Amoi Service menu

Reaction score
0
1) press *****
2) Press again and hold for 10 sec. You will see it.

Use it at your own risk. I cannot help you to recover.

*** Μετά από παράκληση και της αντιπροσωπείας αλλά και δική μας απόφαση στο avsite δεν θα γραφτεί ο τρόπος με τον οποίο μπαίνει κάποιος στο secret menu της τηλεόρασης... Τους λόγους τους έχω εξηγήσει παραπάνω...

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
kiteman said:
1) press ****

Θα ήθελα να σημειώσω ότι ως γνωστόν ξέρουμε και εμείς το secret menu εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Δεν το δημοσιεύσαμε, ούτε θα το δημοσιεύσουμε γιατί μας ζήτησαν από την Κίνα να μην το κάνουμε... Θα το χρησιμοποιήσει μόνο ο Βαγγέλης Λάμπρου για να κάνει την ρύθμιση.

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν θέλαμε να δημοσιευτεί στο avsite. Δεν ξέρω που το βρήκες πάντως όχι από εμένα ή τον Βαγγέλη Λάμπρου που είμαστε οι μόνοι 2 που το γνωρίζουμε... ούτε στον NLS που είναι διαχειριστής και ο άνθρωπος που βοήθησε τα μέγιστα για αυτό το power-buy δεν το έχω πεί...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ SERVICE MENU ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΟΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ!!!!

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ SERVICE MENU!!!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Αν δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχω οποιαδήποτε ενόχληση από τους υπεύθυνους της ΑΜΟΙ θα διαγράψω το θέμα...

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Reaction score
4
Ναι αλλα την ρυθμιση μετα εμεις πως θα την περασουμε μεσα ?
Εννοω αυτη θα αφορα μονο το εμφανες μενου η και το service ?
Αληθεια ποτε αναμενεται να γινει πραξη η ρυθμιση ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
santon said:
Ναι αλλα την ρυθμιση μετα εμεις πως θα την περασουμε μεσα ?
Εννοω αυτη θα αφορα μονο το εμφανες μενου η και το service ?
Αληθεια ποτε αναμενεται να γινει πραξη η ρυθμιση ?
Όσον αφορά την ρύθμιση εντός του Σαββατοκύριακου θα ανακοινώσουμε τον τρόπο που θα γίνει η ρύθμιση...

Θα λάβετε εκτενής οδηγίες πως θα ρυθμίσεται την τηλεόραση...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και ίσως άδικες κριτικές παραθέτω και την απάντηση που έδωσα σε άλλο παρόμοιο θέμα για το service menu της ΑΜΟΙ:

"Έχουμε γράψει για secret menu πολλών συσκευών αλλά και πολύ "χειρότερα" πράγματα στο avsite. Όμως επειδή ζητήσαμε κατευθείαν από την Κίνα το secret menu για να ρυθμίσουμε την τηλεόραση επαγγελματικά, και κάποιος εκεί πήρε την ευθύνη να μου το πει, ζητώντας να ΜΗΝ το δημοσιεύσουμε στο avsite, το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας...

Είναι ο μόνος λόγος που δεν επιτρέπουμε την δημοσίευση..."

Reaction score
1
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
kiteman said:
1) press ****

Θα ήθελα να σημειώσω ότι ως γνωστόν ξέρουμε και εμείς το secret menu εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Δεν το δημοσιεύσαμε, ούτε θα το δημοσιεύσουμε γιατί μας ζήτησαν από την Κίνα να μην το κάνουμε... Θα το χρησιμοποιήσει μόνο ο Βαγγέλης Λάμπρου για να κάνει την ρύθμιση.

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν θέλαμε να δημοσιευτεί στο avsite. Δεν ξέρω που το βρήκες πάντως όχι από εμένα ή τον Βαγγέλη Λάμπρου που είμαστε οι μόνοι 2 που το γνωρίζουμε... ούτε στον NLS που είναι διαχειριστής και ο άνθρωπος που βοήθησε τα μέγιστα για αυτό το power-buy δεν το έχω πεί...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ SERVICE MENU ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΟΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ!!!!

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ SERVICE MENU!!!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Αν δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχω οποιαδήποτε ενόχληση από τους υπεύθυνους της ΑΜΟΙ θα διαγράψω το θέμα...

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Και για να χαλαρώσουμε λίγο:
Κάνε και edit το quote κε Διαχειριστά, γιατί αλλιώς θα εμφανίζεται οτι εσύ το έβαλες το service menu.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
14
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σας έχω το κρυφό μενού της ΑΜΟΙ

Καλές Ρυθμίσεις

ΥΓ. Αν μας πάρουν και τώρα πρέφα οι Τσαϊνίζ τι να πώ!!!!
ΥΓ2. Κάθε υπόσχεση που δίνουμε είναι ιερή και πρέπει να είμαστε κύριοι σε τι λέμε. Μπράβο κύριε Γενικέ. :p

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και ίσως άδικες κριτικές παραθέτω και την απάντηση που έδωσα σε άλλο παρόμοιο θέμα για το service menu της ΑΜΟΙ:

"Έχουμε γράψει για secret menu πολλών συσκευών αλλά και πολύ "χειρότερα" πράγματα στο avsite. Όμως επειδή ζητήσαμε κατευθείαν από την Κίνα το secret menu για να ρυθμίσουμε την τηλεόραση επαγγελματικά, και κάποιος εκεί πήρε την ευθύνη να μου το πει, ζητώντας να ΜΗΝ το δημοσιεύσουμε στο avsite, το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας...

Είναι ο μόνος λόγος που δεν επιτρέπουμε την δημοσίευση..."
Απ' ότι κατάλαβα, σας εμπιστεύθηκαν το secret menu με την προϋπόθεση να μην το δημοσιεύσετε. Όχι όμως να λογοκρίνετε τα μηνύματα άλλων χρηστών που το βρήκαν στο internet και απλά το αναπαράγουν. Η υπόσχεσή σας δεν μπορεί να καλύπτει τις εκατοντάδες των χρηστών που μπαίνουν στο forum...

Reaction score
14
Θα μπορούσε ίσως να μπεί ένα λινκ που να παραπέμπει στο site απο όπου βρέθηκε το κρυφο μενου (service menu) για την ακρίβεια???

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Eπειδή λαμβάνω διάφορα pm από όσους έχουν συμμετάσχει στο power-buy να διευκρινήσω ότι σύμφωνα με όσα μου είπε ο Βαγγέλης Λάμπρου μέρος των ρυθμίσεων που όλοι θα πάρουμε σύντομα γίνεται μέσα από το service menu...

Σύντομα θα ανακοινώσουμε πως θα πάρετε τις ρυθμίσεις και τις αναλυτικές οδηγίες για να τις περάσετε στις τηλεοράσεις σας...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107