ALTEC A7

Reaction score
1.557
Ενα ονειρο ετων το οποιο μου εχει κολλησει τους τελευταιους μηνες ιδιαιτερα... Ειμαι στα ''πολυ'' προθυρα κατασκευης ενως ζευγαριου. Εχω τα σχεδια μεχρι και την πιο μικρη λεπτομερια, εχω το ατομο μου θα μου τα κατασκευασει (με τα υλικα και μηχανηματα που πρεπει ) . Απο εδω και περα εχω καποια θεματα - προβληματισμους. Διαβαζω εδω και χρονια οτι βρω για τα voice of the theater και το 80% των ατομων που η τα εχουν ακουσει η τα εχουν λενε πως ο ηχος τους ειναι αρκετα ξεπερασμενος για τα σημερινα δεδομενα... εξαλλου ειναι ηχεια μισου αιωνα+. Και ΕΔΩ ειναι το θεμα Νο1 . Ειμαι λατρης του original και της παλιατζουρας αλλα θελω να εχω και σωστο ηχο απο την παλιατζουρα:114: ... Σε αυτο που υστερουν τα Α7 ειναι οι χαμηλες συχνοτητες και ειναι λογικο βεβαια λογω καμπινας και λαθος ριφλεξ. Tα μουσιακα αλτεκ γουφερ σκεφτομαι να τα αντικαταστησω με λιγοτερο μουσιακα αλλα φουλ ρειντζ jbl e-130. Δεν θα κερδισω χαμηλες αλλα με 105 ντιμπι αν και λιγο φωνακλαδικο θα παιζει ακροσαριστο ωραια βοκαλς σε τζαζ! Οι κορνες ειναι ενα αλλο πονεμενο σημειο... καπου διαβασα για 22Κ HZ και μονο τα γελια δεν εβαλα αφου με το ζορι να φτανει τα 14-15 με τον συγκεκριμενο ντραιβερ. Επειδη ειμαι λατρης των μεσαιο-πριμων και πριμων λεω στις κορνες να μπουν GAUSS 4081 και ισως καποιο μπουλετ beyma η αν βρω jbl η fostex... !

και ερωτω!

1. Υπαρχει ενα ζευγαρι οριτζιναλ Α7 το οποιο λιγουρευομαι αλλα αυτος που το εχει μου το παιζει δυσκολος... Να παρω αυτο(αν τα καταφερω) και να το αφησω οπως ειναι ?

2. Να ψαξω οτι παλιο σινεμα εχει κλεισει μπας και ειμαι τυχερος????

3. Να ξεκινησω το δικο μου βελτιωμενο Α7??

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.596
Απάντηση: ALTEC A7

1) Το οριτζιναλ που εχει ο δυσκολος, το ακουσες??? σ' αρεσει ?

2) ψαξε, ψαξε........................δε θα με βρεις!!! αλλα αμα εχεις χρονο, γιατι οχι.
μπορει καποιος να μην "ξερει" τι εχει και να θελει να το ξεφορτωθει.

3) δεν το βλεπω καθολου ευκολο, ειδικα το βελτιωμενο που λες.

Ξερεις οτι πολλοι το προσπαθησαν...........
Εφ οσον εριξες εδω....... http://www.audioheritage.org/vbulletin/index.php το πρωτο διαβασμα,

ριξε αλλο ενα εδω... http://www.hostboard.com/forums/f700/169115-my-a7-500s-journey.html

γιατι η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως.

Αν πηγαινα εγω σε βελτιωμενο, θα επαιρνα τα μεγαφωνα της GPA. Με τα μεγαφωνα που λες μονο Αλτεκ δεν θα ειναι
Τα vintage μπορει να εχουν πολλα θεματα.
Αν θες να ακουσεις και ενα οριτζιναλ βελτιωμενο, πρεπει να πας βορεια (στις Σερρες ας πουμε)
Καλο κουραγιο!!!!.

Reaction score
1.557
Απάντηση: ALTEC A7

τα οριτζιναλ του δυσκολου δεν τα εχει ακουσει ουτε αυτος που τα εχει..τα βρηκε σε μια αποθηκη...μονο τα εχω δει! βεβαια ειναι μια καλη αρχη.

εχω διαβασει νομιζω τα παντα σε ολα τα φορουμ χαχχαχα!

αντε και να ψαξω... ηταν καποτε τα στανταρ στα σινεμα...ολο κ καπου θα υπαρχουν!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.361
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel