- Reaction score
- 1.188
Απάντηση: AMARA, Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?
Καλό μηχανάκι πρέπει να είναι...
Καλό μηχανάκι πρέπει να είναι...
Δεν είναι απλά καλό φίλε είναι κορυφαίο , οχι γιατί το εχω εγω η μερικοί άλλοι , αλλά γιατί ετσι είναι.Καλό μηχανάκι πρέπει να είναι...
δεν μας ειπες πωs επαιξε κοντρα στο benchmark/minerva...Ο δικός μου πήγε σε καλά χέρια ( τον έχει ο κουνιάδος μου τώρα )
Έχει συγκριθεί με asus st ,Cambridge dac magic ,benchmark dac1 usb,weiss Minerva
Την asus st την αγόρασε ο κουνιάδος μου για να την χρησιμοποιήσει αναλογικά
Ε δεν παλεύετε το dac του 9000 και έγινε transport η asus
την εποχή που τον είχε κάνει τεστ ο ήχος και είχαν ως αναφοράς τον theta τον Casablanca είχαν πει ότι τον παλεύει άνετα ( νομίζω ξέρετε όλοι το κόστος του Casablanca ):444::444:
άσχετο αλλά ο τελικός ο αντίστοιχος ( SONY TAN-9000ES ) δεν λέει πολλά πράματα :445:
Πολύ κοντά και στα 2 στο συγκεκριμένο σύστημαδεν μας ειπες πωs επαιξε κοντρα στο benchmark/minerva...
εσύ πήρες καινούργιο ντακ 24/44 το 2010 ,για ποιο λόγο ?Αμάν αυτή η μουσικότητα! :143:
Και έχουν περάσει από τα χέρια σου για τους μη γνωρίζοντες και emmlabs και medea και και και και.........:143::143::143::143:εσύ πήρες καινούργιο ντακ 24/44 το 2010 ,για ποιο λόγο ?
Όχι πάντως γιατί έχει "μουσικότητα"! :143:εσύ πήρες καινούργιο ντακ 24/44 το 2010 ,για ποιο λόγο ?
Αλλά?Όχι πάντως γιατί έχει "μουσικότητα"! :143:
Eπειδή αποδείχτηκε στη πράξη ότι δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα προαναφερθέντα αρκεί να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι δεν θα ακούς καμπανάκια και ήχους που περιμένουν πρώτα το τέλος του decay της προηγούμενης νότας για να μπουν σε attack mode. . :143:Αλλά?
ε οχι και 24/44....εσύ πήρες καινούργιο ντακ 24/44 το 2010 ,για ποιο λόγο ?
Μα δεν είπα ποτέ ότι για κάποιο λόγο δεν θέλω να ανοίξω θέμα. Απλά μου δίνεται η εντύπωση ότι δεν υπάρχει λόγος, έτσι και αλλιώς τα έχουμε λύσει όλα τα θέματα σε αυτό το site. :143:Μιχαλη πολυ "σφηκα" εισαι.
Κανονικα θα επρεπε να ανοιξεις ενα νημα στο οποιο να μας κανεις αναλυση του προιοντος που χρησιμοποιεις σαν ντακ. Υπαρχει κατι κακο σ αυτο?
Ο δικός μου πήγε σε καλά χέρια ( τον έχει ο κουνιάδος μου τώρα )
Έχει συγκριθεί με asus st ,Cambridge dac magic ,benchmark dac1 usb,weiss Minerva
Την asus st την αγόρασε ο κουνιάδος μου για να την χρησιμοποιήσει αναλογικά
Ε δεν παλεύετε το dac του 9000 και έγινε transport η asus
την εποχή που τον είχε κάνει τεστ ο ήχος και είχαν ως αναφοράς τον theta τον Casablanca είχαν πει ότι τον παλεύει άνετα ( νομίζω ξέρετε όλοι το κόστος του Casablanca ):444::444:
άσχετο αλλά ο τελικός ο αντίστοιχος ( SONY TAN-9000ES ) δεν λέει πολλά πράματα :445:
ε οχι και 24/44....
μεχρι 16/48 δεχεται το χρεπι του σαν εισοδο...