Alien Box set Blu-ray

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Alien Box set Blu-ray

A number of reports from Sony Blu-ray player owners who say they're having problems playing Fox's Alien Anthology discs. Specifically, they can play the first disc fine, but the Disc Unbound or Mother Mode option seems to be choking their players when they try to switch to another disc from the set. If you're having problems with this or ANY Blu-ray title, be sure to contact your player's customer support service ASAP. The more people who contact them quickly when having a problem, the faster these issues can be resolved via new firmware updates.

You'll find Sony's, Oppo's, Panasonic's & Samsung's here.

jd εμεις εχουμε τον οπποστολη ρε οποτε ετσι κ δε βγαλουν φιρμα τον βλεπω να τους επισκεπτεται συντομα χαχαχαχααα!!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
μαζι σου ζιζικο!!! η dvd εκδοση μπορω να πω οτι δε με ειχε συγκλονισει!! Αν και τοτε που τα ειχα δει δεν ειχα κ τη κουρο αλλα δεν ηταν απτις ταινιες που θα εβαζα για να εντυπωσιασω καμμια ομορφουλα χαχχαχαααα !!! :137::137:

Εψαξα online το Alien Legacy set μου, και συνειδητοποίησα ότι το έχω 11 χρόνια! Οπότε χαλάλι άλλη μιά (και τελευταία!?!?!) φορά. :121:

Και τα DVD πριν το 2000-1 είχαν πολύ χειρότερη εικόνα από τα μεταγενέστερα, με τη μανία του edge enhancement που χρησιμοποιούσαν κατά κόρο, όπως και στα πρώτα BluRay με τα DNR (ακόμα το κάνουν, αλλά λιγότερο). :141:

Reaction score
89
και μετα σου λενε οι ελληνες δεν αγοραζουν μπλου......

περναγα απο ομονοια σημερα 28ης οκτωμβριου εκει διπλα στα μακντολαντς που ειναι ενα μαγαζι που πουλαει απο αρχαιοτατων χρονων dvd κασσετες κλπ ...
εεε πλεον πουλαει και μπλουρευ!!!!

στη βιτρινα του ειχε το αλιεν ΧΩΡΙΣ φυσικα ελληνικους υποτιτλους στα 115 ευρουλακια..... τσαπα πραμα σου λεω....

μπαινω μεσα ειχε καμμια 25 τιτλους προς πωληση απο 25 και ανω. Ειχε κ το αβαταρ την εκδοση με το σκληρο εξωφυλλο και τα 3 δισκακια... Ποσο???? 120 ευρουλακια!

Ρε παμε καλααααααα?????? φερτε μου τα χαπακια τα κοκκινα σας παρακαλω... :141::141::141:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
στη βιτρινα του ειχε το αλιεν ΧΩΡΙΣ φυσικα ελληνικους υποτιτλους στα 115 ευρουλακια..... τσαπα πραμα σου λεω....

Δεν είμαστε καλά! 52 το πήρα απ' το Play... :141: Κι αν περιμένει κανείς 2 μήνες, θα κάνει 35.

Reaction score
89
ασε σου λεω γιατι τωρα θυμηθηκα το inglorious bastards 54 ευρω!!!

αντε καλο βραδυ να χουμε..... :141::141::141:

Reaction score
89
JUDGEMENT DAY IS HERE..... :142:

ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩ :142:

Ρε σεις μιλαμε ειναι ψηλοτουβλο οσο αφορα το βαρος !!! καμμια εκατοστη απο δαυτα κ φτιαχνω αποθηκη στο κηπο καλυτερη κ απο τσιμεντολιθο σας λεω!!! Το βραδακυ σημερα εχει ... τρελιτσες με τη pioneer σας λεω !! χιχιχιχιιιι :137:

Reaction score
1.277
Τυχερέ ! Καλή ακρόαση..

Θέλω εντυπώσεις για το 1ο μέρος..

Μονο τριλογία πουλιέται?

Reaction score
89
ενα ενα τα θες εσυ? κατσε να δω αν θα μου σπασει κανενα στο κεφαλι η γυναικα κ τα υπολοιπα στα δινω χαχαχαααα τσαμπε... :142:

Reaction score
89
αντε να βαλω κ γω μερικες φωτος απτο πακετακι....

παντως τωρα που τα ξαναβλεπω εμενα ειναι διαφορετικα εσωτερικα απτου JD

τι παιζει ρεσεις τελικα ποσες εκδοσεις υπαρχουν εκει εξω?????

Uploaded with ImageShack.us

συνολικα 6 δισκακια με καμμια 15ρια υποτιτλους χωρις ομως ελληνικα.... εχει κ κατι βιβλιαρακια με διαφορες περιγραφες αλλα σαν κασετινα ειναι αυτη που ανοιγει σαν βενταλια οπως φαινεται...

προσωπικα μου φαινεται οτι μου αρεσε καλυτερα η εκδοση του dvd με τις πλαστικες θηκουλες .....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Alien Box set Blu-ray

τι παιζει ρεσεις τελικα ποσες εκδοσεις υπαρχουν εκει εξω?????

Επειδή είμαι φαν της σειράς το Alien Anthology έχει βγεί σε DVD και Blu ray...βασικά οι συσκευασίες αλλάζουν λίγο αλλά το περιεχόμενο των δίσκων είναι ολόϊδιο οπότε μην ανησυχείς :137:

Καλή θέαση λοιπόν και σε ζηλεύω (με την καλή έννοια)

Reaction score
89
ρεσυ εννοουσα σε μπλου ποσες διαφορετικες συσκευασιες υπαρχουν.... :142:

JD εσυ απο που το πηρες αν επιτρεπεται? (απο αμαζον θα μου πει τωρα χαχαχαχαααα)

Reaction score
20
ρεσυ εννοουσα σε μπλου ποσες διαφορετικες συσκευασιες υπαρχουν.... :142:

JD εσυ απο που το πηρες αν επιτρεπεται? (απο αμαζον θα μου πει τωρα χαχαχαχαααα)
Απο αμαζον, απο αμαζον, αλλα το αμαζον.κομ - το αμερικανικο ( I'm guessin' )

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Alien Box set Blu-ray

α σ αρεσει δηλαδη ??:143:

ευχομαι να στο φερει ο saint bill φετος !!!:119:
ο saint bill να μου το φερει αποκλειεται χαχαχααα!! ο kill bill μπορει!!! ετσι κ το δει η γυναικα αυτο ή στο κεφαλι θα μου ερθει ή απο πισω ακλαφτο θα παει χαχαχαχαχαχααααα !!! Με τα αλιεν εχει θεματακι σου λεω.... αφου προχθες εκατσα να δω το πρωτο κ οταν με πηρε χαμπαρι τι εβλεπα το γυρισαμε στα κομεντι σου λεω.... :142:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members
38.518