Alfa 169 - Πισωκούνα!

Reaction score
1
Απάντηση: Alfa 169 - Πισωκούνα!

Βιάζεστε να βγάλετε τα νέα ... δεν είναι πάτωμα chrysler , είναι πάτωμα εξέλιξης από την FIAT για όλο το group και όποιες μάρκες περιλαμβάνει ... και το τελικό προιόν δεν είναι αυτό στις φωτό του θέματος ... ακόμα εξελίσσεται ...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Όσο για τις ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ένας φίλος πήρε πρίν ένα χρόνο την κομπρέσορ 180 άλογα
καινούρια του κουτιού, και εγώ ένα σιτροέν XANTIA του 97, απο τότε έχει μείνη τρείς φορές στο δρόμο! την πρώτη του άναψε ένα λαμπάκι στο ταμπλό για βλάβη και περίμενε 2 ώρες να έρθη η αντιπρωσωπεία που τελικά το πηρε με γερανό! την δεύτερη πάτησε πέτρα στην εθνική και λόγω έλειψης ρεζέρβας, και αφού η τρόμπα και το υλικό που έχει το αυτοκίνητο για αυτές τις περιπτώσεις δεν έκανε δουλειά λόγω μεγάλης τρύπας, περίμενε 3 ώρες νύχτα στην εθνική για να τον πάρουν με γερανό!!! την τρίτη πάλι απο ηλεκτρονικά!
Το σιτροενάκι μου βέβαια προχωρά ακάθεκτο, εκτός των λιγων ίππων δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα!

ΥΓ. Αυτήν την αξιοπιστία λέτε?

Reaction score
22

Αυτό που με λυπεί είναι πως οι Άλφα χάνουν σιγά σιγά την ταυτότητα τους. Τα Αμερικανο-Γερμανικά standards που απαιτούν βαριά αυτοκίνητα έχουν επιβληθεί.

Κάποτε η μαγική συνταγή της Άλφα ήταν μικρό βάρος και καλό στήσιμο, τώρα είναι 1,5 τόνος και τούρμπο!

Μόλις διάβασα και για πάτωμα Chrysler.... με αποτελείωσαν.

Που είναι οι Spider & Alfasud...?!?!?
+++
Οι καινουργιες GTA εχουν κινητήρα που φοράνε και τα Αυστραλέζικα Holden

Δεν ειναι κακό να γίνονται παντρεματα με συνεργαζόμενους ομίλους, κακό ειναι να χάνεται η ταυτότητα του κάθε εργοστασίου.
Ειναι πολύ ευκολο στη ιδια πλατφορμα να εχεις τελειως διαφορετικό αποτελεσμα, φτάνει οι τελικές ρυθμίσεις να γίνουν από αυτούς που πρεπει

Αν εννοεις τη spider τη παλια τη πισωκίνητη, εχω μία

Reaction score
1.188

+++
Πω πω... Μεγάλο δράμα δηλαδή!... :131:

Holden! Το δράμα της αυτοκίνησης. :122:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Alfa 169 - Πισωκούνα!

θα θελες...

Έχεις οδηγήσει κάποια 159/Brera/Spyder?
Αν όχι, με τι κριτήριο σχολιάζεις?
Αν ναι, με ποιο αυτοκίνητο της κατηγορίας τους τα συγκρίνεις? :121:

Reaction score
51

+++
Σε ποιες αναφέρεσαι?
Ποιες GTA κυκλοφόρησαν με μοτέρ Holden?
Οι μόνες GTA μου βγήκαν την τελευταία 7ετία (Α156-Α147 3.2 GTA) φορούσαν μοτέρ Alfa. Καθαρά Alfa....

Δεν ειναι κακό να γίνονται παντρεματα με συνεργαζόμενους ομίλους, κακό ειναι να χάνεται η ταυτότητα του κάθε εργοστασίου.
Ειναι πολύ ευκολο στη ιδια πλατφορμα να εχεις τελειως διαφορετικό αποτελεσμα, φτάνει οι τελικές ρυθμίσεις να γίνουν από αυτούς που πρεπει
Συμφωνώ, με την προϋπόθεση η βάση να είναι αξιόλογη.

Αν εννοεις τη spider τη παλια τη πισωκίνητη, εχω μία
Να χαίρεσαι την κούκλα σου.
ΜΚΙ. ΜΚΙΙ ή η τελευταία ΜΚΙΙΙ?

Reaction score
51

Πω πω... Μεγάλο δράμα δηλαδή!... :131:

Holden! Το δράμα της αυτοκίνησης. :122:

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ ένα Holden Monaro VXR θα το ήθελα ευχαρίστως!!!

[youtube]SauxhQQbdoU[/youtube]

[youtube]UeM1UWt2dvM[/youtube]

Ή ακόμα καλύτερα ένα Holden HSV Tourer Wagon

Reaction score
51

Βιάζεστε να βγάλετε τα νέα ... δεν είναι πάτωμα chrysler , είναι πάτωμα εξέλιξης από την FIAT για όλο το group και όποιες μάρκες περιλαμβάνει ... και το τελικό προιόν δεν είναι αυτό στις φωτό του θέματος ... ακόμα εξελίσσεται ...

Ακριβώς!! :107:

Reaction score
51

Αυτό που με λυπεί είναι πως οι Άλφα χάνουν σιγά σιγά την ταυτότητα τους. Τα Αμερικανο-Γερμανικά standards που απαιτούν βαριά αυτοκίνητα έχουν επιβληθεί.

Κάποτε η μαγική συνταγή της Άλφα ήταν μικρό βάρος και καλό στήσιμο, τώρα είναι 1,5 τόνος και τούρμπο!

Μόλις διάβασα και για πάτωμα Chrysler.... με αποτελείωσαν.

Που είναι οι Spider & Alfasud...?!?!?

Αν ξεχάσουμε το θέμα του βάρους (αναγκαίο κακό για τα αστεράκια στα crash test. Τα παράπονά σας στους μακάκες τους Γερμανούς και τα «ποιοτικά» στάνταρτς που έθεσαν κάνοντας αυτοκίνητα τύπου Golf να ξεκινήσουν από τα 850kg - MKI- και να καταλήξουν στα....1400 -MKVI-) οι Alfa επιστρέφουν στην καλή τους νοοτροπία και ιστορία (χωρίς τα προβλήματα του παρελθόντος). Τα νέα μοτέρ του group είναι άριστα (1.4Τ Multiair και 1.8Τ) και τα πατώματα τους - σε κάθε κατηγορία- κορυφαία.
Και δεν ξεχνούν τι σημαίνει τιμόνι με αίσθηση και όχι λαγουδέρα.
Όποιος δεν έχει κάνει καλή βόλτα με μια (πχ) 159 1.8Τ (Τi) θα τον συμβούλευα να κάνει οπωσδήποτε για να δει τιμόνι, αναρτήσεις και φρένα.

Και αν πρόσεξες δεν αναφέρθηκα καν στο design κορυφής που το θεωρώ δεδομένο.....

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Alfa 169 - Πισωκούνα!

αντε παλη με τις alfa απο τι εμεινε απο βενζινη;

Άσ' τους βρε Γιώργο!!
Ζήλια λέγεται.....

Σα να πεις σε κάποιον ότι βγαίνεις με την Monica και θα σε αρχίσει στα σχόλια του τύπου: «Καλή είναι μωρέ αλλά δεν φτιάχνει καλά σουτζουκάκια» :138: :143:

Reaction score
51

Πισωκίνητη, σε πάτωμα Chrysler παρακαλώ!

Ρε μπας και πήγε ο Chris Bangle στην Alfa; :114:

Σε καμία περίπτωση ο Bangle δεν πήγε στην Alfa.
Στο Μιλάνο θέλουν φινέτσα, τέχνη.
Όχι μπουρδολογία....... :136:

Για το πάτωμα ξεχνάμε την έκφραση «πάτωμα από Αμέρικα».
Θα είναι σχεδιασμένο/εξελιγμένο στην Ευρώπη (πιθανότατα εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία της Chrysler σε οικονομικά πισωκίνητα πατώματα) και θα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις για Αμερική και διαφορετικές για Ευρώπη.
Ο αρχηγός στο Grouppo ξέρει τι κάνει.....
Έχει και ανοικτές πόρτες προς Αμερική, εκθέσεις για προώθηση των οχημάτων και ονόματα με ιστορία.
Τα δεδομένα μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλά και θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Reaction score
22

Σε ποιες αναφέρεσαι?
Ποιες GTA κυκλοφόρησαν με μοτέρ Holden?
Οι μόνες GTA μου βγήκαν την τελευταία 7ετία (Α156-Α147 3.2 GTA) φορούσαν μοτέρ Alfa. Καθαρά Alfa....

Να χαίρεσαι την κούκλα σου.
ΜΚΙ. ΜΚΙΙ ή η τελευταία ΜΚΙΙΙ?
H τελευταία του ΄92 2.0 λιτρα (δυστηχώς i)
ευχαριστώ, ευχαριστώ
....240.000km (από εμενα 190.000)

αλλά εχεις δικιο
δεν ειναι GTA η Brera με το κινητήρα του Holden:138:
οι προηγούμενες που αναφέρεις εχουν κινητήρα Alfa και μη γραμμικό οπως πρεπει:142:

Reaction score
22

Η Alfa εκανε τη μεγαλύτερη της μ@λ@κία που αφησε τον Ντα Σιλβα, τον μεγαλύτερο για μένα σημερα.
Στη θέση του δε θα εμενε κανείς αν τα φτιάχνεις εσύ και σου κολλά το σηματάκι του ο οικος pininfarina γιατι ετσι λέει το marketing

Το δικό μου το εχει σχεδιασει ο Βατιστα, ηταν το τελευταίο αυτοκίνητο που σχεδιασε με το διακριτικό duetto

Reaction score
1.847

Άσ' τους βρε Γιώργο!!
Ζήλια λέγεται.....

Σα να πεις σε κάποιον ότι βγαίνεις με την Monica και θα σε αρχίσει στα σχόλια του τύπου: «Καλή είναι μωρέ αλλά δεν φτιάχνει καλά σουτζουκάκια» :138: :143:
Ή όπως όταν κάποιος θέλει να διώξει την γκόμενα με κάθε τρόπο. Έχει βρει μετρέσα και ψάχνει διακαιολογίες.

Ρε τι μαγειρέματα του κάνει, αυτός τίποτα. Σου άρεσε το παστίτσο; Κοίτα καλό ήταν, δεν θα σου πω ψέμματα, αλλά γιατί όταν έφερες το ταψί κοίταξες στιγμιαία το χαλί; Δεν σου κάνει το περσικό τώρα; Τέτοια έγινες; Φταίω εγώ μετά να ψάξω την στοργή αλλού;
Τελειώνουν με τα σεξουαλικά; Τα έχει δώκει όλα αυτή; Γιατί πάνω στο τέταρτο που σε ... έκλεισες τα μάτια; Σκεφτόσουν τον μανάβη ε; Βρωμιάρα! Φταίω εγώ να βγω να ψάξω ερωμένη;

:410:

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Alfa 169 - Πισωκούνα!

Έχεις οδηγήσει κάποια 159/Brera/Spyder?
Αν όχι, με τι κριτήριο σχολιάζεις?
Αν ναι, με ποιο αυτοκίνητο της κατηγορίας τους τα συγκρίνεις? :121:
με το κιλο:142:

Reaction score
5
Αναρωτιέμαι όμως, αφού δυναμικά ήταν τόσο καλό το μπροστοκίνητο, γιατί πάνε σε πισωκίνητο; :431:

Reaction score
5.612
Γιατί μήπως θεωρούνται οι Alfa καλά αυτοκίνητα?
Μακράν τα χειρότερα σε βλάβες.
Φίλος μου με το που πήρε μία έμεινε πριν καν φτάσει σπίτι του

:142::142::142:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.780

:142::142::142:
- Γειά σας! Θα ήθελα να κάνω ένα συμβόλαιο οδικής βοήθειας.
- Μάλιστα, για να δούμε... Λοιπόν! Για κανονικό αυτοκίνητο οι τιμές ξεκινούν από 200 ευρώ το χρόνο. Για Alfa Romeo ξεκινάμε από 1000 ευρώ.

:116:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts