AMOI 37'' με πολύ καλή τιμή

Reaction score
0
Εχει αναφερθει και σε αλλο ποστ το θεμα..
Υπαρχει μια διαφορα στην τιμη της στο ιδιο το σαιτ..στην αρχικη αναφερετε το 1600 και μεσα μιλανε για 1870 νομιζω...λογω φορτου εργασιας δεν μπορεσα να πεταχτω απο εκει να δω ποσο πραγματικα την πουλανε..θα το κανω κατα πασα πιθανοτητα μεχρι αυριο το απογευμα οποτε θα ενημερωσω και τους συντοπιτες μου...παντως το 1600 ειναι παρα πολυ καλη τιμη αν φυσικα συνοδευετε και με τεχνικη υποστιριξη....μην μου πουνε δλδ..κατσε να την στειλουμε στην Κινα να στην φτιαξουν σε περιπτωση που χαλασει :lol:

Reaction score
0
kompaiasi said:
Εχει αναφερθει και σε αλλο ποστ το θεμα..
Υπαρχει μια διαφορα στην τιμη της στο ιδιο το σαιτ..στην αρχικη αναφερετε το 1600 και μεσα μιλανε για 1870 νομιζω...λογω φορτου εργασιας δεν μπορεσα να πεταχτω απο εκει να δω ποσο πραγματικα την πουλανε..θα το κανω κατα πασα πιθανοτητα μεχρι αυριο το απογευμα οποτε θα ενημερωσω και τους συντοπιτες μου...παντως το 1600 ειναι παρα πολυ καλη τιμη αν φυσικα συνοδευετε και με τεχνικη υποστιριξη....μην μου πουνε δλδ..κατσε να την στειλουμε στην Κινα να στην φτιαξουν σε περιπτωση που χαλασει :lol:
Θα περιμένω νέα άν πάς από κεί.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως σε περίπτωση προβλήματος πρέπει να την στείλεις εσύ στο κατάστημα στην Θεσ/νικη και αυτή την στέλνουν στην Γερμανία...

Reaction score
0
δλδ αν ειχα ΑΜΟΙ απο το συγκεκριμενο καταστημα,χθες...σημερα θα ημουν με τα χαπια :)...αυτο απο που προκυπτει φιλε Χρηστο?υπαρχει συγεκριμενο περιστατικο η το λενε απο το καταστμα??

Reaction score
786
Που μπορει καποιος να δει (και να αγορασει) την AMOI 37" εκτος απο το Carrefour?

Επισης ποιο μοντελο της AMOI στις 37" εχει το πανελ 1080? Γιατι υπαρχει και καποιο στις 37" με αλλο πανελ απ'οσο γνωριζω.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Re: AMOI 37'' με πολύ καλή τιμή

δλδ αν ειχα ΑΜΟΙ απο το συγκεκριμενο καταστημα,χθες...σημερα θα ημουν με τα χαπια :)...αυτο απο που προκυπτει φιλε Χρηστο?υπαρχει συγεκριμενο περιστατικο η το λενε απο το καταστμα??

Θα στο πουν και οι ίδιοι από το κατάστημα. Σε περίπτωση βλάβης τους στέλνεις την τηλεόραση στην Θεσ/νίκη και αυτοί την στέλνουν στην Γερμανία.

Reaction score
0
Mολις ειδα πως η τιμη της ΑΜΟΙ ειναι στα 1360 ευρω !!!
ειναι οντος η 1080π?????
αν ξερει καποιος να μου πει.γιατι σκεφτομαι
να παρω μια στα 900 ευρω 32'' , στα 720π...
αλλα αν ειναι για 1360 ευρω δεν αξιζει να παρεις απλη και
οχι μια με Full Panel.

Reaction score
0
εγω στα 200 θα την παρω.
ποτε ειναι , μεθαυριο?
καποιος που να ξερει τι γινεται , να μας πει?:d:d

Reaction score
6
Απάντηση: Re: AMOI 37'' με πολύ καλή τιμή

Mολις ειδα πως η τιμη της ΑΜΟΙ ειναι στα 1360 ευρω !!!
ειναι οντος η 1080π?????
αν ξερει καποιος να μου πει.γιατι σκεφτομαι
να παρω μια στα 900 ευρω 32'' , στα 720π...
αλλα αν ειναι για 1360 ευρω δεν αξιζει να παρεις απλη και
οχι μια με Full Panel.
Φιλε μου δεν αξίζει με τιποτα να δώσεις λεφτα για 32αρα.
Ετσι που εχουν πέσει οι τιμες, η Amoi είναι ευκαιρία , σύμφωνα βέβαια και με αυτά που προσφέρει .

Reaction score
0
Παντως το σαιτ της Technix εχει προβλημα..δεν βγαζει στην αναζητηση κανενα προιον ενω το ενα τους μαγαζι εκλεισε..εμεινε μονο αυτο της Γιανιτσων...

Reaction score
786
Ποιος ρισκαρει να αγορασει 37αρα LCD απο Γερμανια ομως...?

Εκτος αν γινεται αποστολη με σοβαρη εταιρια Courier και εχεις την δυνατοτητα ελεγχου κατα την παραδοση - ειδικα το τελευταιο το θεωρω απιθανο.

Reaction score
4
Παντως το σαιτ της Technix εχει προβλημα..δεν βγαζει στην αναζητηση κανενα προιον ενω το ενα τους μαγαζι εκλεισε..εμεινε μονο αυτο της Γιανιτσων...

το site δουλευει κανονικά.
δεν ειχαν 2 μαγαζία.μεταφορά καναν

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ