Akai as 1070

Μηνύματα
4.873
Reaction score
3.962
Παμε τωρα στο δια ταυτα. Πως ακουμε την μουσικη μας?
Θα μιλησω προσωπικα.
Εαν καποιος εχει χωρο αυτονομο για μουσικη θεωρω οτι ασυζητι κανει πολυκαναλο ηχο. Αξιζει η επενδυση. Μεχρι εκει που φτανει η τσεπη του και κατι παραπανω. Τους λογους τους ανελυσαν πολυ διεξοδικα οι δυο χιπηδες του φορουμ. :gotcha: :headbang::drinks:

Εαν μενεις σε διαμερισμα και το ηχοσυστημα μπει στο σαλονι, κανεις ενα ωραιο δικαναλο. Με μεγαλα ηχεια, με πικαπ με λαμπατους και οτι αλλα δημιουργει μια ομορφη ατμοσφαιρα. Στο σαλονι η αισθητικη του χωρου παιζει κεφαλιωδη ρολο και δεν μπαινει θεμα παντοφλας τσοκαρου η γοβας.

Αυτη την αισθητικη λοιπον την πληρωνεις και μαλιστα αδρα. Και ναι, αξιζει να εχεις ενα ομορφο περιβαλον. Αν παλι ριξεις πολλα λεφτα και η κρυσταλιερα κουδουνιζει, τι να κανουμε, λιγο σιλικονη, στα ποτηρια που κουνιουνται και καποια δειλα βηματα εξαιρετικα προσεκτικα οσον αφορα διαχυσεις αποροφησεις μπασοπαγιδες. Απο τη στιγμη που στο σαλονι θα υπαρξουν υποχρεωτικα ηχητικοι συμβιβασμοι, τοτε κατα κανονα μετραει η αισθητικη του χωρου.

Δεν παιρνουμε ηχοσυστημα στο σαλονι για να το βγαλουμε παγκοσμιο πρωταθλητη μουσικης αναπαραγωγης. Εαν παλι το μπατζετ ειναι περιορισμενο τα μικρα συμπαθητικα ενεργα ειναι ευκολη αξιοπιστη λυση. Στο σαλονι μπαινει το θεμα "γουστο" Τα σαμπ, το κεντρικο κλπ ερχονται μετα.
Δεν σκαμε για το χομπυ. Το αγαπαμε, αλλα ειναι ενα μικρο μερος μονο, απο τα πολυ ωραια πραγματα που εχει η ζωη!
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.888
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top