All The King's Men

Reaction score
59
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ / ALL THE KING'S MEN

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ / ALL THE KING'S MEN

Οι βραβευμένοι με Oscar, Σον Πεν και Αντονι Χόπκινς, μαζί με τους Τζουντ Λο και Κέητ Γουίνσλετ, σε μια αιχμηρή σάτιρα για τον διεφθαρμένο και ψεύτικο κόσμο της πολιτικής!
Ο ταπεινός ιδεολόγος Γουίλι Σταρκ ξεκινά μια αβέβαιη πολιτική καριέρα, με πραγματικό ενδιαφέρον για τον απλό πολίτη. Αλλά, καθώς ανέρχεται στον πολιτικό κόσμο, ο πυρετός της εξουσίας και του χρήματος τον διαφθείρει σιγά-σιγά και τον κάνει άνθρωπο της διαπλοκής και του συμφέροντος. Έτσι, αρχίζει γι' αυτόν ο πολιτικός κατήφορος, γεμάτος βρώμικα σκάνδαλα...

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί Σον Πεν (Oscar® Α` Ανδρικού Ρόλου `Σκοτεινό Ποτάμι`), και Άντονι Χόπκινς (Οscar® Α` Ανδρικού Ρόλου `Η σιωπή των αμνών`), μαζί με τους λαμπερούς Τζουντ Λο (`Alfie`) και Κέιτ Γουίνσλετ (`Τιτανικος`) πρωταγωνιστούν σε μία αιχμηρή σάτιρα για τον διεφθαρμένο και ψεύτικο κόσμο της πολιτικής, εμπνευσμένη από αληθινά πρόσωπα και γεγονότα. Η ταινία είναι βασισμένη στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μπεστ σέλερ του Ρόμπετ Πεν Γοόρεν. Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία `Η Λίστα του Σίντλερ` Στίβεν Ζέιλιαν. Μία ταινία αστέρων, σε όλα τα επίπεδα. Η έκδοση περιλαμβάνει 5 ντοκιμαντέρ εξαιρετικής τεχνικής ποιότητας και μοναδικού περιεχομένου!

Kυκλοφορει απο την AUDIO VISUAL

Reaction score
6
Δεν μπορω να πω πως ξετρελάθηκα.
Ετσι και ετσι.
Μου άρεσε όμως πολύ o Σον Πεν.
Από την άλλη αυτος ο Τζουντ Λο μετα το Gattaca δεν τον εχω δει πουθενά αλλου και να μου αρέσει.
Τον βλεπω και νυστάζω.

Reaction score
8
Απάντηση: All The King's Men

O Σον Πεν οπως παντα φοβερος,κατα τα αλλα ενδιαφερον το εργο
καλοι διαλογοι καλοι & οι υπολοιποι στο καστ μεχρι εκει ομως.
Το τελικο αποτελεσμα ειναι μια μετρια ταινια..

Reaction score
0
Θα συμφωνησω με τον leonmix.
Ηταν μετρια ταινια σε σχεση με τα ονοματα που "κουβαλαει" .

Reaction score
49
Δεν μπορω να πω πως ξετρελάθηκα.
Ετσι και ετσι.
Μου άρεσε όμως πολύ o Σον Πεν.
Από την άλλη αυτος ο Τζουντ Λο μετα το Gattaca δεν τον εχω δει πουθενά αλλου και να μου αρέσει.
Τον βλεπω και νυστάζω.

Μπορώ να πω ότι ήταν καλός στο
Enemy At the Gates (2001)

Παρ' όλα αυτά, θεωρώ ότι είναι υπερτιμημένος!!!!

Reaction score
1
Απάντηση: All The King's Men

Μπορώ να πω ότι ήταν καλός στο
Enemy At the Gates (2001)
Περιπου ιδια αποδοση ειχε και στο Cold Mountain. Παντως ισως να φταινε και οι ρολοι που παιρνει, που ειναι λιγο βαρετοι και διαδραματιζονται σε αργο τεμπο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τελικα η εκτιμηση μιας ταινιας ειναι καθαρα υποκειμενικη.
Εμενα μου αρεσε παρα πολυ αλλα απο την αλλη εχω ζησει και σε αυτες τις περιοχες(αλλα οχι και εποχες για να προλαβω ορισμενους) οποτε ισως να μην ειμαι και ο αντικειμενικοτερος των κριτων .

Ειναι στο "περιπου" η πραγματικη ιστορια του πρωην Κυβερνητη της Λουιζιανα Χιου Λονγκ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster