AGP vga για θέαση HD..

Reaction score
0
Καλησπέρα,

έχω ένα media pc παλιό (με socket A δουλεύει) και σκέφτομαι να του βάλω 1GB RAM και μια κάρτα γραφικών X2600 Pro 512MB AGP για να βλέπω HD υλικό στην καινούρια μου full HD TV. Πιστεύετε ότι με την αναβάθμιση αυτή θα δουλέψει καλά ώστε να δίνει καλό σήμα?

ΥΓ. Θα κάνει upscale δηλαδή σε 720 ή 1080 ??

Ευχαριστώ!

Reaction score
1
Θεωριτικά αυτό θα κάνει και δεν θα πρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα.

Το θέμα είναι ότι προς το παρών υπάρχουν αρκετά μικρά και μεγάλα θέματα με τους drivers.

Reaction score
0
Τρελαίνομαι με την ταχύτητα του reply!! :bravo:

Τι εννοείς προβληματάκια ? ασυμβατότητες ? αλλά και έτσι να είναι, όταν λυθεί το πρόβλημα αυτό θα μπορώ να αναπαράγω κανονικά το υλικό hd .. εεε ? :crazy_3:

Reaction score
1
Απάντηση: AGP vga για θέαση HD..

AMD Athlon XP 1800+ ή κάτι παρόμοιο ... Αρκετά παλιά CPU ...

Οπως έχουμε πει επανελλημένως , υπάρχουν 2 κατηγορίες HD αρχείων , αυτών που γίνεται από την κάρτα γραφικών ΗΑ και αυτών που δεν γίνεται , οπότε χρειάζεσαι ένα δυνατό pc ...

Οταν μιλάς για upscale , τότε μιλάμε καθαρά για CPU ...

Με την συγκεκριμένη αναβάθμιση απλά θα μπορείς να βλέπεις ταινίες σε δισκάκια BR ή HD-DVD με το αντίστοιχο drive φυσικά ...

Reaction score
0
AMD Sempron 2600 μην σου πω ..

OK όσο αφορά τα HD / Blu Ray ..

Όσο αφορά τα απλά δισκάκια dvd θα υπάρχει κάποιο έστω μικρό upscale στην ποιότητα ??

Reaction score
1
Απάντηση: AGP vga για θέαση HD..

στα απλά DVD ναι θα έχεις , και μάλιστα πολύ καλή εικόνα , όμως θα πρέπει να δουλεύεις πολύ το πρόγραμμα και τις ρυθμίσεις του ... Χάλια DVD δεν βελτιώνονται , σαν την Nova ένα πράγμα ...

Reaction score
0
Δεν ειμαι σιγουρος αν σου δουλεψει..Ο λογος ειναι οτι σε nvidia (δεν χερω για ΑΤΙ) για να μπει η οποια επιταχυνση σε Η264 χρειαζονται SSE2 εντολες που οι athlon XP και ολοι οι socketA δεν εχουν..Mpeg2 HD χρειαζονται SSE2 εντολες σε nvidia.Και εγω εχω την ιδια απορια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.736
Νεότερο μέλος
Marioslion