Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
μπορεί να έχει βάλει καμιά micro sd των 16mb δεν το λες και λίγοΚαλησπέρα,ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τι περιλαμβάνει και ζητάει 330€.
Όχι micro.μπορεί να έχει βάλει καμιά micro sd των 16mb δεν το λες και λίγο![]()
ο βλαμμένος ο ξάδελφος έχει βάλει ολόκληρο καρντρίντερ....και γενικά μου σπάει τα @@ με ότι σκουπιδαριό έχει βάλει με ide...Όχι micro.![]()
Πωλείτε Original Commodore Amiga 1200 με ενσωματωμένο Gotek Floppy Drive Emulator, Mouse, Joystick, Τροφοδοτικό, Καλώδιο σύνδεσης SCART + 4GB USB stick, σε καλή και λειτουργική κατάσταση, είναι κιτρινισμένη αλλά δεν έχει σπασίματα. Έχω τοποθετήσει ένα GOTEK Floppy Emulator. Το Gotek Emulator έχει τοποθετηθεί έτσι ώστε να μην γίνει κάποια αλλαγή στην Θήκη της Amiga, δείτε της Φωτογραφίες. Είναι Καθαρισμένο και έχει γίνει recap (όχι σε όλους τους πυκνωτές)
Με Kickstart 3 και 2MB Ram, δουλεύει χωρείς κανένα πρόβλημα .Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 999 Προγράμματα και παιχνίδια σε μορφή adf επάνω στο USB Stick. Έχω κάνει δοκιμές και κάποια παιχνίδια παίζουν εφόσον είναι συμβατά με Kickstart 3 και Amiga 1200. Αυτη ειναι η αγγελια,δεν χρειαζονται ειρωνιες
poylaei kapoioσ με 330 eyrω