Albatron Agp 7800gs 256 Mb

Reaction score
7
Την ιδια μερα καναμε ταρζανιες απ οσο βλεπω

Εγω απλα αλλαξα τη θερμο-απαγωγικη παστα της VGA & CPU (Northbridge οχι, γιατι δεν ειχα ορεξη να βγαζω το mobo).
Εβαλα την Arctic Sirver 5.
Με τη μαμισια ψυκτρα και με αυτοματη ρυθμιση ταχυτητας....

Λοιπον απο idle ~50°C και μετα απο καποιο παιχνιδι ~70°C, τωρα εχω idle ~43°C και μετα απο καποιο παιχνιδι ~65°C.

Reaction score
7
Δεν πρόλαβα.ΣΥΜΒΟΥΛΗ!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ASUS ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
Η Asus φτιάχνει εξαιρετικές μητρικές αλλά άθλιες κάρτες.Άθλιες.

Reaction score
13
Γιατί ρε Μάριε
Αιτιολόγησε την άποψή σου.
Η δική μου κάρτα (είναι μια μεταχειρισμένη Asus 6600GT AGP και από τις πρώτες εκδόσεις - version 1.0) αν εξαιρέσουμε το smart fan και την σχετικά πολύ χαμηλής απόδοσης ψήκτρα που έχει κατά τα άλλά (και ειδικά τώρα με την χάλκινη zalman ψήκτρα) είναι μια χαρά....Δεν έχω κανένα παράπονο.

Reaction score
13
Γιώργη

Την ψήκτρα την πήρα από το e-shop.Στα 26 και κάτι ευρώ.Χαλάλι τα λεφτά.Η θερμοκρασία έπεσε 20 βαθμούς (και να σκεφτείς ότι το ανεμιστηράκι γυρνά με τα 5V!).
Δυστυχώς οι ψήκτρες για τις μνήμες δεν χωράνε με τίποτα (εκτός και αν αρχίσω να τις κουρεύω - κάτι που δεν θέλω προς το παρόν).Αλλά έτσι και αλλιώς ούτε και η default ψήκτρα ακουμπούσε στις μνήμες οπότε μικρό το κακό (για μένα που δεν κάνω και overclock).

Reaction score
7
Είμαι κάτοχος δύο καρτών.Μιας Gforce 4 Ti4200 και μιας Radeon 9600XT.Και οι δύο (όπως και άλλες πολλών γνωστών) έχουν χειρότερες επιδόσεις σε σύγκριση με λύσεις άλλων εταιρειών (και μιλάμε για ίδια specs) αλλά είναι ακριβότερες.Ακόμα έχει τύχη κολλητός να αγοράσει Asus 6800GT στην οποία το site έλεγε ότι είναι μια νορμάλ κάρτα και τελικά αποδυκνείεται οτι χρησιμοποιεί PCB από 6800απλή και αντί για GDDR3 μνήμες φοράει DDR, με αποτέλεσμα οι επιδόσεις να πηγαίνουν στα Τάρταρα.Γενικά έχω ακούσει για πολλές τέτοιες ταρζανιές.Και ήμουν και φαν της Asus τρομάρα μου...

Reaction score
7
Προσωπικα, ανεκαθεν ειχα ASUS + nVidia GPU.
Το μονο προβλημα που ειχα ηταν ενα καμμενο ανεμιστηρακι καρτας (απο μια τριχα που ειχε πιαστει στον αξονα του)

Reaction score
7
JohnnyWalker said:
Δυστυχώς οι ψήκτρες για τις μνήμες δεν χωράνε με τίποτα (εκτός και αν αρχίσω να τις κουρεύω - κάτι που δεν θέλω προς το παρόν).
Απ οσο βλεπω εχει 8 κομματια ψυκτρες. 4 μικρες και 4 μεγαλες. Ουτε οι μικρες δε χωρανε απο τη μερια της ψυκτρας;

Reaction score
13
Μιλόντας για τα ψηκτράκια που είχε μέσα στην συσκευασία για τις μνήμες δυστηχώς είναι όλα ίδια και δεν χωράνε με τίποτα αφού γίνει η τοποθέτηση της βασικής ψήκτρας....Και τα 8 είναι ακριβώς τα ίδια....

Reaction score
7
JohnnyWalker said:
........δεν χωράνε με τίποτα αφού γίνει η τοποθέτηση της βασικής ψήκτρας.....
Γι αυτο σε ρωταω, επειδη στο site της Zalman αναφερει οτι τα ψυκτρακια τα βαζεις ΠΡΙΝ τοποθετησεις την ψυκτρα...

Reaction score
13
Γιώργο αν γίνει αυτό που λες (και προτείνει η εταιρία ) τότε δεν θα μπορεί με τίποτα να κάτσει η κεντρική ψήκτρα της GPU!
Αυτό θα πρέπει να βολεύει μόνο σε κάρτες PCI-E μαλλον....

Reaction score
7
Εμένα μου έμεινε στο χέρι η μητρική και την άλλαξα με την K8N4-E (αυτή που έλεγε ο Γιώργος) . Και πήρα και μια GeCube X800 GTO αλλά τελικά είναι ψιλομάπα το καρπούζι και θα πάω να την αλλάξω για μια 7600GT...

Reaction score
7
JohnnyWalker said:
....Σήμερα όμως έγινα κάτοχος μιας ψύκτρας ZALMAN VF700-CU VGA COOLER....
Την παρειγγειλα και εγω.... για να δουμε ποσο κατω απο τους 50°C ... θα πεσει....
Λογικα θα την παρω σημερα και θα προσπαθησω να προλαβω να την τοποθετησω...

Γιαννη, αλλαξες και την αλλη ψυκτρα για το PCI-to-AGP ;;;

Reaction score
7
Και εκει που ημουν χαρουμενος επειδη θα την εβαζα χθες το βραδυ... δε μου εκατσε τελικα.... και επεσα για υπνο...
(ντροπη σου ρε! ναι σε εσενα που πηγε το μυαλο σου εκει που πηγε.)

Για καποιο παραξενο λογο και αφου περασα κανονικα τα νεα driver της nvidia για να παρω τις παλιες θερμοκρασιες με την παλια ψυκτρα, κατα την εκκινηση δε μου εκανε τη χαρη... δεν ξεκινουσαν εντελως τα Win... Το παλεψα λιγο μηπως το σωσω μιας και ειχα backup ενα μηνα πριν, αλλα τελικα το αφησα για σημερα.
Θα κανω τις ρυθμισεις, τις εγκαταστασεις driver, τα backup, θα παρω θερμοκρασιες με την παλια και θα βαλω την καινουρια....

Reaction score
164
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Και εκει που ημουν χαρουμενος επειδη θα την εβαζα χθες το βραδυ... δε μου εκατσε τελικα.... και επεσα για υπνο...
H ιστορία της ζωής ορισμένων από εδώ μέσα! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
unforgiven said:
Γιώργος Ανδρεάδης said:

Reaction score
164
Γιώργος Ανδρεάδης said:
unforgiven said:
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Εγώ για κάρτες έλεγα! :? :lol:
Εσένα πήγε το μυαλό σου αλλού! :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.650
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale