AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ξεκινώ εγώ αυτό το θέμα για να σας δείξω μερικά πράγματα τα οποία προηγούνται πάντα μιας παρουσίασης και δεν έχουν την τύχη να τα δουν πολλοί.
Να τι κάναμε χθες το βράδυ ενώ μερικοί κοιμούνταν.
Συνδέθηκε σε HTPC με καλώδιο DVI-HDMI. Τα windows αναγνώρισαν την ΑΜΟΙ κανονικά και στο πρώτο boot έδωσαν από μόνα τους ανάλυση 1280x720.
Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να της δώσουμε ανάλυση 1080p.
Λογά του προχωρημένου της ώρας, ένα ξεχασμένο flag στο powerstrip μας παίδεψε λίγο. Τελικά όλα πήγαν καλά, η ΑΜΟΙ δέχεται κανονικά σήμα 1080p.
Στη συνέχεια ανέλαβε ο Βαγγέλης να τη ρυθμίσει για τη σημερινή παρουσίαση.
Θα πρέπει εδώ να σημειώσω ότι θα δούμε όλα τα αποτέλεσμα των μετρήσεων πριν και μετά τη ρύθμιση.

Θα παρακαλούσα πολύ να μη γραφεί κάτι μέχρι το τέλος της παρουσίασης.

Η πρώτη σύνδεση με το HTPC.

Ο Βαγγέλης κάνει τα μαγικά του.

…και φυσικά το αποτέλεσμα……

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Με χαροποίησαν ιδιαίτερα τα νέα αυτά...

Τελικά όποιος ψάχνει... βρίσκει!

Είναι αλήθεια ότι παιδευτήκαμε γι' αυτή την τηλεόραση... μιλήσαμε πολλές ώρες ακόμα και με Κίνα για να καταφέρουμε να την παρουσιάσουμε στο avsite! Είμαι πραγματικά χαρούμενος που όλα αυτά φαίνεται ότι άξιζαν το κόπο...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αφού δεν βλέπω άλλον να κάνει την αρχή ας γράψω πρώτος...

Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την αντιπροσωπεία και τον Νάσο προσωπικά για την ευκαιρία που μας έδωσε να δούμε πρώτοι από όλους την τηλεόραση αυτή όπως επίσης και για την ευκαιρία να την αποκτήσουμε με το power-buy που από ότι φαίνεται θα οργανώσουμε...

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους ήρθαν και παρακολούθησαν την παρουσίαση... η δική μας παρουσίαση ήταν που κέντρισε και 2 μεγάλα περιοδικά του χώρου να ζητήσουν να παρουσιάσουν και αυτοί την τηλεόραση κάτι που δείχνει ότι το avsite είναι και παραμένει πρωτοπόρο...

Άργησα λίγο να πάω με αποτέλεσμα να πέσω κατευθείαν στα σκληρά... είδα την τηλεόραση συνδεδεμένη με pc να δείχνει σε 1080p! Πραγματικά εντυπωσιακή εικόνα στο περιβάλλον των windows... το... καλύτερο monitor που έχω δει! Κλείδωσε αμέσως στα 1080p μέσω dvi χωρίς την βοήθεια του Powerstrip!

Ο Βαγγέλης Λάμπρου μας παρουσίασε τις ρυθμίσεις και τις μετρήσεις που είχε κάνει από χθες... δεν είχαμε πρόσβαση στο secret menu (ακόμα...) αλλά και με τις επιλογές που δίνει ρυθμίζεται πάρα πολύ καλά...

Είδαμε HD υλικό όπου η τηλεόραση κυριολεκτικά ζωγράφιζε! Είδαμε και dvd από το denon σε 576p και 1080i όπου η εικόνα ήταν καταπληκτική!

Το μεγάλο για μένα τεστ το πέρασε επιτυχώς όταν είδαμε ένα δορυφορικό ελεύθερο κανάλι από αυτά με την χάλια εικόνα... πολύ καλύτερη από αρκετές άλλες που έχω δει...

Όσον αφορά στα λοιπά τεχνικά:

Φωτεινότητα 433 nits μετά την ρύθμιση δηλ. φως ικανό να βλέπεις και σε εξωτερικό χώρο (ακόμα και στις Κυκλάδες όπως κάποιος παρατήρησε...)!

Το μαύρο ικανοποιητικό και μαζί με την μεγάλη της ανάλυση το βάθος του πεδίου που έδειχνε ήταν εντυπωσιακό! Αν μπούμε και στο secret menu μπορούμε να κατεβάσουμε κι άλλο το backlight με αποτέλεσμα καλύτερο μαύρο όπως μας έχουν πει από την Κίνα...

Τα χρώματα αρκετά καλά και έρχονται σε αρκετά σωστή θέση με απλή (όπως την χαρακτήρισε ο Βαγγέλης) ρύθμιση...

Η εξωτερική της εμφάνιση είναι πολύ προσεγμένη και το design δεν θυμίζει σε τίποτα Κινέζικο προιόν...

Τα αρνητικά της; Προσωπικά είδα πολύ λίγα... γιατί φυσικά την συγκρίνουμε με τηλεοράσεις lcd... σαφώς χρειάζεται η τεχνολογία να βρει ένα τρόπο και να βλέπουμε καλά με πολύ φως αλλά και να έχουμε το μαύρο ενός προβολέα... δύσκολο και μάλλον θα πάρει κάποια χρόνια...
Επίσης είδα μια διαφορά όταν την τροφοδοτήσαμε από το denon με 576p και 1080i με το δεύτερο να δίνει καλύτερη εικόνα... αυτό σημαίνει ότι ο scaler του denon κάνει καλύτερη δουλειά κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό βέβαια...

Η τελική μου άποψη; Είναι από τις κορυφαίες τηλεοράσεις lcd που έχω δει... εικόνα πάρα πολύ καλή ειδικά με pc ή με dvd player με upscaling στα 1080i... Πλησιάζει την εικόνα της philips 9830 σε όχι καλό σήμα ή σε dvd με 576p... Είναι το ίδιο καλή σε σήμα 1080i και η εικόνα της απογειώνεται με σήμα 1080p από pc... Εκεί τα βλέπεις όλα!

Αν βάλουμε στις συγκρίσει και την τιμή της (ακόμα και την λιανική της όχι αυτή που θα έχουμε εμείς στο power-buy) νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με μια μεγάλη ευκαιρία... και όποιος δεν θέλει τηλεόραση ας σκεφτεί να την χρησιμοποιήσει ως μόνιτορ!

Ένα τελευταίο σχόλιο για την Amoi... Είναι άγνωστη μάρκα αλλά αυτό που έχω δει μέχρι σήμερα (πριν δω την τηλεόραση) είναι η συνεχής προσπάθειά τους να την βελτιώσουν... αυτό για μένα σημαίνει πολλά...

Έχουν βγάλει μέχρι τώρα 3 αναβαθμίσεις firmware με το τελευταίο να πετυχαίνει αυτόματα 1:1 pixel maping σε σύνδεση με PC. Ούτε ρυθμίσεις power-strip ούτε τίποτα! Μάλιστα η κάρτα γραφικών μας έδειξε μέγιστο refresh rate 83 Ηz στα 1080p!!! Απίστευτο νούμερο για τηλεόραση... Και θα συνεχίσουν τις αναβαθμίσεις με επόμενο στόχο να πετύχουν 1:1 pixel maping και αναλογικά! Νομίζω ότι πρέπει να τους πούμε ένα μπράβο... αντίθετα από άλλες πολύ πιο γνωστές μάρκες που φτάνουν σε ένα αποτέλεσμα για ένα προιόν και σταματάνε εκεί αδιαφορώντας για τα θέλω του καταναλωτή...

Αυτά και περιμένω και τις απόψεις των υπολοίπων...

Reaction score
4
Ευχαριστουμε για το χρονο που διαθεσαν ολοι οι υπευθυνοι για την παρουσιαση ομως εχω μια παρατηρηση.
Ειχαμε πει οτι θα τη δοκιμαζαμε με απλο τηλεοπτικο σημα η εστω με καποιο δορυφορικο περιεχομενο (οχι hdtv) αυτο ομως δεν εγινε. Για καποιους η χρηση της τηλεορασης αυτης μπορει να ειναι 80 ακομα και 90% τηλεοπτικο/δορυφορικο σημα.

Το οτι θα βλεπαμε HD περιοχεμενο και θα μας ψιλοεπεφταν τα σαγονια απο την αναλυση (πλην ισως καποιας αδυναμιας σε σκηνες με μεγαλη αντιθεση αλλα και παλι δεν ξερω αν εφταιγε η τηλεοραση η οι ρυθμισεις του HTPC) ηταν αναμενομενο.
Ηταν ομως σαν να βλεπουμε περιεχομενο που θα υπαρχει σαν mainstream σε δυο χρονια και οχι τωρα. Προσφατα βρεθηκα στην Μπανκγονκ και ειδα διαφορες τηλεορασεις να παιζουν HDTV περιεχομενο, ηταν εντυπωσιακο και πραγματι εβλεπες διαφορες σε μοντελα διαφορετικων εταιρειων αλλα και σε μοντελα της ιδιας εταιρειας (sony σειρες S και V). Ομως δεν επαυε να ειναι εντυπωσιακο..
Ομως τι γινεται με το απλο τηλεοπτικο σημα; με το σημα απο Nova ; η καποια αλλα κλασικα δορυφορικα μπουκετα;

Εγω προσωπικα θα την αγοραζα αν ισχυσουν καποιες δεσμευσεις που τυχον παρει ο Νασος (σχετικα με καμενα πιξελς και καποιο upgrade firmware) αλλα θα ηθελα να τη δω και με απλο προγραμμα πραγμα που δεν εγινε..

Reaction score
0
Μιας και "ημουν και εγω στο Κοτερο" θελω να πω μονο ενα πραγμα.
Οχι γιατι "Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν".
Απ την Ηπειρο ειμαι οχι απ την Λακωνια. :lol:
Εξαλου υπηρχαν ατομα με περισσοτερες γνωσεις απο μενα στα τεχνικα θεματα
που θα μπορουσαν να αναλυσουν το τι ειδαμε.
Αυτο που θελω να πω εγω εινα:

Ποια αλλη TV θα αγοραζατε Τωρα ;;;

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.977
Το ΑΠΟΛΥΤΟ PC MONITOR :mrgreen:

Φωτεινότητα τρομερη

Πολυ καλη για χρηση TV αλλα δεν θα εχει καλη κινηματογραφικη αισθηση για εργα

Στην τιμη του Power buy ευκαιρια.....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ειχαμε πει οτι θα τη δοκιμαζαμε με απλο τηλεοπτικο σημα η εστω με καποιο δορυφορικο περιεχομενο (οχι hdtv) αυτο ομως δεν εγινε. Για καποιους η χρηση της τηλεορασης αυτης μπορει να ειναι 80 ακομα και 90% τηλεοπτικο/δορυφορικο σημα.
Δεν την είδες με το δορυφορικό "χάλια" κανάλι;

Δεν νομίζω να πάρεις από αλλού χειρότερο σήμα...

NLS

Reaction score
1
Ας μιλήσω και εγώ που δεν είμαι καθόλου hi-endας.

Είμαι μεν κομπιουτεράς τα τελευταία 22 χρόνια (και γενικά της τεχνολογίας) αλλά hi-endας ποτέ (σε βαθμό να κοροϊδεύω το άθλημα κάποιες φορές γιατί έβλεπα να ασχολούνται με λεπτομέρειες που ΠΟΤΕ δεν θα έβλεπα εγώ).

Τέσπα ας μην κουράσω και εγώ.

Ήταν ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (εγώ που δεν έχω δει όσα έχουν δει οι άλλοι).

ΗΤΑΝ Α ΠΙ ΣΤΕΥ ΤΗ.

Αυτό που όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί (συμπεριλαμβανόμενων των ειδικών) είναι ότι συμφωνήσαμε ότι η τιμή της είναι η απόλυτη ξεφτύλα. Η επόμενη αντίστοιχη (αντίστοιχη;...) έχει τα ΤΡΙΠΛΑ.

Θα ήθελα ΠΟΛΥ να έπαιρνα δυο για να κάνω την μια monitor... οι φώτο που εμφανίστηκαν στην πρώτη σελίδα του site δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα. Έχει κανείς σας EIZO monitor; Ε φανταστείτε το 37" και έχετε την AMOI.

Τα σάλια μου ακόμα τρέχουν.

ΕΡΕΕΕΕΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!

Δυο σημειώσεις για την Amoi (έχω ξαναγράψει πάντως αυτό)... μιλάμε για την Amoisonic που ΔΕΝ είναι τόσο άγνωστη. Εταιρία που συνεργάζεται με την Microsoft (και ετοιμάζουν κάτι καλό), που εμπλέκεται στους Ολυμπιακούς, που είναι 2η στα κινητά τηλέφωνα στην Κίνα (btw έρχονται και εδώ όπου να'ναι) κλπ.
Εγώ προσωπικά δεν την φοβάμαι καθόλου, ειδικά εφόσον υπάρχει Ελληνικό support με εγγύηση.

(θα γράψω κι άλλα αλλά είναι μια το βράδυ)

Reaction score
1
Πρώτα απο όλα ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία της παραουσίασης με την * ψυχή * για ακόμη μια φορά τον κ. ΚΑΦΑΤΟ..!!!!!!!!!

Δυστυχώς λόγω ασθένειας δεν ήμουν σε θέση να παραστώ μεχρι το τέλος.

Η τηλεόραση λόγω υπερυψηλής ανάλυσης είχε εικόνα ΜΟ Ν Α Δ Ι Κ Η τέτοια που σπάνια συναντάς - βέβαια φρόντισαν οι κατάλληλοι άνθρωποι να την ρυθμίσουν σωστά - και με ποότητα που θύμιζε κατι ανάμεσα σε CRT και PLASMA....!!!!!!!!!!

Το μαύρο ήταν καλό , και η απόκριση σε γρήγορα πλάνα ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ..!!!!

Βέβαια σε θέματα υψηλής ανάλυσης - δορυφορική Υψηλής Ευκρίνειας και σε WMV-HD - τότε η τηλεόραση ήταν Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η...!!!!!!!

Επειδή όμως τους επόμενους μήνες θα καταφτάσουν και στην χώρα μας τέτοιας ανάλυσης συσκευές.......θα σημειώσουν εμπορική επιτυχία ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ αυτές που θα είναι και προσιτές στην τιμή και ετσι θα προσελκύσουν υποψήφιους αγοραστές.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

NLS

Reaction score
1
και καλά θα κάνουν

δώστε τεχνολογία στο λαό!

(εκεί ήταν και η ένσταση μου με κάποιους hi-endάδες... όταν έβλεπα τεχνολογία που έπρεπε να έχει 1/10 της τιμής κάποιοι να την χρυσοπουλάνε και κάποιοι να την χρυσοπληρώνουν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ)

NLS

Reaction score
1
Εταιρία που συνεργάζεται με την Microsoft (και ετοιμάζουν κάτι καλό)
http://en.chinabroadcast.cn/2600/2005-7-3/[email protected]
http://www.forbes.com/technology/feeds/afx/2005/06/29/afx2115821.html
http://my.tdctrade.com/airnewse/index.asp?id=8644

και δυστυχώς έχω χάσει το link που έχει ο ευρωπαίος σχεδιαστής τους (γιατί είναι εμφανές ότι ΔΕΝ είναι κινέζικη σχεδίαση)

Reaction score
152
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...
Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΚΑΣ Χ-Ψ ΓΙΑ ΝΑ Ν Ι Ω Θ Ε Ι ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ...... :mad: :shock: :neutral:

ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ "ΦΤΗΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ", ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.... :wink: :wink: :wink:
ΠΟΙΑ,ΟΜΩΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΧΑΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ) ΠΟΥ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 10% :?: :?: :?: ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ :?: :?: :?:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ...
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ Τ Ρ Ε Ι Σ ΑΜΟΙ 37" ΚΑΘΩΣ ΜΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ 50" PLASMA ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ :!: :!: :!:
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ... :cool: :cool: ΗΔΗ ΨΗΝΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ....

Reaction score
0
να πω κι εγω ενα μπραβο σε οσους ασχοληθηκαν με το ολο project για αυτη την τηλεοραση. ο ενθουσιασμος απο τα σχολια οσων ειδαν τα τεστ εχει συνεπαρει κι εμενα και θα θελα να ρωτησω τα εξης. πως, ποτε και πόσο ?

Reaction score
0
να πω κι εγω ενα μπραβο σε οσους ασχοληθηκαν με το ολο project για αυτη την τηλεοραση. ο ενθουσιασμος απο τα σχολια οσων ειδαν τα τεστ εχει συνεπαρει κι εμενα και θα θελα να ρωτησω τα εξης. πως, ποτε και πόσο ?

NLS

Reaction score
1
τι πως, θα υπάρχει λογικά από Μάρτιο στα μαγαζιά
η suggested retail φαίνεται να είναι στα 2200 περίπου (που κάνει να μην συμφέρει εισαγωγή απ'έξω - ξέρω ότι είναι φτηνότερη, αλλά η δικαιολογία της ντόπιας εγγύσης, το κόστος ΚΑΙ το ρίσκο των μεταφορικών και καλυφθήκαμε)

η power-buy τιμή θα είναι καλύτερη, αλλά όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται θα μάθει από τον Γενικό (να τον λέω και εγώ έτσι ο νέος :D ) privately

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μια ακομα απολυτα επιτυχημενη παρουσιαση του AVSite με τοσο κοσμο που σε καποιες στιγμες ηταν αδυνατο να δεις την εικονα!
Και τι εικονα...
Ας μην ξεγελιομαστε , η τηλεοραση δεν ηταν τελεια.
Ειχε ολες τις γνωστες ασθενειες που κουβαλουν οι LCD τηλεορασεις.
Μαλιστα , οταν την εβγαλα απο το κουτι...δυσκολευτηκα να βγαλω το πισω πλαστικο που κρυβει τις συνδεσεις.
Δεν εχω τιποτα αλλο απο τα "μειον" να αναφερω.
Διοτι εαν εξαιρεσει κανεις τα παραπανω τοτε θα πρεπει να ονειρευομαστε αν πιστευουμε πως θα παρουμε καλυτερη εικονα σε αυτη την τιμη!
Και δεν ομιλω για την τιμη του power buy αλλα την κανονικη. :wink:

Προσοχη! Απαραιτητες οι ρυθμισεις.
Ειχαμε μεγαλες αποκλισεις και καλο θα ηταν να πετυχουμε μια "ομαδικη" προρυθμιση ωστε να δουμε οσο το δυνατον καλυτερα.

Υ.Γ.Santon , sorry πρεπει να παιξαμε απο το "κακο" δορυφορικο καναλι αφου εφυγες.
Υ.Γ.2 Δεν ακουσα σχολια για το...επιμορφωτικο υλικο που σας ειχαμε :lol:

NLS

Reaction score
1
1) ναι πάντα μιλάμε για την τιμή αυτή - όσο αφορά κάτι που κυμαίνεται στις 2500, ε δεν πιστεύω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο (ο Ανδρέας ας με διορθώσει - ας μας πει μάλιστα το επόμενο LCD με παρόμοια εικόνα πόσο κάνει)...

2) πέρα από τον κακό δορυφόρο, δεν είδαμε (και θα ήθελα) απλό αναλογικό (non-MPEG) κανάλι από RF, γιατί μιλάμε για TV κακά τα ψέματα

3) το επιμορφωτικό ήταν καλό, ήταν στους δυο μεγάλους δίσκους; (να κανονίσω να τους δανειστώ)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
gperdik