Analysis speakers....ιεροσυλια?

Reaction score
1.685
Το abouthifi.com εκανε προσφατα μια "παρουσιαση" στα Analysis.
http://www.abouthifi.com/first_impressions_more.php?lang=gr&s=vQ

Εγω ομως στεκομαι σ αυτην την εκφραση και θα ηθελα την αποψη σας..."Η συνάντηση έλαβε χώρα στην οικία του εμπνευστή της Analysis, κ. Χάρτζη, στην Κηφισιά."

Προσωπικα αυτο το θεωρω "ιεροσυλια" προς τους πραγματικους εμπνευστες της Analysis, εκεινα τα χρονια.!!!

Πιστευω οτι ο υπογραφων το αρθρο πρεπει να ....το δει λιγο παραπανω και ενδεχομενως ακομα και να διορθωσει.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Analysis speakers....ιεροσυλια?

Εγω ομως στεκομαι σ αυτην την εκφραση και θα ηθελα την αποψη σας..."Η συνάντηση έλαβε χώρα στην οικία του εμπνευστή της Analysis, κ. Χάρτζη, στην Κηφισιά."

Προσωπικα αυτο το θεωρω "ιεροσυλια" προς τους πραγματικους εμπνευστες της Analysis, εκεινα τα χρονια.!!!

Πιστευω οτι ο υπογραφων το αρθρο πρεπει να ....το δει λιγο παραπανω και ενδεχομενως ακομα και να διορθωσει.
Νομίζεις ότι δεν ξέρει την ιστορία της Analysis ή κάνει ότι δεν ξέρει;

Reaction score
8

εχει συζητηθει πολυ αναλυτικα το θεμα και μπορει ο καθενας να διαβασει την ιστορια και την εξελιξη της Αναλυσις εδω

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=54916

οπου προστιθεται και οτι νεοτερο υπαρχει.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει τον τυπικό υποψήφιο πελάτη της Analysis. Ίσως να είναι unfair για τον δοκιμαστή, αλλ' από την άλλη μεριά, μη ξεχνάμε και τη χάρη που του έκανε ο κατασκευαστής, να του επιτρέψει να αναφερθεί στο προϊόν του. Πάντως, όσοι ήταν να ξέρουν, ξέρουν.

Reaction score
1.685

Αρα τα εως τωρα σχολια δειχνουν οτι μπορει ο καθενας να λεει και να γραφει περιπου οτι θελει ειτε ειναι αληθεια ειτε οχι για να ευχαριστησει καποιον-καποιους απο τους οποιους μπορει να εχει καποιο ωφελος ακομη κι ελαχιστο, εστω και υπο τυπου χαρης πχ.

Μηπως τελικα ΟΛΟΙ περναμε τους αλλους κουτωτερους εαυτον?

Εγω προσωπικα αντιδρω. Η αληθεια δεν διαστρεβλωνεται και στο παρον αρθρο , που δεν το διαβαζουν μονο οσοι ξερουν η οσοι εχουν δει το σχετικο νημα στο avsite , κατακρεουργηται.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Κατάλαβες τώρα γιατί είναι προνόμιο να διαβάζει κάποιος το avsite.gr, και χάντικαπ όταν διαβάζει τις αρλούμπες των δοκιμαστών; (Εξαιρούνται ο Σταμ κι ο Μαρκ, τουλάχιστον αυτοί).

Reaction score
1.685

Προνομιο ειναι να ξερεις γιατι φορας παντελονια κι αυτοι οι δυο που ανεφερες , ιδιως ο πρωτος που τον γνωριζω , ξερουν πολυ καλα.

Ολα τ αλλα ειναι .......

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Να το βάλω όλο το άρθρο για να δούμε πόσο... ιεροσυλία (!!!) είναι: :139:

Σήμερα διδάσκεται εδώ το πώς αποφεύγεται η παράλυση των ακουστικών μας αισθητηρίων από την υπερέκθεση στα προβλήματα των σημερινών -κυρίως- ηχογραφήσεων, τηρώντας όμως τις επιταγές της hi-end κοινότητας. Σε κάθε μας αγορά, όσον αφορά πρόσφατες δουλειές σε cd, είναι θέμα τύχης πλέον το αν ...

Link
Μήπως ειμαστε πολύ εύκολοι με τις λέξεις και την κριτική?

(Δεν είναι σωστό να κάνουμε copy - paste διαδικτυακά άρθρα, ειδικά εάν αυτά είναι πρόσφατα. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν κόπο να τα γράψουν, και τα γράφουν για να είναι δημοσιευμένα σε συγκεκριμένο χώρο. Αρκεί το σωστό link, και όποιος θέλει, μπορεί να πάει εκεί να τα διαβάσει).

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Και να μπαίνετε στο κόπο να απαντάτε στα PM μου κε Κόγια!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Καλώς κύριε Σκαλούμπακα. Αύριο.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Δεν θα δημοσίευα αυτή τη φωτογραφία αν δεν με προκαλούσε ο κος Κόγιας! :124:

Εικονίζεται ο κος Δημος Δραβόπουλος, που μου έκανε την τιμή να με επισκεφθεί σήμερα στο σπίτι μου, να ακούσουμε μουσική και να συζητήσουμε διάφορα (μεταξύ των οποίων και την εγγραφή του στο A.C.A.)

Η ιδέα να φωτογραφηθεί μπροστά στο σύστημα μου ήταν δική του.

Ενας νέος και σεμνός άνθρωπος όπως τον βλέπετε, που έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια σωστή κατα την γνώμη μου με το διαδικτυακό περιοδικό www.abouthifi.com

Με συγχωρείτε αλλά δεν άντεξα τις υπερβολες ανθρώπων που το μόνο που γνωρίζουν καλά ειναι η κριτική!!!

Reaction score
1.685

Ουδεις (νομιζω) αμφισβητει την σεμνοτητα του κυριου Δραβοπουλου κι οτι η προσπαθεια που κανει ειναι θετικη. Ταυτοχρονα ομως ως "δημοσιο" προσωπο τα γραπτα του και ο ιδιος περνουν απο το κοσκινο της κριτικης (κι ετσι πρεπει).
Στο συγκεκριμενο αρθρο δεν φταιει ο κριτης που ο κρινομενος εχει κανει φαουλ (ας προσεχε).

Για να σταματησουν λοιπον μερικοι να θεωρουν την κριτικη "υπερβολη" ρωτω ευθεως κι η απαντηση πρεπει να ειναι απλη και μονολεκτικη, ειναι ο κυριος Χαρτζης ο εμπνευστης της Analysis οπως χαρακτηριστικα αναφερεται στο αρθρο?

Δικαιολογιες αποπροσανατολισμοι πλαγιες βολες και τα τοιαυτα ειναι γνωστες μεθοδοι και δεν χωρανε εδω.....

Το γαντι ριχνεται στον κ. Σκαλουμπακα κι η απαντηση αφορα την ερωτηση και μονο, πρεπει δε να ειναι σαφης και τεκμηριωμενη.

Reaction score
8

οχι

ειναι το ατομο που προοριζοταν να αντικαταστησει τον εμπνευστη των ηχειων κ. Ζαιμη - και εκπαιδευοταν γι αυτο - και τελικα τον αντικατεστησε μετα τον ατυχη θανατο του.
Ο εμπνευστης του αρχικου ηχειου ηταν ο κ. Ζαιμης..

Θα μου επιτρεψετε να θεωρω, οτι την ιστορια της Αναλυσης, τοσο την σημερινη οσο και την παλαιοτερη, την ξερω αρκετα καλυτερα απο ολους, με εξαιρεση την παλαιοτερη οπου ασφαλως ο πιο ειδικος να ,μιλησει γι αυτην, ειναι ο κ. Τσαντουλης.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

οχι

ειναι το ατομο που προοριζοταν να αντικαταστησει τον εμπνευστη των ηχειων κ. Ζαιμη - και εκπαιδευοταν γι αυτο - και τελικα τον αντικατεστησε μετα το νατυχη θανατο του.
Ο εμπνευστης του αρχικου ηχειου ηταν ο κ. Ζαιμης.
... και ο οποίος κος Ζαίμης επειδή έχει αγιάσει από την εκκλησία μας, γι΄αυτό και η... ιεροσυλία φαντάζομαι...

Εχει δίκο ο κο Παπάκος, το 'λεγα εγώ... :142:

Κε Παπάκο, όταν έρθετε σπίτι, θα ήθελα και μία φωτογραφία δική σας μπροστά στο σύστημα, όταν θα μου κάνετε ευχέλαιο... για να σας θυμάμαι...

Reaction score
1.685

Δικαιολογιες αποπροσανατολισμοι πλαγιες βολες και τα τοιαυτα ειναι γνωστες μεθοδοι και δεν χωρανε εδω.....

Το γαντι ριχνεται στον κ. Σκαλουμπακα κι η απαντηση αφορα την ερωτηση και μονο, πρεπει δε να ειναι σαφης και τεκμηριωμενη.
....................

Reaction score
8

Ας σημειωθει, οτι για εμενα προσωπικα, δεν υπαρχει καποιο σκοτεινο σημειο για το πως εισηλθε ο κ. Χαρτζης στην εταιρεια, αυτο αν δεν κανω λαθος ειχε γινει αποδεκτο ακομα κι απ τον κ. ζαιμη πριν τον ατυχη θανατο του, - αυτο που για εμενα τουλαχιστον δεν εχει ακομα διευκρινιστει, ειναι το πω η εταιρεια τελικα εμεινε στον κ. Χαρτζη, χωρις αυτο να αφηνει καποια υπονοια. Απλα ειναι το μονο σημειο στην ιστορια της Αναλυσης, που για μενα ειναι ακομα αδιευκρινηστο. Οπου κανω λαθος, παρακαλω ιορθωστε με.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON