Amarra Junior

Reaction score
685
Απάντηση: Amarra Junior

αν παιζει FLAC η φτηνη εκδοση βλεπω μεγαλες κηδειες...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

οχι πατσι.
Παγκοσμιως δυστυχως η πλατφορμα Windows εχει πολυ μεγαλυτερο ευρος.Αρα κατα την ταπεινη μου γνωμη(ΙΜΗΟ) ο Μωαμεθ πρεπει να παει στο βουνο.
Αν πριν πολλα-πολλα χρονια ηταν δυνατον να φτιαξουμε Apple compatible μηχανακια τα πραγματα θα ηταν αλλιως σημερα.Αλλα με τα αλλα δεν γραφεται Ιστορια

Reaction score
685

Το Amarra 2.0 Mini προσφερει εκπληκτικη ποιοτητα ηχου. Οποιος εχει Mac και χρησιμοποιουσε την παλια εκδοση ας το κατεβασει αμεσα (δεν ειναι αυτονοητο οτι θα ακουσετε διαφορες, πρεπει το συστημα να ειναι αρκετα αναλυτικο)...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Amarra Junior

Το Amarra 2.0 Mini προσφερει εκπληκτικη ποιοτητα ηχου. Οποιος εχει Mac και χρησιμοποιουσε την παλια εκδοση ας το κατεβασει αμεσα (δεν ειναι αυτονοητο οτι θα ακουσετε διαφορες, πρεπει το συστημα να ειναι αρκετα αναλυτικο)...
σε σχεση με το μεγαλο?

Reaction score
685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Amarra Junior

σε σχεση με το μεγαλο?
εχω την εντυπωση οτι παιζει σαφως καλυτερα απο το μεγαλο στην εκδοση 1.2. Και βεβαια τα FLAC ακουγονται οπως τα Apple Lossless(καμια σχεση δηλαδη με το πως ακουγονται με JRiver και Foobar).

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Amarra Junior

εχω την εντυπωση οτι παιζει σαφως καλυτερα απο το μεγαλο στην εκδοση 1.2. Και βεβαια τα FLAC ακουγονται οπως τα Apple Lossless(καμια σχεση δηλαδη με το πως ακουγονται με JRiver και Foobar).
confirmed!

Reaction score
3.980

Έχει γίνει συγκριτικό Α-Β?

Reaction score
685

Έχει γίνει συγκριτικό Α-Β?
το Amarra 1.2 με την εκδοση Amarra 2.0? Δεν ειναι και πολυ ευκολο....

Παντως δεν εχω ακουσει καποιον απο οσους το εχουν εγκαταστησει που να μην παρατηρησε βελτιωση απο την εκδοση 1.2 στην 2.0...

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Amarra Junior

ακόμα καλύτερο αν παίξετε με play list (αμαρρα 2 μεγάλο) οπότε γλυτώνετε το itunes.
Γραφεις και μυνηματακια τωρα γιατρουδη μου?Ο Γιαννης με αυτο παιζει και ειναι σουπερ!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576