AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Reaction score
1.188
Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Καλό μηχανάκι πρέπει να είναι...

Reaction score
30.495

3 32bita φοράει τα δυο floating , απλά αλλού.
Ακόμα και σήμερα τόσα χρόνια μετά , το εχω ξαναγράψει κάπου αλλού, στέκεται απο απίστευτα καλά , εως και εξαιρετικά , συγκρινόμενος με πολλές σύγχρονες υλοποιήσεις , ουδέποτε όμως υπολειπόμενος των άλλων υλοποιήσεων.
Με λίγα λόγια ο antonisgr λέει κάτι που οι περισσότεροι απλά δεν εχουν βιώσει , απλά γιατί δεν έτυχε.
Οποιος θέλει είμαι στην διάθεσή του για διασταυρωτικό έλεγχο.
Αντώνη ενα μεγάλο μπράβο , απο μένα που το έφερες στο φως με το ποστ σου.

Reaction score
30.495

Καλό μηχανάκι πρέπει να είναι...
Δεν είναι απλά καλό φίλε είναι κορυφαίο , οχι γιατί το εχω εγω η μερικοί άλλοι , αλλά γιατί ετσι είναι.
Θα το ξαναβάλω στο ρακ , και θα αρχίσουν τα συγκριτικά.
Ο μόνος που μπορεί να κλάψει εδω είμαι εγω με τα denon.:142:

Reaction score
30.495

Oxi οτι είναι κακά η κουλά , αλλά μήπως ο ta-e9000es είναι καλύτερος..?

Reaction score
30.495

Και τρωγόμουνα μόνος μου πολύ καιρό , να το βάλω στο ρακ το εργαλείο , και ολο το ανέβαλα.
Μιλάμε , οτι , δεν εχω ακούσει πιο μουσικό προενισχυτή απο την εποχή που βγήκε το cd, οσο κουφό και αν σας φαίνεται αυτό.
Εχω περάσει , μόνος , αλλά και μαζί με φίλους , ατελείωτες ώρες ακούγοντας τον μοναδικό ήχο του. Δεν τολμώ να πω κάτι που μου έρχεται στο μυαλό γιατί μπορεί να κατηγορηθώ , για πολλά και διάφορα.
Ενα όμως εχω να πω , οτι ο ηχος του ta-e9000es μου εχει λείψει.
Ο νοών νοείτω.

Reaction score
140
Ο δικός μου πήγε σε καλά χέρια ( τον έχει ο κουνιάδος μου τώρα )
Έχει συγκριθεί με asus st ,Cambridge dac magic ,benchmark dac1 usb,weiss Minerva
Την asus st την αγόρασε ο κουνιάδος μου για να την χρησιμοποιήσει αναλογικά
Ε δεν παλεύετε το dac του 9000 και έγινε transport η asus

την εποχή που τον είχε κάνει τεστ ο ήχος και είχαν ως αναφοράς τον theta τον Casablanca είχαν πει ότι τον παλεύει άνετα ( νομίζω ξέρετε όλοι το κόστος του Casablanca ):444::444:

άσχετο αλλά ο τελικός ο αντίστοιχος ( SONY TAN-9000ES ) δεν λέει πολλά πράματα :445:

D

deleted user 10898

Guest
Έχει συγκριθεί με asus st ,Cambridge dac magic ,benchmark dac1 usb,weiss Minerva

την εποχή που τον είχε κάνει τεστ ο ήχος και είχαν ως αναφοράς τον theta τον Casablanca είχαν πει ότι τον παλεύει άνετα ( νομίζω ξέρετε όλοι το κόστος του Casablanca ):444::444:

άσχετο αλλά ο τελικός ο αντίστοιχος ( SONY TAN-9000ES ) δεν λέει πολλά πράματα :445:
δεν μας ειπες πωs επαιξε κοντρα στο benchmark/minerva...

Reaction score
140
δεν μας ειπες πωs επαιξε κοντρα στο benchmark/minerva...
Πολύ κοντά και στα 2 στο συγκεκριμένο σύστημα
Απλά ο χώρος του κουνιάδου είναι χάλια , τα ηχεία ( b&w 804matrix ) και ο τελικός ( sony tan-9000es ) δεν μπορούν να αναδείξουν τις μικροδιαφορές
Σε μένα ήταν μεγαλύτερες οι διαφορές ανάμεσα στις πηγές που αναφέραμε ( b&w 802d-rotel rb1092 ) μιας και για 3-4 μήνες τον χρησιμοποίησα εγώ σαν προ

η αξιολόγηση μιας ψηφιακής συσκευής αλλάζει άρδην σε ποσοστό ( στο περίπου θα έλεγα ) κατά 40% λόγο χορου , κατά 20% λογο ηχείου – 20% λογο προ και άλλο ένα 20% για τον τελικό

Reaction score
140
Σε ένα τομέα όμως αφήνει πίσω όλα τα dac ο 9000
Αυτός είναι η μουσικότητα , ο ενθουσιασμός του john markou φαντάζομαι έχει να κάνει με αυτό το χαρακτηριστικό

Reaction score
140
εσύ πήρες καινούργιο ντακ 24/44 το 2010 ,για ποιο λόγο ?
Και έχουν περάσει από τα χέρια σου για τους μη γνωρίζοντες και emmlabs και medea και και και και.........:143::143::143::143:

Reaction score
11
Αλλά?
Eπειδή αποδείχτηκε στη πράξη ότι δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα προαναφερθέντα αρκεί να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι δεν θα ακούς καμπανάκια και ήχους που περιμένουν πρώτα το τέλος του decay της προηγούμενης νότας για να μπουν σε attack mode. . :143:

Reaction score
4.620

Μιχαλη πολυ "σφηκα" εισαι.
Κανονικα θα επρεπε να ανοιξεις ενα νημα στο οποιο να μας κανεις αναλυση του προιοντος που χρησιμοποιεις σαν ντακ. Υπαρχει κατι κακο σ αυτο?

Reaction score
685
Απάντηση: Re: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

εσύ πήρες καινούργιο ντακ 24/44 το 2010 ,για ποιο λόγο ?
ε οχι και 24/44....

μεχρι 16/48 δεχεται το χρεπι του σαν εισοδο...

Reaction score
11
Re: Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

Μιχαλη πολυ "σφηκα" εισαι.
Κανονικα θα επρεπε να ανοιξεις ενα νημα στο οποιο να μας κανεις αναλυση του προιοντος που χρησιμοποιεις σαν ντακ. Υπαρχει κατι κακο σ αυτο?
Μα δεν είπα ποτέ ότι για κάποιο λόγο δεν θέλω να ανοίξω θέμα. Απλά μου δίνεται η εντύπωση ότι δεν υπάρχει λόγος, έτσι και αλλιώς τα έχουμε λύσει όλα τα θέματα σε αυτό το site. :143:

Reaction score
30.495

Μια χαρά ήταν και ο ta-n9000 αρκεί να τον δούλευες γεφυρωμένο.
Αρκετά ρεύματα , χροιές ουδέτερες όπως οφείλει κάθε τελικός, και μεγάλες ταχύτητες, όως πάλι οφείλει κάθε κάθε τελικός.

Reaction score
30.495

ε οχι και 24/44....

μεχρι 16/48 δεχεται το χρεπι του σαν εισοδο...

Ετσι χρέπι.
Ο 9000 πέρνει μέχρι 24-96, χαλαρά.:142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.684
Members
38.730
Νεότερο μέλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΙΟΥ