AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

V

VIDEOMIX

Guest
Hμουν και εγώ εκεί. Απ'ευθείας απο Θεσσαλονίκη πήγα στον Ανδρέα και ήμουν απο τους πρώτους που αντίκρεισαν αυτη την ομορφιά. Εντυπωσιακή, πολύ καλύτερη και απ' την εως τώρα καλύτερη και επώνυμη τηλεόραση που έχω δεί. Έβγαλα και φώτος αρκετές και θα τις παραθέσω απο το σπίτι μου το μεσημεράκι. Διοτι τώρα ειμαι στο γραφείο.

Reaction score
1
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Site Admin

Ας μην ξεγελιομαστε , η τηλεοραση δεν ηταν τελεια.
Ειχε ολες τις γνωστες ασθενειες που κουβαλουν οι LCD τηλεορασεις.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Καφάτος δίκαιος και αυστηρός κριτής....!!!!!!

Πραγματικά η τηλεόραση ήταν ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ (αφου είχε προηγουμένως δεχθεί πολλές ρυθμίσεις ) και βέβαια δεν πρέπει σε καμμιά περίπτωση να λησμονούμε την τιμή της.......σαν POWER BUY :D :D :D

NLS

Reaction score
1
καλή λέξη το μαγευτική

αν η TV αυτή έκανε 4000 δεν θα μου έκανε εντύπωση και θα έλεγα "πωπω... κοίτα πως πέφτουν οι τιμές"
(δηλ. τώρα τι να πω που είμαστε στην κλάση του διχίλιαρου;... μήπως να θυμίσω ότι τόσο έκανε μια ΚΑΛΗ WEGA 29" 100Hz πριν 5-6 χρόνια;...)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια , ειμασταν παρα πολλοι και εχω δει ...λιγες γνωμες.
Ας μην ξεχναμε πως οι πολλοι που δεν μπορεσαν να ειναι παροντες περιμενουν να ακουσουν διαφορες γνωμες για να σχηματισουν ασφαλη συμπερασματα.... :wink:

GTX

Reaction score
39
Η τηλεόραση είναι απλά φοβερή.

Αν και αργοπορημένος (καλά ρε παιδιά τί κίνηση ήταν αυτή στη Βουλιαγμένης ούτε το πρωί δεν είναι έτσι) πρόλαβα και είδα το επιμορφωτικό HD υλικό που έπαιξε στην αρχή και άκουσα και αυτά που είχε να πεί ο Λάμπρου για την οθόνη.

Τα πράγματα είναι απλά, η οθόνη δε παίζεται στα λεφτά της (Power buy ή oxi) το μόνο μειονέκτημα που είδα είναι το μαύρο τίποτα που δε θα περίμενε κανείς απο μια lcd όμως, δεν είναι οτι θα δείς και καλύτερο σε άλλη. Η οθόνη σε HD ζωγραφίζει καθώς και σε dvd κρίμα που δεν υπήρχε δυνατότητα να δούμε και τηλεοπτικό σήμα για να έχουμε υπερκαλύψει το θέμα.
To εντυπωσιακότερο στοιχείο πάντως είναι η εμφάνιση της και η ποιότητα κατασκευής που εμπνέει, άνετα μπορούσε να φοράει ένα σηματάκι Pioneer, panasonic κτλ.

Θα ακολουθήσουν και fotos.

Reaction score
0
Μια ερωτηση και απο εμενα (νεο μελος) στους γνωριζοντες και ειδικα σε οσους μιλησαν απ΄ευθειας με το εργοστασιο.

Μηπως υπαρχει η πιθανοτητα να βγαλει συντομα η Amoi τηλεοραση αντιστοιχων δυνατοτητων σε 40" η παραπανω inches και αν ναι ποτε μπορει να τοποθετηθει χρονικα κατι τετοιο?

Reaction score
0
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη θετική σας ανταπόκριση, όλους όσους ήρθατε (και ιδιαίτερα τους ταξιδιώτες) , καθώς επίσης και τους διοργανωτές οι οποίοι μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο.
Ελπίζω να μείνατε ικανοποιημένοι από την παρουσίαση και να άξιζε τον κόπο και τον χρόνο σας.
Όσον αφορά το θέμα της εγγύησης, θα σας ενημερώσω αύριο επακριβώς.

Reaction score
0
Πρεπει να ομολογησω πως στην αρχη ημουν λιγο διστακτικος....
το ονομα ΑΜΟΙ δεν μου ελεγε κατι και ετσι οταν μου ειπαν να παμε στην παρουσιαση πιο πολυ για να δω τα παιδια αποφασισα να παω παρα για να δω την ΑΜΟΙ.

Εντυπωσεις:

Η ΑΜΟΙ τελικα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

ομορφο design (στο σαλονι μας θα την βαλουμε, μην ειναι και σαν μπαουλο :lol: )
και πολυ καλη εικονα

οντως οπως ειπαν και οι παραπανω φιλοι μολις βαλαμε HD να δουμε...... :shock: :shock: :shock: :mrgreen:

απο εκει και περα σαν TV μου αφησε καλες εντυπωσεις.

Σιγουρα αμα θελει καποιος να βλεπει HD ειναι μια καλη επιλογη

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Πραγματικά η τηλεόραση ήταν ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ (αφου είχε προηγουμένως δεχθεί πολλές ρυθμίσεις ) και βέβαια δεν πρέπει σε καμμιά περίπτωση να λησμονούμε την τιμή της.......σαν POWER BUY :D :D :D
Υπάρχει κάτι το οποίο παίζει άψογα και σε όλες τις συνθήκες χωρίς καμία ρύθμιση;

Reaction score
0
Πρώτα απ΄όλα συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες σε όλο το team που οργάνωσε αυτή την παρουσίαση!!!
Αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης καθώς δεν έχω δει καμία άλλη TV να παίζει HD υλικό (εκτός από κάτι DEMO σε λίγα καταστήματα) και μάλιστα έχοντας πραγματοποιηθεί ρύθμιση προηγουμένως, η εικόνα η οποία είδα ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ,
Αν λάβω δε υπόψη και την τιμή της, μπορώ να πω ότι ήταν ΤΕΛΕΙΑ.
Θα ήθελα βέβαια μία εκτενέστερη παρουσίασή της με τηλεοπτικό σήμα (ΟΚ το δορυφορικό που είδαμε μαε έδωσε μία ιδέα)
Σαν μείον στην εικόνα μου έμεινε μόνο καποιοι υπερβολικοί (προς το κόκκινο) χρωματισμοί στο ανθρώπινο δέρμα. Γι' αυτό όμως μάλλον φταίνε τα συγκεκριμένα VIDEO (ή ίσως και τα ρουχα που φοράγανε!!) γιατί στο πρώτο VIDEO όπου είδαμε το δέρμα σε όλη του την έκταση (!!!) το πρόβλημα δεν υπήρχε.
Αν στην πολύ καλή ποιότητα εικόνας προσθέσουμε και τα αρκετά σημαντικά επιπλέον χαρακτηριστικά (διπλό tuner, card reader κ.λ.π.), τότε είμαι σίγουρος πως η AMOI είναι πραγματική ευκαιρία αυτή τη στιγμή.

Reaction score
6
Να πω και εγω ο ταξιδιώτης την άποψη μου , έστω και λιγο καθυστερημένα καθως γυρισα αργα χτες το βράδυ λογο της κακοκαιρίας.
Κατά αρχήν πρέπει να ομολογήσω πως ήμουν ιδιαίτερα αρνητικός για αυτό που θα έβλεπα. Τοσο που ελεγα στον εαυτό μου πως η πιθανότητα να φτάσω να συμμετέχω στο power-buy θα ηταν πολύ μικρη .
Χαριτολογώντας εδινα ένα 20% να βγω χαμογελώντας απο την παρουσίαση ,και ένα 80% ότι θα έφευγα τρέχοντας
Η συνεχεία όμως ήταν πολύ διαφορετική , και η έντονα επιφυλακτική που διάθεση ανατράπηκε από τα πρώτα μόλις λεπτά.
Πραγματικά η εικονα της σε ότι αφορούσε HD υλικό μου εδινε την αίσθηση πως ειχα μπροστά μου ένα πινακα ζωγραφικής. Αυτό βεβαια όταν βλέπαμε βιντεο από τοπία , καθώς όταν μπήκε η Παπαρήγα η καλή ξύπνησαν τα ζωώδη ένστικτα.:mrgreen:
Ότι παίξαμε από το pc και ηταν πραγματικά HD , το είδαμε HD ,και μάλιστα 1080.
Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο για αυτό. Όλοι έχουμε γράψει , και θα ακολουθήσουν και άλλοι , πως η εικόνα που είδαμε στα 1080 ηταν ονειρική , η καλύτερα ,η πρώτη ματιά από το μέλλον στις HDTV.
Και εμείς αυτό το μέλλον το είδαμε από τους πρώτους :cool:

Το επόμενο τεστ είχε αναπαραγωγή από dvd player.
Και εδώ το αποτέλεσμα ηταν παραπάνω από ικανοποιητικό καθώς με την βοήθεια του scaler από το dvd player (pioneer )σου έδινε την εντύπωση πως η αποστάσεις από DVD σε HD δεν είναι τελικά τόσο χαοτικές (που φυσικά και είναι , για να μην παρεξηγηθώ).
Χωρίς τον scaler του player και με ρύθμιση στα 576 η ποιότητα της εικόνας έπεφτε φανερά. με αποτέλεσμα να έχουμε έντονα τονισμένα χρώματα .
Σε εκείνο το σημείο ενστικτωδώς μου ήρθε να πάρω το remot και να αρχιζω να διορθώνω το έντονο κόκκινο , αλλά φυσικά δεν υπηρχε τετοιο θεμα καθως ο Λαμπρου εκανε το καλύτερο που μπορούσε έχοντας στην διάθεση του μονο το στανταρ μενου (ομολογουμένως αρκετά πλήρες) .
Το λευκό στις LCD είναι πόνος , και φυσικα αυτό το ξέρουν και οι πετρες.
Ετσι λοιπόν και στην Amoi υπήρχε η ιδια πληγή.
Παρόλα αυτά για καποιον που αρέσκετε η δεν ενοχλείται από αυτό , τοτε θα λεγα πως τα πράγματα δεν είναι τραγικά.
Ειδικά αν αναλογιστούμε πως σε λιγο καιρό θα εχουμε στα χέρια μας το κλειδί για το κρυφό μενου, τοτε θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε το μαύρο και να επέμβουμε σε επιπλέον ρυθμίσεις.(φυσικά όχι εμείς - ο ειδικός) .
Δυστυχώς δεν υπήρχε η δυνατότητα τεσταρισματος σε αναλογικό σήμα από rf.
Θα συμφωνήσω και γω με τα άλλα παιδια πως θα ηταν πιο ολοκληρωμένη η αποψη μας αν είχαμε και αυτήν την εικόνα.
Μπορεί μεν να παίχτηκε κακό δορυφορικό σήμα ως προσομοίωση αναλογικού σήματος , αλλά και πάλι δεν είναι το ιδιο με το να βάλω τον Alpha η το Mega.

Σε αυτό το σημείο θα θελα να ευχαριστήσω - και φαντάζομαι πως θα συμφωνούν και οι υπόλοιποι - την Telectron για τον επαγγελματισμό και την διάθεση της να ακούσει τα παράπονα και τις ανησυχίες των καταναλωτών μελων του AvSite.
Ευελπιστώ πως οι υποσχέσεις για ιδιαίτερη μεταχείριση στα μέλη του φόρουμ δεν θα μείνει μόνο στα λόγια.
Νaso περιμένουμε νέα σου , και μάλιστα σύντομα

Πρέπει να πω κάτι άλλο;
Δεν φαίνετε;
Το μάτι μου γυαλίζει και η τσέπη μου με φαγουριζει .

Reaction score
1
Υπάρχει κάτι το οποίο παίζει άψογα και σε όλες τις συνθήκες χωρίς καμία ρύθμιση;

Ασφαλώς και δεν υπάρχει.....αλλά καλό νομίζω πως θα είναι να αναφέρεται, ώστε να παρουσίαζεται και η δυνατότητα της ρύθμισης για βελτίωση......Το Καλό δηλαδή ΄γινεται ΚΑΛΥΤΕΡΟ....!!!!!

Νομίζω πάντως πως όλοι μας έχουμε μόνον καλά λόγια να πούμε για την Κινεζούλα.....!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Και κάποιος από εμάς που ήδη άρχισε τη διεθνή ενημέρωση! ;)

http://www.avforums.com/forums/archive/index.php/t-294603.html

greekguy05-02-2006, 08:40 PM

After a series of debate of which of the following three 37 inch tvs to choose for (Acer, Benq, Amoi) we did reviewed it, about 20 people, from our forum. The results were encouraging enough to decide to proceed in a power buy!
The tv was imediately locking at 1080p from a HTPC and it was astonishing in HD content. The plus it was that it was using all the viewable area of the screen to show the content, more like a computer monitor!.
We also watched some lower definition content, which it was ok.
Before viewing the tv was calibrated to lower the kelvin of the white which initially was over 10000 and was brought down to 6500. Also the brightness was brought down to 448 cd/m2 (measured with instrument), its a very bright tv, you can watch even in an open space environment.
In the hidden menu of the tv it's accesible the backlight of the lcd brightness but so far the chinese people we are in touch hav'nt provide us with the tip of entering in to it. We hope that after the power buy we organize through the local greek reseller it will be provided to us in order to finetune more the tv.
I know you dont speak greek but here are the two links the one on the quest of the holy tv and the other the results of the test experience..
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=8935
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=9584

ps. the problem with the reflecting glass has been fixed, chinese people take out firmwares very often and address all the isues, right now I think they have minimized all major defects of the first firmwares.. and yes price even in expensive Greece is lower than the 2000euro barrier

ps2. here is a link with another guy from our forum (NLS) trying to cope with germans (poor guy :) since he doesnt know german http://www.hifi-forum.de/viewthread-133-1116-9.html

Reaction score
13
Όντως η τηλεόραση ήταν ένα όνειρο (και για αρκετούς λόγο τιμής - όχι ότι είναι ακριβή, αντιθέτως - θα συνεχίσει να είναι...) διότι με την βοήθεια της ανάλυσής της και τα μαγικά του Βαγγέλη σε ταξιδεύει σε μαγευτικά τοπία και σε συμπαρασύρει να συμμετάσχεις και εσύ (ειδικά στο πρώτο μέρος του υλικού της παρουσίασης όπου όλοι μας μαζεύαμε τα μάτια από το πάτωμα :)).Τι να πρωτοτονίσω ; Για την άριστη ανάλυση της ; Αυτή κάνει ότι πρέπει ακόμη και για μόνιτορ υπολογιστή για όποιον ασχολείται με βίντεο μοντάζ και θέλει να χορτάσει 37 ολόκληρες ίντσες σε απόσταση 1-2 μέτρων.Για το ν φανατικό παιχνιδά που θα γευτεί ατελείωτες ώρες μπροστά της με μια next gen κονσόλα με μπόλικο HD game.Και τέλος για όλους εμάς που συλλέγουμε HD υλικό και αναζητούμε ένα άριστο μόνιτορ για θεάσεις ακόμη και με τα φώτα τέρμα αναμένα (ναι η ρημάδα είναι τόσο φωτεινή που με τα φώτα σχεδόν τέρμα κλειστά άρχιζε να γίνεται ενοχλητική ειδικά αν η σκηνή περιέχει μπόλικο λευκό - ας ελπίσουμε αυτό μελλοντικά να είναι εφικτά ελεγχόμενο).Από SD σήμα που είδα μπορώ να πω ότι αυτό το ψηφιακό πέπλο ήταν άφαντο (ή έστω ελάχιστα εμφανές σε σημείο που να μην ενοχλεί καθόλου).Το ίδιο παρατηρήθηκε και κατά την θέαση DVD.Το scaling ήταν πολύ καλό.Από μένα τα μόνα αρνητικά σημεία ήταν το έντονο κόκκινο που παρουσιαζόταν σε όλες τις πηγές (από HTPC έως DVD) και η έντονη φωτεινότητα που επηρέαζε αρνητικά το μαύρο της εικόνας (με διόρθωση σε αυτά τα σημεία η AMOI είναι ένα άριστο προϊόν που στην κατηγορία τιμής που κυμαίνεται δεν έχει αντίπαλο).Εύχομαι σε όσους την αποκτήσουν καλές και ευχάριστες θεάσεις.

Φιλικά

Γιάννης Τσαπανίδης

Reaction score
0
Γεια χαρά και από εμένα.

Λόγω υποχρεώσεων με την δουλειά μου δεν μπόρεσω να είμαι στην παρουσίαση, παρά μόνο στις μεθεόρτιες συζητήσεις. Είδα την τηλεόραση να παίζει ένα DVD με συναυλία των scorpions(?).

Ακόμα και έτσι η εικόνα της είναι εντυπωσιακή σε σύγκριση με ότι έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να δώσει μια TV. Για όσους έχουν δει ταινίες σε ένα καλό monitor υπολογιστή θα έλεγα ότι μπορούν να έχουν στο μυαλό τους ότι δείχνει περίπου έτσι. Με όλα τα καλά (ευκρίνεια) και τα κακά (μαύρο, γωνία θέασης) που έχει ένα καλό monitor TFT. Ότι ανεβαίνει σε ανάλυση (HD, games κτλ) θα είναι εντυπωσιακό λόγω ανάλυσης.

Αν θα μπω στο Power-buy; Ήδη ψάχνω αν μπορώ να αλλάξω κάποιες προτεραιότητες γιατί η TV δεν ήταν πρώτη στην σειρά!

V

VIDEOMIX

Guest
Όπως ξαναέγραψα, ήμουν και εγώ στην πολύ καλή παρουσίαση της ΑΜΟΙ.
Θα παραθέσω λοιπόν φωτογραφίες. :cool:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members