Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ειναι Blue Ray, original! Ηχος DTS-HD(5.1) Μαλιστα BD50 Dual Layer. 1080p. Εικονα εκπληκτικη. Καμια σχεση με τα SD. Εχω το Panasonic BD50. Στο ιδιο καταστημα αν δεν κανω λαθοε εχουν σε blue ray: ABBA, Eltoh John, A Bocelli, Nelly Fyrtado. Τιμες απο 26 και κατι ψιλα εως 29 και κατι.Φίλε vastsar, όπως δείχνει το δικό του site, δεν έχει εκδόσει τα DVD του σε Blue Ray format
http://www.andrerieu.com/shop/products.php?gID=1461&cPath=2_21
Αυτό που έχεις εσύ, έχει πράγματι καλύτερη ποιότητα σε ήχο και εικόνα ?
Μήπως είναι μια απλή μεταφορά σε Blue Ray, από επιτήδειους ?
Το ψάχνω γιατί θέλω να πάρω αρκετά δισκάκια από τη λίστα του ANDRE RIEU. Αν ήταν μόνο για ένα θα το ρίσκαρα.
Φίλε vastsar, επανέρχομαι πάλι και ζητάω βοήθεια.ANDRE RIEU
at Schonbrunn, Vienna
THE JOHANN STRAUS ORCHSTRA
WITH THE PLATIN TENORS
Νομιζω οτι σε βοηθησα ακετα, αν κατι αλλο χρειαστεις μην διστασεις κι αν για καποιο λογο δεν τα καταφερεις στο αγοραζω απο δω και στο ταχυδρομω :107:
Θα παω να δω αν υπαρχει απο κει που το αγορασα. Αν το βρω θα το παρω και θα σου τοταχυδρομησω. Συμφωνεις? Δεν ξερω πως αλλιως να σε βοηθησω. Προσφατα ειδα οτι κυκλοφορει κι ενα ακομη απο 3 διαφορετικες συναυλιες αλλα ειναι σε απλο dvd. Αυριο θα εχεις νεα μουΦίλε vastsar, επανέρχομαι πάλι και ζητάω βοήθεια.
Δεν βρήκα πουθενά το δισκάκι αυτό. Θα ήθελα αν έχεις να μου δώσεις στοιχεία για κάποιο κατάστημα με δυνατότητα αγοράς μέσω internet ή τηλεφωνικά, ή όποια άλλη πληροφορία.
Βρίσκομαι στην Κρήτη σε μακρινή επαρχία.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ πολύ, αναμένω πληροφορίες και θα πράξω ανάλογα.Θα παω να δω αν υπαρχει απο κει που το αγορασα. Αν το βρω θα το παρω και θα σου τοταχυδρομησω. Συμφωνεις? Δεν ξερω πως αλλιως να σε βοηθησω. Προσφατα ειδα οτι κυκλοφορει κι ενα ακομη απο 3 διαφορετικες συναυλιες αλλα ειναι σε απλο dvd. Αυριο θα εχεις νεα μου
Κατ' αρχήν, δεν βρίσκω λόγια για να σε ευχαριστήσω για την εξυπηρέτηση.Σε BD παρχει ενα μονο κοματι προς το παρων. Τιμη 26 και κατι ψιλα. Μπορω να σου το στειλω με ταχυδρομειο η με το ΚΤΕΛ
Τετοια καταστηματα συνηθως δεν στελνουν αντικαταβολη. Παντως θα τους ρωτησω. Την Δευτερα θα το παρω και θα σου το στειλω (εφοσον δεν μπορει το καταστημα). Αληθεια σε ποιο μερος της Κρητης μενεις? Θα μαθω εν τω μεταξυ τον ποιο οικονομικο τροπο αποστολης και θα σ ενημερωσω Δευτερα βραδυ.Κατ' αρχήν, δεν βρίσκω λόγια για να σε ευχαριστήσω για την εξυπηρέτηση.
Δεν μπορεί το κατάστημα να στέλνει με αντικαταβολή? Θα εξυπηρετούσε έτσι και για άλλες μελλοντικές αγορές. Μήπως έχεις το τηλέφωνο του καταστήματος?
Άν όχι, πώς θα στείλω τα χρήματα?
Φίλε vastar, διάβασε το μήνυμα που σου έστειλα.Τετοια καταστηματα συνηθως δεν στελνουν αντικαταβολη. Παντως θα τους ρωτησω. Την Δευτερα θα το παρω και θα σου το στειλω (εφοσον δεν μπορει το καταστημα). Αληθεια σε ποιο μερος της Κρητης μενεις? Θα μαθω εν τω μεταξυ τον ποιο οικονομικο τροπο αποστολης και θα σ ενημερωσω Δευτερα βραδυ.