Alien vs. Predator - Extended Edition (Blu-Ray)

Reaction score
4
Re: Allien vs Predator extended edition

Το σκεφτόμουν να την αγοράσω αυτή την ταινία...Αλλά τελικά δεν κρατήθηκα...Λέτε να φταίει η 1:1 scale replica που έχω στους 30 πόντους από εκεί που σας γράφω τώρα μήνυμα??? Λέτε??
:happy_9: :happy_9: :happy_9:
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΟΟΟ:cool_4:
Εγραψες μεγαλε!!
Που μπορουμε να βρουμε ενα τετοιο?
Απιστευτο!!!!!!!!!

Reaction score
14

www.sideshowtoy.com
Προσοχή-προσοχή.....θα μπείτε με δική σας ευθύνη....μη μου λέτε μετά...."happy_1" "happy_1" "happy_1"
Θα δείτε πράγματα που θα χαζέψετε και θα τα θέλετε....
Για λεπτομέρειες και πληροφορίες (ψωνίζω 4 χρόνια από αυτούς) στείλτε pm..

Reaction score
4

www.sideshowtoy.com
Προσοχή-προσοχή.....θα μπείτε με δική σας ευθύνη....μη μου λέτε μετά...."happy_1" "happy_1" "happy_1"
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!!!!

Thanks thanks:cool_4:

Reaction score
2

www.sideshowtoy.com
χμμ ένας μικρός οδηγός θα ήταν πολύ χρήσιμος για όλους μας πιστέυω. Αν έχεις το χρόνο και την διάθεση θα σου ήμουν ευγνώμων! :cool_4: :respect:

Reaction score
0
Απάντηση: Allien vs Predator extended edition

Θέλω το μεγάλο Alien...........αλλά έχει 950$........... :crazy_1:

Reaction score
4

Ωχ μπελαδες.....θελω τουλαχιστον τα μισα και ειναι ολα 500 και πανω...:crazy_1:

Reaction score
14

Βεβαίως !!!!
Έχουμε και λέμε...Σαν ποιότητα ΟΤΙ και να πάρεις από αυτούς είναι απλά συγκλονιστική...
Αν μιλάμε και για τα προιόντα σε φυσικό μέγεθος εκεί ξεφεύγουν τα πράγματα...
Το συγκεκριμένο είναι από τα STAN WINSTON STUDIOS..
Έχει φτιαχτεί από τα πρωτότυπα καλούπια που είχε φτιάξει το ίδιο στούντιο για την ταινία....
Έχει ένα μεγάλο πρόβλημα σε κάποιες φάσεις όμως η αγορά τέτοιων συλλεκτικών προιόντων...Αν αργήσει κάποιος , πέρα από το ότι είναι numbered and limited editions από 120 μέχρι 1000 κομμάτια και ενδεχομένως να είναι sold out και να υπάρχει waiting list , το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όταν τελειώνει το απόθεμα στην Ευρώπη...
Όπότε και στέλνουν από Αμερική..Τι σημαίνει αυτό?? Τελωνείο.....
Από Ευρώπη τα πράγματα είναι πολύ απλά...Στη τιμή σε δολλάρια βάζετε επιπλέον 19% φ.π.α. που το χρεώνει η Μ. Βρετ. από όπου γίνεται η αποστολή σύν τα έξοδα..
Από Αμερική δεν υπάρχει χρέωση φόρου αλλά πακέτο μεγέθους γραφείου , όπως είναι του Predator , αποκλείεται να μην το σταματήσουν...
Εγώ το πήρα 845 δολλάρια από Ευρώπη...Δυστυχώς από ότι είδα διαθέσιμο πλέον είναι μόνο από το αμερικάνικο warehouse...
Να σας πώ πως η μοναδική ρέπλικα φυσικού μεγέθους που εν γνώσει μου θα σταματούσε αλλά δεν θα υπήρχε περίπτωση να μην την πάρω, ήταν του Lord of Darkness από την ταινία του Ridley Scott The Legend....
Ενδεικτικά σε μιά τιμή 900 δολλάρια + 120 αποστολή πλήρωσα άλλα 500 ευρώ για εκτελωνισμό...Ξεφτίλα , αλλά ακόμη και έτσι τα αξίζει...
Παιδιά αυτά είναι έργα τέχνης και το εννοώ.....Δεν είναι παιχνιδάκια και διακοσμητικά...Είναι αυθεντικές ρέπλικες κατασκευασμένες από τους καλλιτέχνες που τα δημιούργησαν για τις ταινίες...
Ότι θέλετε με χαρά νας απαντήσω...
Κάποια από αυτά έχουν πολλαπλάσια αξία μετά από 2-3 χρόνια...
Θα εξηγήσω μετά...

Reaction score
0

Ρε George όλα είναι πανάκριβα(αλλά τέλεια :happy_6: )..................και πιο ακριβά από το αμερικάνικο HD-XA2(599$)..................xexexexexe........ :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
4

Λιγο που διαβασα απο κατω τις γνωμες του κοσμου που ειχαν παραλαβει καποιο κομματι , λενε ολοι αυτο που λεει ο γιωργος, δηλαδη οτι η ποιοτητα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!
Οποτε και αξιζει και οι τιμες για τετοια ποιοτητα ειναι λογικη.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Nα τα μεταφέρουμε τα περί sideshowtoy.com σε νέο thread?
Απ'ότι φαίνεται έχει ψωμί η υπόθεση...

Reaction score
14

Οι τύποι στο site αυτό είναι ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ και στα mails και στο τηλέφωνο...
Σε ενημερώνουν κάποιες βδομάδες πρίν ότι ετοιμάζεται χρέωση της κάρτας και τώρα τελευταία έχουν βάλει και το σύστημα με δόσεις FLEX PAY..
Πληρώνεις το 1/3 του ποσού για 3 μήνες μέχρι να γίνει αποστολή...
Στην Ελλάδα μπορείτε να τα βρείτε σε 1-2 καταστήματα...Προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα...Ένα είναι στα εξάρχεια στον κάθετο της Στουρνάρη και υποκατάστημα έχει στο Χαλάνδρι απέναντι και αριστερά 50 μέτρα από το ΝODUS (εκεί που παίζει ο βασιλιάς Αρβανιτάκης)..
Βέβαια οι τιμές είναι στον Θεό και η ποικιλία περιορισμένη..
Πάντως είναι καλοί....
Η πιό συμφέρουσα περίπτωση είναι η αγορά FLEXPAY από ευρωπαικό στόκ....
Γιατί? Γιατί πληρώνεις σε δολλάρια....1,33 σημερινή ισοτιμία.... ( +φπα είπαμε...)

Reaction score
14

Λιγο που διαβασα απο κατω τις γνωμες του κοσμου που ειχαν παραλαβει καποιο κομματι , λενε ολοι αυτο που λεει ο γιωργος, δηλαδη οτι η ποιοτητα ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!
Οποτε και αξιζει και οι τιμες για τετοια ποιοτητα ειναι λογικη.
Είναι μακράν οι καλύτεροι σε ποιότητα..
Και το ξανατονίζω..Πολλά από αυτά είναι κατασκευασμένα από τους καλλιτέχνες που τα δημιούργησαν στις ταινίες...
Λεπτομέρεια: Τα προπλάσματα φεύγουν από τα studios και κάποια πηγαίνουν στο εργαστήριο της sideshow στην Κίνα όπου και γίνεται το τελευταίο στάδιο της βαφής...Ε, δεν θα το πιστέψετε σε τι απίστευτο επίπεδο φινιρίσματος έρχεται το τελικό προιόν...Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι βάφονται σε κάποια χώρα τύπου Ιταλίας, Γαλλίας , Αμερικής...
Είναι απλά κορυφαία....

Reaction score
4

Καποιο θα κτυπησω σιγουρα αλλα επειδη με περνει μονο για ενα , σπαω το κεφαλι μου.....:crazy_1:

Reaction score
2

Αααααχχχχχ γιατί να έχουμε τόσα ακριβά hobby και γούστα; :crazy_1:

Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες giorgio-n!!! :respect: :cool_4:

edit:δίκιο έχεις κουμπάρε, το διόρθωσα. :crazy_3:

Reaction score
14

Καποιο θα κτυπησω σιγουρα αλλα επειδη με περνει μονο για ενα , σπαω το κεφαλι μου.....:crazy_1:
Πριν παραγγείλεις ενημέρωσέ με..
Μπορεί να το έχω και να σε βοηθήσω σε κάτι...:cool_4:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads