Βρήκα την AMOI 37'' σε καλή τιμή (υποθέτω) στο
www.technixx.gr με 1608 Ευρώ.
Εχει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.
www.technixx.gr με 1608 Ευρώ.
Εχει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Θα περιμένω νέα άν πάς από κεί.kompaiasi said:Εχει αναφερθει και σε αλλο ποστ το θεμα..
Υπαρχει μια διαφορα στην τιμη της στο ιδιο το σαιτ..στην αρχικη αναφερετε το 1600 και μεσα μιλανε για 1870 νομιζω...λογω φορτου εργασιας δεν μπορεσα να πεταχτω απο εκει να δω ποσο πραγματικα την πουλανε..θα το κανω κατα πασα πιθανοτητα μεχρι αυριο το απογευμα οποτε θα ενημερωσω και τους συντοπιτες μου...παντως το 1600 ειναι παρα πολυ καλη τιμη αν φυσικα συνοδευετε και με τεχνικη υποστιριξη....μην μου πουνε δλδ..κατσε να την στειλουμε στην Κινα να στην φτιαξουν σε περιπτωση που χαλασει![]()
δλδ αν ειχα ΑΜΟΙ απο το συγκεκριμενο καταστημα,χθες...σημερα θα ημουν με τα χαπια...αυτο απο που προκυπτει φιλε Χρηστο?υπαρχει συγεκριμενο περιστατικο η το λενε απο το καταστμα??
Φιλε μου δεν αξίζει με τιποτα να δώσεις λεφτα για 32αρα.Mολις ειδα πως η τιμη της ΑΜΟΙ ειναι στα 1360 ευρω !!!
ειναι οντος η 1080π?????
αν ξερει καποιος να μου πει.γιατι σκεφτομαι
να παρω μια στα 900 ευρω 32'' , στα 720π...
αλλα αν ειναι για 1360 ευρω δεν αξιζει να παρεις απλη και
οχι μια με Full Panel.
Παντως το σαιτ της Technix εχει προβλημα..δεν βγαζει στην αναζητηση κανενα προιον ενω το ενα τους μαγαζι εκλεισε..εμεινε μονο αυτο της Γιανιτσων...