AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

NLS

Reaction score
1
θα απαντούσα στο πως ήταν φυσιογνωμικά αυτός ο υπάλληλος αλλά είπα να κρατήσω κάποιο επίπεδο

Reaction score
2
Kαλησπερα
Θελω βοηθεια πως και ποιο ειναι το καλυτερο connection (optical, coaxial η κατι αλλο ) για να συνδεσω την amoi 37 με το ενισχυτη Yamaha RXV650.
Παρεπιπτοντως η λόγω τηλεόραση ΔΕΝ διαθέτει Audio out και δεν μπορω να πάρω το σήμα των τηλεοπτικών καναλιών (ειτε απο το LAPTOP (DIVX) μεσω D15) για να το οδηγήσω στον AV.
Με ενδιαφερει καποιες δοκιμασμενες λυσεις.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
0
Απάντηση: AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα μιας και αυτό είναι το πρώτο μου post.

Ψήνομαι άγρια να βάλω στο χέρι την 37ρα Amoi! έχω μάθει πολλές πληροφορίες για την συγκεκριμένη tv από τα διάφορα θέματα εδώ και σας ευχαριστώ πολύ! πραγματικά με βοηθήσατε στην απόφασή μου!

εχω όμως μία απορία, η amoi έχει υποδοχή USB, αν βάλω ένα flash disk με βίντεο true hd πχ το hawai θα το αναγνωρίσει ως βίντεο και θα το τρέξει ή αναγνωρίζει μόνο αρχεία φωτογραφιών; ευχαριστώ πολύ! όταν την πάρω θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε εντυπώσεις!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

Ψήνομαι άγρια να βάλω στο χέρι την 37ρα Amoi! έχω μάθει πολλές πληροφορίες για την συγκεκριμένη tv από τα διάφορα θέματα εδώ και σας ευχαριστώ πολύ! πραγματικά με βοηθήσατε στην απόφασή μου!

εχω όμως μία απορία, η amoi έχει υποδοχή USB, αν βάλω ένα flash disk με βίντεο true hd πχ το hawai θα το αναγνωρίσει ως βίντεο και θα το τρέξει ή αναγνωρίζει μόνο αρχεία φωτογραφιών; ευχαριστώ πολύ! όταν την πάρω θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε εντυπώσεις!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Στις θύρες usb/sd/cf μπορείς να συνδέσεις συσκευές που δεν απαιτούν driver για να παίξουν.
Μπορεί να διαβάσει απευθείας αρχεία jpeg, mpg, dat, mpeg4 (divx 3,4,5,pro,xvid), mp3, wav, υπότιτλους σε ssa, sub, srt, smi, sami.
Η θύρα usb υποστηρίζει τα πρωτόκολλα 1,1 & 2,0.

Μπορεις να το δεις μεσω εξωτερικου σκληρου σε laptop(pc) και απο εκει στην amoi .

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

Δεν παίζει True HD από το USB. Μόνο τα κανονικά Divx (νομίζω μέχρι 576). 720 και 1080 δεν παίζει.

Reaction score
0
Kαλησπερα
Θελω βοηθεια πως και ποιο ειναι το καλυτερο connection (optical, coaxial η κατι αλλο ) για να συνδεσω την amoi 37 με το ενισχυτη Yamaha RXV650.
Παρεπιπτοντως η λόγω τηλεόραση ΔΕΝ διαθέτει Audio out και δεν μπορω να πάρω το σήμα των τηλεοπτικών καναλιών (ειτε απο το LAPTOP (DIVX) μεσω D15) για να το οδηγήσω στον AV.
Με ενδιαφερει καποιες δοκιμασμενες λυσεις.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Παιρνεις ενα scart adaptorακι απο αυτα που εχουν την επιλογη IN/OUT πανω τους. Το συνδεεις σε μια εισοδο scart της tv. Βαζεις τα καλωδια του ηχου (Κοκκινο/μαυρο) και γυρνας το διακοπτακι στο Out. Ετσι βγαζει ηχο μια παλια crt που ειχα. Στην ΑΜΟΙ δεν το εχω δοκιμασει αλλα κανε μια δοκιμη και πες μας

Reaction score
0
Χθές αγόρασα την AMOI 37'' από το Technixx στην Θεσσαλονίκη (πολύ καλή τιμή) και θα ήθελα να μου πεί κάποιος για τις ρυθμίσεις (αυτό που λέτε για το secret menu)

Reaction score
4
Μάλιστα η κάρτα γραφικών μας έδειξε μέγιστο refresh rate 83 Ηz στα 1080p!!!

τι πλεονέκτηματα και τι μειονεκτήματα έχουμε οταν η TV παιζει σε πιο ψηλές αναλύσεις αντι για 50 και 60 HZ?

σιγουρα ειναι πιο ξεκούραστη.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Πιο ξεκούραστη σε περιβάλλον windows. Όταν όμως βλέπεις ταινία μέσω pc καλό είναι να βάζεις το κανονικό rate δηλ. 50 Hz για Pal και 60 Ηz για τα Αμερικάνικα...

Reaction score
0
Re: τι να πάρω

ψάχνω για μία καλη crt άνω των 29 ιντσών έχετε καμια ιδέα για το ποία να πάρω? και ποίες περίπου είναι οι τίμες?

**stelios**

Reaction score
786
Στελιο καλως ηλθες αλλα... εισαι τελειως εκτος θεματος! Γιατι δεν ανοιγεις ενα καινουριο?

Reaction score
0

Γεια σας φιλοι μου. Απο χθες ειμαι κατοχος μιας ΑΜΟΙ 37 1920Χ1080.
Μηπως καποιος φιλος μπορει να αναφερει ποιο ειναι το τελευταιο firmware της τηλεορασης;
Ευχαριστω.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Γεια σας φιλοι μου. Απο χθες ειμαι κατοχος μιας ΑΜΟΙ 37 1920Χ1080.
Μηπως καποιος φιλος μπορει να αναφερει ποιο ειναι το τελευταιο firmware της τηλεορασης;
Ευχαριστω.

4-PC218-0.0.7-47-060512-0.0.44
MCU 2.04

Reaction score
0

Ενημερωνω οτι η αναβαθμιση μπορει ανετα να γινει απο εμας με την χρηση ενος σειριακου καλωδιου και τα απαραιτητα αρχεια απο το site της εταιριας.
Κυκλοφορει μαλιστα το τελευταιο ανανεωμενο firmware:
PC219-007-13-051219-0024.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe