον στο WOW που έχω δει μέχρι τώρα. Επιτέλους γιατί όλα τα υπόλοιπα τα έβρισκα πολύ γκρί και μονότονα, απο αισθητική όχι απο game play.

Υπολογίστε με λοιπον στο team:crazy_3: . Λέω να καώ και με τον Conan, αντε γιατί πολύς καιρός πέρασε και μου έχει λείψει.

Reaction score
5
Νέα παράταση στην κυκλοφορία του παιχνιδιού!

The highly anticipated MMO receives 8 more weeks of development, allowing Funcom to deliver a more polished MMO experience when the game launches on the 20th of May 2008. Despite great feedback on vital aspects like immersion, fun factor and the exciting combat system, the management of Funcom has decided to polish the game even more
Περισσότερα εδώ!!!

Reaction score
5
Οι ξετρελαμενοι εχουν προλαβει ηδη εδω και καιρο:)
+1

H closed beta δουλεύει εδω και καιρόοοοοοο. Μάλλον ετοιμάζουν την Final και το Stress Test τώρα :138:

Reaction score
0
Υπάρχει μήπως κανάς "shared" κωδικός για την openbeta του fileplanet ώστε να θαυμάσουμε με τα ματάκια μας τα γραφικά και το gameplay του παιχνιδιού?:118::118::118:

Reaction score
5
Θα το μελετήσουμε και θα σας ενημερώσουμε εντός ολίγου :116:

Reaction score
0
Για όσους θέλουν να προπαραγγείλουν το παιχνίδι να ενημερώσω πως το "Early Access" δεν ισχύει για την ελλάδα. Αυτό μου είπανε και από το μαγαζί αλλά και από της ίδια την funcom. Δείτε παρακάτω τι απάντησαν:

Greetings,

Thank you for contacting Age of Conan Support. Unfortunately,
according to your retailer, it looks like Early Access is not available
in Greece.

--
- Hide quoted text -
Regards,

J**** / GM D****
Funcom Customer Support Associate

Στο site τους φυσικά δεν αναφέρει τίποτα.... :141::141::141:

Reaction score
5
Είναι μεγάλη κοροιδία τελικά! Το ψάξαμε με τον Στράτο και τελικά αποδείχτηκε οτι στην Ελλάδα δεν γουστάρουν να μας δώσουν headstart (το Warhammer, το LOTRO και το DDO πως μπόρεσαν άραγε;;;).

Έβγαλα μια κάρτα στην Funcom και στο AoC. Δυστυχώς θα περιμένουμε μέχρι την κανονική κυκλοφορά για να το δούμε.

Ήθελα το headstart για να γράψω καποια πράγματα. Μπορώ να το πάρω αν αγορασω το παιχνίδι μέσα απο το site της Funcom. Ομως εκεί δεν σου δινει την collector's edition. Και δεν θελω την απλή :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower