Analog News

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.867
Να κι εγώ :biggrin:

Reaction score
1.376

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.867
αν θελω να το διαβαζει ετσι το δισκο παιρνω και cd(player) :angel:
Ναι καλά. Και θα ακούς πριονωτή κυματομορφή και θα αρρωστήσεις και θα σου την πέσει ο Μάρκος ότι σου τα λέει 45 χρόνια τώρα. :biggrin:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.106
1746427978774.png

At the same time that Ryan O’Connor, president of Revox North America, was pitching the reel-to-reel revival to dealers, Revox Deutschland—the brand’s German distributor—unveiled a slate of new products, including two that are Alice Cooper–branded. No, seriously. Swear on my eyeliner budget.

1746428029305.png

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.724
View attachment 366508

At the same time that Ryan O’Connor, president of Revox North America, was pitching the reel-to-reel revival to dealers, Revox Deutschland—the brand’s German distributor—unveiled a slate of new products, including two that are Alice Cooper–branded. No, seriously. Swear on my eyeliner budget.

View attachment 366509

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.867

Reaction score
1.376
Λύση κυρίες και κύριοι. Με το βραχίονα... ακλόνητο :cool:

Προσιτό...ότι πρέπει για τον μέσο καταναλωτή.

Reaction score
1.293
Θεωρητικό ερώτημα. Τι προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στη μετατόπιση; Ο linear tracking βραχίονας ή το linear tracking πλατό;:idk:
Πάντως ένας 12" βραχίονας λύνει το πρόβλημα του tracking angle error που προσπαθεί να λύσει η παράλληλη μετατόπιση.

Last edited:

Reaction score
2.102
Θεωρητικό ερώτημα. Τι προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στη μετατόπιση; Ο linear tracking βραχίονας ή το linear tracking πλατό;:idk:
Πάντως ένας 12" βραχίονας λύνει το πρόβλημα του tracking angle error που προσπαθεί να λύσει η παράλληλη μετατόπιση.
πραγματικα, δεν θα ηταν ποιο ευκολη η καλη λυση να εχουν παραλληλο βραχίονα παρα να προσπαθησουν να μετακινησουν ολοκληρο ποταμόπλοιο που περιστρεφετε κι ολας; μου φαινεται πως το εκαναν λιγο για το gimmick.. αλλα μπορει να κανω και λαθος

Reaction score
1.293
πραγματικα, δεν θα ηταν ποιο ευκολη η καλη λυση να εχουν παραλληλο βραχίονα παρα να προσπαθησουν να μετακινησουν ολοκληρο ποταμόπλοιο που περιστρεφετε κι ολας; μου φαινεται πως το εκαναν λιγο για το gimmick.. αλλα μπορει να κανω και λαθος
Ακριβώς την ίδια άποψη έχω και εγώ...
Κάνουν διάφορα τρικ μπας τσιμπήσει κανείς.
Η τεχνολογία στα πικάπ είναι ίδια από το 1960 με εξαίρεση τις κεφαλές και τους αντίστοιχους προενισχυτές κεφαλής. Έχουν περάσει παρά πολλά πικάπ από τα χέρια μου, μιας και έχω κόλλημα με το μηχανολογικό τους κομμάτι.
Άμεσης, έμμεσης, idler με μαγνητικά και κάθε είδους πηγάδια με βραχίονες καρντανικούς, σημειακούς, παράλληλης μετατόπισης, μάζας, ανάρτησης κοκ.
Η προσωπική μου επιλογή Garrard 301 με 12" βραχίονα για τις ιδιαίτερες στιγμές και ένα φροντισμένο 1200 mk2 για κάθε μέρα. Βέβαια υπάρχει και ένα Audio note για τις χαρές που προσφέρει η ανάρτηση...

Reaction score
1.293
Να τι εννοώ. Κοσμήματα του παρελθόντος...
Το μόνο που δεν είδα και άκουσα το TX1000. Αχχχχχχ. Αν και στην φωτογραφία ο κυρίως βραχίονας ήταν αστείος για τις δυνατότητες του.
EMT-927-jpvan2.jpg
822vins.4.jpg
nakamichi-dragon-ct-computing-turntable-super-rare-masterpiece-from-japan-688.jpg
tx-1000.2.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.415
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim