Alfa και συνεργεία

Reaction score
449
Επειδή υπάρχουν alfiστες στο site, θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε εντός Αττικής κανένα καλό συνεργείο εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο, δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να είναι σωστοί οι άνθρωποι, για μελλοντικά service που θα γίνουν.
Επίσης σκέφτομαι να το πάω για τοποθέτηση κιτ παρκαρίσματος γιατί με ψιλοαγχώνει η κατάσταση.
Έχετε κάτι να προτείνεται;

Reaction score
2
Με μεγαλη μου απογοητευση εχω να πω οτι πριν μερικα χρονια που ψαχναμε απεγνωσμενα καλο συνεργειο για ενα χοντρο προβλημα στην 33 1.7 (που προκληθηκε απο αλλο ασχετο μηχανικο), οσοι ειδαμε, εξουσιοδοτημενα, μεγαλα ονοματα, αντιπροσωπειες και λοιπα ηταν απο ασχετοι μεχρι απαραδεκτοι, και καταληξαμε σε εναν αψογο μηχανικο στην Πατρα. Μαλλον δεν περιμενες να ακουσεις αυτο, απλα καταθετω την εμπειρια μου.

Εαν τελικα βρεις, πες μας και εμας να εχουμε υπ' οψιν μας. :cool_4:

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Alfa και συνεργεία

Με μεγαλη μου απογοητευση εχω να πω οτι πριν μερικα χρονια που ψαχναμε απεγνωσμενα καλο συνεργειο για ενα χοντρο προβλημα στην 33 1.7 (που προκληθηκε απο αλλο ασχετο μηχανικο), οσοι ειδαμε, εξουσιοδοτημενα, μεγαλα ονοματα, αντιπροσωπειες και λοιπα ηταν απο ασχετοι μεχρι απαραδεκτοι, και καταληξαμε σε εναν αψογο μηχανικο στην Πατρα. Μαλλον δεν περιμενες να ακουσεις αυτο, απλα καταθετω την εμπειρια μου.

Μήπως το όνομα αυτού του μηνανικού ξεκινάει από Καπ..?

Reaction score
1
Alfisti team στον Γέρακα. Εκεί πηγαίνω την alfa μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος...

Reaction score
1
Επειδή υπάρχουν alfiστες στο site, θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε εντός Αττικής κανένα καλό συνεργείο εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο, δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να είναι σωστοί οι άνθρωποι, για μελλοντικά service που θα γίνουν.
Επίσης σκέφτομαι να το πάω για τοποθέτηση κιτ παρκαρίσματος γιατί με ψιλοαγχώνει η κατάσταση.
Τα τελευταία δέκα χρόνια κάνω τα service μίας Α-146 στον Κύρκο στα Σεπόλια χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Alfa και συνεργεία

Στο alfisti.gr θα βρεις πολλες προτασεις και εμπειριες (καμενος κι εσυ ε;)

Reaction score
14

Δεν ρώταγες, υπάρχει μάγκας στο Γαλάτσι. (Ελπίζω δηλ. γιατί έχω να πάω χρόνια)

Reaction score
449
Δεν ρώταγες, υπάρχει μάγκας στο Γαλάτσι. (Ελπίζω δηλ. γιατί έχω να πάω χρόνια)
Και ποιος είναι;
Εκτός και αν εννοείς ότι τον λένε Μάγκα.

Στο Γαλάτσι παίζει και η ΛΑΜΔΑ ΑΕ.
Αυτή τι λέει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.891
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962