Amoi Lc37af1e 1920Χ1080 Lcd Tv

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μιας και έχεις ξεκινήσει αλληλογραφία ρώτα τους ένα μόνο πράγμα ακόμα αλλά όπως το γράφω:

Does this tv supports 1080p input signal? Or it supports only 1080i? The connection ι will use is either dvi from a pc or component from a external scaler.

Aν σου απαντήσουν θετικά τότε δέχεται 1920Χ1080 μέσω HTPC. Αν σου απαντήσουν αρνητικά τότε μέσω HTPC δέχεται μόνο 1080i μέσω των τελευταίων καρτών...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι που θα την βρούμε αυτή την τηλεόραση... Φυσικά δεν μπορούμε να την εισάγουμε από την Κίνα...

Ελπίζω να έχω περισσότερα νέα σήμερα...

NLS

Reaction score
1
Re: Amoi Lc37af1elc37af1e 1920Χ1080 Lcd Tv

ok, θα περιμένω να απαντήσουν ότι ήδη έστειλα για να μη χαθεί ο μπούσουλας (λογικά μετά τα Χριστούγενα)

μέχρι τώρα πως σου φαίνεται; κάνε κάνα σχόλιο

NLS

Reaction score
1
Και φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι που θα την βρούμε αυτή την τηλεόραση... Φυσικά δεν μπορούμε να την εισάγουμε από την Κίνα...

Ελπίζω να έχω περισσότερα νέα σήμερα...
μα αυτοί οι βέλγοι;
επίσης νομίζω 2-3 on-line shops (Ευρώπης) τουλάχιστον
αλλά και υπάρχει και εταιρία στην Ελλάδα που έφερνε προϊόντα τους ε; (αλλά όχι TV) - ο φόβος με τους τελευταίους βέβαια (δεν έχω κάτι με του συγκεκριμένους, απλά από παρεμφερείς εμπειρίες μιλάω) είναι το κλασικό "έλα συνέλληνα να σε πιάσω κότσο" δίνοντας τίποτα εξωγήινες τιμές

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εσύ έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά...

Το πρόβλημα που αναφέρω είναι αυτό της εγγύησης... επειδή μια τέτοια τηλεόραση έχει αρκετό βάρος είναι δύσκολο και στοιχίζει αρκετά να την στείλεις στο εξωτερικό για επισκευή...

NLS

Reaction score
1

συμφωνώ... φτου φτου φτου

έχω ζήσει ταλαιπωρία για προιόν που ζυγίζει 200 γραμμάρια... δεν θέλω να φανταστώ τι γίνεται με κάτι που ζυγίζει 150 φορές τόσο

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τα νέα είναι τα εξής:

Στην Ευρώπη η τηλεόραση είναι out of stock!!!

Ρώτησαν και οι Ευρωπαίοι την Κίνα αν πραγματικά δέχεται 1080p για να σιγουρευτούν και αυτοί...

Θα έχουμε και άλλα νέα σύντομα...

Reaction score
21

Κάποιος γερμανομαθής μήπως μπορεί να βοηθήσει μιας και δε βγαίνει ιδιαίτερο νόημα με τις ..."ψείρες αγγουριών" των αυτόματων μεταφραστών... :oops: :!:

http://www.hifi-forum.de/viewthread-96-7344-1.html

Απο τα λίγα που κατάλαβα ένα firmware bug σχετικό με το letterbox φαίνεται να διορθώνεται με σχετικό upgrade.Αρκετό αγοραστικό ενδιαφέρον , χωρίς να συνοδεύεται , όμως , από αντίστοιχα θερμές κριτικές.Έπεσα πολύ έξω?

- εαν ο διαχειριστής θεωρεί την αναφορά σε άλλο φόρουμ άστοχη ας διαγράψει τα παραπάνω.Και με είχανε φάει να πάω στο Γκαίτε μικρός .. :p

NLS

Reaction score
1
τώρα μένει να βρούμε κάποιον να ξέρει γερμανικά (και να έχει και ενδιαφέρον για τέτοια ώστε να ξέρει τι διαβάζει) - δεν είναι και σπάνιο

Reaction score
21

Υπάρχουν , πάντα , κι εναλλακτικές αν κάποια ελπίδα αποδειχτεί φρούδα :

http://www.westinghousedigital.com/pc-26-3-37-lcd-video-monitor.aspx

1080p και 37'' με κάτι περισσότερο από 1500 $...not bad 8) .Κι ακούγεται ότι έχει κι ωραία εικόνα σε πολλά user comments.Χωρίς tuner, όμως... :cry:
Για HTPC μια χαρά φαίνεται

NLS

Reaction score
1
ναι την έχουμε "βρει" κι άλλοι... (μάλιστα στο φόρουμ μου αυτή βρίκαν πρώτα) όμως (1) που την βρίσκεις αυτή ευρώπη; (2) παρόμοια τιμή και λιγότερα χαρακτηριστικά (όχι tuner - μάλιστα η Amoi έχει δυο-, όχι card reader, όχι PIP κλπ.), (3) μάλλον κακάσχημη

αν πάντως την έβρισκα και κατάφερνε να έρθει σπίτι μου σχεδόν στην τιμή της άλλης (αλλά σίγουρα πιο κάτω) θα το σκεφτόμουν θετικά

NLS

Reaction score
1
...όμως δεν ξέρω αν είδατε τις απαντήσεις που μου έστειλαν στο γερμανικό φόρουμ... εγώ τις βλέπω μάλλον θετικότατες :)

Reaction score
21

Α.. εντάξει.Αφού την είδατε πρώτοι...καλορίζικη :p
Εγώ δε θα την πάρω την παλιο-Westinghouse για ν αποδώσω φόρο τιμής στον Tesla :lol: :lol:
Φαντάζομαι πως όσοι καταφέρουμε να τιθασέψουμε την καταναλωτική μας μανία θα γίνουμε "μάρτυρες" 'αγριας σφαγής στο HD τουλάχιστον για 6 μήνες ως την έλευση της Toshiba - SED και λοιπών "κυριών"

NLS

Reaction score
1
ε ναι λογικά κάπως έτσι

πράγμα μάλλον καλό μια και πάντα οι μεγάλοι έσφαζαν (τον κόσμο) πριν σφαχτούν (βλέπε DVD πχ.)

η τεχνολογία ΕΙΝΑΙ φτηνή παρά τις τεχνητές προσπάθειες κάποιων - μην ξεχνάμε και τα μεγάλα ονόματα ΚΙΝΑ φτιάχνουν πια

εγώ πάντως στις LCD μάλλον Sharp-friend είμαι...

[flash width=100 height=100]ΕΡΩΤΗΣΗ![/flash]
Θα ενδιέφερε κανέναν μια κάποια καλή τιμή στην παραπάνω Amoi; Γιατί πιθανά κάτι να κανονίσω... Αν υπάρχει ενδιαφέρον, δηλώστε το να ξέρουμε και για τι ποσότητα μιλάμε.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα ενδιέφερε κανέναν μια κάποια καλή τιμή στην παραπάνω Amoi; Γιατί πιθανά κάτι να κανονίσω... Αν υπάρχει ενδιαφέρον, δηλώστε το να ξέρουμε και για τι ποσότητα μιλάμε.
Όπως έχω ήδη γράψει και σε άλλο θέμα αν μπορούν να περιμένουν κάποιοι για την αγορά τηλεόρασης ας το κάνουν...

Έχουμε ήδη ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες όχι με καταστήματα βέβαια αλλά με τους υπεύθυνους για την Ευρωπαική αγορά...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτές τις αγορές είναι η εγγύηση... Φανταστείτε να έχει πρόβλημα η τηλεόραση και να πρέπει να την ξαναστείλεις στο εξωτερικό... :shock: :shock: :shock:

Αυτό συζητάμε αυτές τις ημέρες λοιπόν και αυτό προσπαθούμε να λύσουμε ώστε κανείς μας να μην χρειάζεται να κάνει μόνος του την αποστολή σε περίπτωση βλάβης...

Επίσης όπως έγραψα και πριν η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι out of stock στην Ευρώπη. Θα ξαναέχουνι σε 1 μήνα...

Πολύ πιο σύντομα όμως θα έχουμε περισσότερα νέα... λίγο υπομονή λόγω εορτών...

Επίσης θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα καθώς καμμία από αυτές τις τηλεοράσεις δεν έχουμε δει από κοντά... και όπως και να το κάνεις τόσα λεφτά είναι κρίμα να δοθούν για ένα μέτριο προιόν...

Από όσα διάβασα στο γερμανικό φόρουμ φαίνεται ότι αυτή η τηλεόραση έχει κάποια αρνητικά αλλά και το πολύ θετικό ότι δέχεται 1080p ανάλυση άρα ο scaler της κάνει την επεξεργασία του σήματος στο 1080p και όχι στο 768p που την κάνει η Philips 9830. Άρα διαθέτει το chip της westinghouse... Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για όσους διαθέτουν HTPC αλλά και όσους έχουν πηγή με έξοδο 1080i καθώς δεν γίνονται πολλές μετατροπές στο σήμα...

Πάντως αν δέχεται 1080p σήμα δεν είναι ίδια με την Benq 3750...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab