amazon.com

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.637
Ας μην το συζητήσουμε το θέμα των απατεώνων... :141: Κάνουν όλους μας να φαινόμαστε κάπως.

Ψωνίζω από το 1998 αραιά, από το 2001 σταθερά. Πάνω από εκατό παραγγελίες από το Amazon.com, άλλες τόσες από το Amazon.co.uk, τετρακόσιες από το eBay, περίπου εξακόσια DVD-BD από το Play με ισάριθμες αποστολές (τα στέλνουν ένα-ένα οι γελοίοι).

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν χαθεί δύο μόνο DVD, και τα δύο απ' το Play και ξαναστάλθηκαν. Το ένα έφθασε τελικά μετά από έξι μήνες, και τους το έστειλα πίσω. Από το eBay μόνο μου έτυχαν μιά-δυό κακοτοπιές.

Φροντίζω να κάνω πάντα μεγάλες παραγγελίες από τα Ευρωπαϊκά, από πέρυσι μόνο μεσαίες από το Αμερικάνικο γιά το φόβο του τελωνείου. Τέσσερα-πέντε συνήθως.

Αθήνα μένω, 12-20 μέρες περίπου κάνουν να έρθουν από US, 10-12 από UK.

Reaction score
2
Απάντηση: amazon.com

Οκ, ευχαριστώ. Ήσουν κατατοπιστικότατος.
Με expedited που παίρνω πάντα, κάνουν γύρω στις 10 μέρες από US.
Θα δοκιμάσω λοιπόν και το standard..

Απλώς ήθελα τα Home Alone να μου έρθουν πριν τις 24 που θα φύγω (για να τα δω εδώ), οπότε όπως τα λες μάλλον θα έρθουν..
(είναι σε τιμή ευκαιρίας τώρα και τα 2 μέχρι τέλος της εβδομάδας)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.637
Ποτέ δεν ψωνίζουμε λίγο πριν τις γιορτές, το πολύ μέχρι την άλλη εβδομάδα να την έχεις κάνει την παραγγελιά! :137:
Μου έχει τύχει να παραγγείλω στις 15 Δεκεμβρίου και να έρθουν στις 20 Ιανουαρίου...

Reaction score
2

ναι, τώρα μες στη βδομάδα θα κάνω την παραγγελία. Αφού λήγει η προσφορά τέλος εβδομάδας. ;-)

Reaction score
4.909

Εγω πάντως...έπαθα πλάκα με το amazon.ca...δηλαδη του Καναδά.
Βρηκα μονο εκει ενα remote control replacement (αντιγραφο του γνήσιου δηλαδή) για παλιό δορυφορικό δέκτη, αξίας 12 ευρώ. Το παραγγέλνω πιστευοντας οτι σίγουρα θα δώσω άλλα τόσα για μεταφορικά και...περιέργως η αποστολή ειχε μηδεν μεταφορικά αλλά έλεγε οτι ...μπορει να καθυστερήσει μέχρι και ...11 με 14 εβδομάδες για Ελλάδα! Λεω, ΟΚ, δεν επείγει και πολύ..
Η παραγγελία έγινε Πεμπτη, το προιόν σταλθηκε Παρασκευή με...Βασιλικό Ταχυδρομείο και το παρέλαβα την Τρίτη το πρωί, δηλαδή μόλις 5 μέρες μετα την παραγγελία (την προηγούμενη Τρίτη παρελήφθη...). Εννοείται πως ουτε καν περασε τελωνείο, δεν ηταν φυσικά ογκώδες ούτε βαρύ και προφανώς το έστειλαν σαν γράμμα!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Εγω πάντως...έπαθα πλάκα με το amazon.ca...δηλαδη του Καναδά.
Βρηκα μονο εκει ενα remote control replacement (αντιγραφο του γνήσιου δηλαδή) για παλιό δορυφορικό δέκτη, αξίας 12 ευρώ. Το παραγγέλνω πιστευοντας οτι σίγουρα θα δώσω άλλα τόσα για μεταφορικά και...περιέργως η αποστολή ειχε μηδεν μεταφορικά αλλά έλεγε οτι ...μπορει να καθυστερήσει μέχρι και ...11 με 14 εβδομάδες για Ελλάδα! Λεω, ΟΚ, δεν επείγει και πολύ..
Η παραγγελία έγινε Πεμπτη, το προιόν σταλθηκε Παρασκευή με...Βασιλικό Ταχυδρομείο και το παρέλαβα την Τρίτη το πρωί, δηλαδή μόλις 5 μέρες μετα την παραγγελία (την προηγούμενη Τρίτη παρελήφθη...). Εννοείται πως ουτε καν περασε τελωνείο, δεν ηταν φυσικά ογκώδες ούτε βαρύ και προφανώς το έστειλαν σαν γράμμα!
5 μερες μονο απο Καναδα?
Μωρε μπραβο!

Reaction score
2

Ήθελα να αναφέρω κάτι περίεργο που μου συνέβη με μια αγορά μου στο amazon (θετικό).

Πήρα 2 Blurays, επέλεξα standard shipping και να ομαδοποιήσει τα προϊόντα σε όσο το δυνατόν λιγότερες shipments.
Λοιπόν, μου στέλνεται μήνυμα ότι τα 2 BLurays θα έρθουν σε 2 διαφορετικά shipments.
Τους στέλνω μήνυμα και τους ρώτησα αν θα πληρώσω κάτι παραπάνω από αυτό που πλήρωσα.
Γιατί αν είναι να πληρώσω, ας μου το κρατήσουν το πρώτο και να τα στείλουν μαζί όταν θα είναι και το άλλο διαθέσιμο. Αν είναι να μην πληρώσω, ας τα στείλουν ξεχωριστά ως έχει.

Μου απαντάνε με χίλια συγνώμη, και πως θα μου κάνουνε refund τα shipping.
Τελοσπάντων, μάλλον δεν κατάλαβαν καλά. Εγω απλώς μια ερώτηση έκανα.

Τί έγινε όμως;
Μου στάλθηκε το πρώτο κανονικά με standard shipping.
Και σήμερα βλέπω πως μου στάλθηκε και το 2ο με UPS International και tracking number παρακαλώ! :)
σε 4 μέρες λέει, έρχεται!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll