al jazeera Στον dreambox..μπορω?+μια ερωτηση

Reaction score
0
παιδια πριν 3 μερες πηρα τον καινοργιο δεκτη της nova και εχω τον dreambox 7020..μπορω να αγορασω την AL jazeera sports για το dreambox και με το καλωδιο που ερχεται απο το πιατο να μπορεσω να βλεπω και απο τους 2 αποκωδικοποιητες?επισης η καρτα παιζει απευθειας στο dream 7020 ή χρειαζεται κατι?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: al jazeera Στον dreambox..μπορω?+μια ερωτηση

για να μπορέσεις να βλέπεις ταυτόχρονα θα πρέπει να έχεις LNB με δύο εξόδους σε 2 καλώδια , ένα για κάθε δέκτη...
Για να μπορέσεις με ένα καλώδιο, θα πρέπει οι δυο δέκτες να συνδεθούν σε σειρά, αλλά θα πρέπει να κλείνει ο ένας για να βλέπεις απο τον άλλο...
Ο 7020 λογικά παίζει την κάρτα AJS.

Reaction score
0

Γεια και χαρά σας! Ταπεινή μου γνώμη .Η καλύτερη λύση είναι με ένα LNB Twin Tωρα για την άλλη περίπτωση έχω την εντύπωση και εάν κάνω λάθος παρακαλώ πολύ να με διορθώσετε Μπορείς να συνδέσεις και τους δυο δέκτες [είσοδος –έξοδος] και επειδή είναι στον ίδιο δορυφόρο[ΗΟΤ] αλλά και το κυριότερο έχουν τις ίδιες πολώσεις Η [οριζόντιες ] οι συχνότητες της Νοva και του Αl Jazeera Spost+ Δεν χρειάζεται να κλείνεις κάποιον δέκτη.

Reaction score
4.910

Οπως ειπαν και οι προηγούμενοι η σωστή λύση ειναι το twin lnb με 2 χωριστα καλώδια. Ο δεκτης της Νοβα μην ξεχνάτε ότι και κλειστός να ειναι (stand by) στελνει μόνιμα ρεύμα στο lnb, οπότε μόνο αν βγαινει εντελώς απο την πριζα θα μπορει να δουλέψει χωρίς πρόβλημα ο ντρημποξ και αυτό δεν ειναι καθόλου πρακτικό

Reaction score
68

Μπορείς να συνδέσεις και τους δυο δέκτες [είσοδος –έξοδος] και επειδή είναι στον ίδιο δορυφόρο[ΗΟΤ] αλλά και το κυριότερο έχουν τις ίδιες πολώσεις Η [οριζόντιες ] οι συχνότητες της Νοva και του Αl Jazeera Spost+ Δεν χρειάζεται να κλείνεις κάποιον δέκτη.
Δεν ισχύει. Οι συχνότητες πρέπει να είναι και της ίδιας μπάντας (low ή high).

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155