ANDRE RIEU

Reaction score
0
Φίλε vastsar, όπως δείχνει το δικό του site, δεν έχει εκδόσει τα DVD του σε Blue Ray format
http://www.andrerieu.com/shop/products.php?gID=1461&cPath=2_21

Αυτό που έχεις εσύ, έχει πράγματι καλύτερη ποιότητα σε ήχο και εικόνα ?
Μήπως είναι μια απλή μεταφορά σε Blue Ray, από επιτήδειους ?
Το ψάχνω γιατί θέλω να πάρω αρκετά δισκάκια από τη λίστα του ANDRE RIEU. Αν ήταν μόνο για ένα θα το ρίσκαρα.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: ANDRE RIEU

Φίλε vastsar, όπως δείχνει το δικό του site, δεν έχει εκδόσει τα DVD του σε Blue Ray format
http://www.andrerieu.com/shop/products.php?gID=1461&cPath=2_21

Αυτό που έχεις εσύ, έχει πράγματι καλύτερη ποιότητα σε ήχο και εικόνα ?
Μήπως είναι μια απλή μεταφορά σε Blue Ray, από επιτήδειους ?
Το ψάχνω γιατί θέλω να πάρω αρκετά δισκάκια από τη λίστα του ANDRE RIEU. Αν ήταν μόνο για ένα θα το ρίσκαρα.
Ειναι Blue Ray, original! Ηχος DTS-HD(5.1) Μαλιστα BD50 Dual Layer. 1080p. Εικονα εκπληκτικη. Καμια σχεση με τα SD. Εχω το Panasonic BD50. Στο ιδιο καταστημα αν δεν κανω λαθοε εχουν σε blue ray: ABBA, Eltoh John, A Bocelli, Nelly Fyrtado. Τιμες απο 26 και κατι ψιλα εως 29 και κατι.
Καπου αναφερει UNIVERSAL MUSIC GROUP INTERNATIONAL (μαλον η εταιρια που κανει την επεξεργασια σε BD)

Reaction score
8.349
αν και δεν εχω δισκακια του τον εχω δει αρκετες φορες ,εχω γραψει απο δορυφορικη τρια προγραμματα αν θυμαμαι καλα,ενα ειναι σιγουρα το Αλμπερτ Χωλ,δυο φορες τον ειδα ΖΩΝΤΑΝΑ στη Γερμανικη τηλεοραση την Πρωτοχρονια,ο ανθρωπος δεν παιζεται για πρωτοχρονιατικο σωου,βασικα νομιζα πως επαιζε μονο πρωτοχρονιες μεχρι που ανεκαλυψα οτι κανει περιοδειες ολο το χρονο.Δυστυχως νομιζω τωρα ειναι τοσο διασημος που εκοψε τα Ζωντανα την πρωτοχρονια.Καθοτι μας ερχεται η πρωτοχρονια να τσεκαρετε τα Γερμανικα δορυφορικα,σιγουρα θαχει καποια σωοου.
Το ειδος της μουσικης του δεν θατολεγα κλασσικη παρολο που παιζει και κλασσικα κομματια,ειναι περισσοτερο φολκ δυτικων χωρων,αλλα και λατινικα και ποπ και μαλιστα απο μουσικη της καθε χωρας που παει.Αν ερχοταν εδω θαπαιζε και μπουζουκια και θαταν κατι διαφορετικο και μοναδικο πιστευω.Εχει παιξει επανειλημμενα το Ζορμπα ,ηταν μαλιστα στο κυριο προγραμμα για καιρο.
Αν ερχοταν στο Μεγαρο για πρωτοχρονια θαδινα οσο -οσο να παω.

Reaction score
40
Απάντηση: ANDRE RIEU

Είχε κάνει κάποτε νομίζω πριν 3 ή 4 χρόνια η ΕΡΤ (αν δεν κάνω λάθος) ένα αφιέρωμα για τον Andre Rieu πολύ φαντασμαγορικό...ελπίζω να μας ξανακάνουν τη χάρη να τον απολαύσουμε...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ANDRE RIEU

ANDRE RIEU
at Schonbrunn, Vienna

THE JOHANN STRAUS ORCHSTRA
WITH THE PLATIN TENORS

Νομιζω οτι σε βοηθησα ακετα, αν κατι αλλο χρειαστεις μην διστασεις κι αν για καποιο λογο δεν τα καταφερεις στο αγοραζω απο δω και στο ταχυδρομω :107:
Φίλε vastsar, επανέρχομαι πάλι και ζητάω βοήθεια.
Δεν βρήκα πουθενά το δισκάκι αυτό. Θα ήθελα αν έχεις να μου δώσεις στοιχεία για κάποιο κατάστημα με δυνατότητα αγοράς μέσω internet ή τηλεφωνικά, ή όποια άλλη πληροφορία.
Βρίσκομαι στην Κρήτη σε μακρινή επαρχία.
Ευχαριστώ.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ANDRE RIEU

Φίλε vastsar, επανέρχομαι πάλι και ζητάω βοήθεια.
Δεν βρήκα πουθενά το δισκάκι αυτό. Θα ήθελα αν έχεις να μου δώσεις στοιχεία για κάποιο κατάστημα με δυνατότητα αγοράς μέσω internet ή τηλεφωνικά, ή όποια άλλη πληροφορία.
Βρίσκομαι στην Κρήτη σε μακρινή επαρχία.
Ευχαριστώ.
Θα παω να δω αν υπαρχει απο κει που το αγορασα. Αν το βρω θα το παρω και θα σου τοταχυδρομησω. Συμφωνεις? Δεν ξερω πως αλλιως να σε βοηθησω. Προσφατα ειδα οτι κυκλοφορει κι ενα ακομη απο 3 διαφορετικες συναυλιες αλλα ειναι σε απλο dvd. Αυριο θα εχεις νεα μου

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ANDRE RIEU

Θα παω να δω αν υπαρχει απο κει που το αγορασα. Αν το βρω θα το παρω και θα σου τοταχυδρομησω. Συμφωνεις? Δεν ξερω πως αλλιως να σε βοηθησω. Προσφατα ειδα οτι κυκλοφορει κι ενα ακομη απο 3 διαφορετικες συναυλιες αλλα ειναι σε απλο dvd. Αυριο θα εχεις νεα μου
Ευχαριστώ πολύ, αναμένω πληροφορίες και θα πράξω ανάλογα.

Reaction score
4.250
Απάντηση: ANDRE RIEU

Σε BD παρχει ενα μονο κοματι προς το παρων. Τιμη 26 και κατι ψιλα. Μπορω να σου το στειλω με ταχυδρομειο η με το ΚΤΕΛ

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ANDRE RIEU

Σε BD παρχει ενα μονο κοματι προς το παρων. Τιμη 26 και κατι ψιλα. Μπορω να σου το στειλω με ταχυδρομειο η με το ΚΤΕΛ
Κατ' αρχήν, δεν βρίσκω λόγια για να σε ευχαριστήσω για την εξυπηρέτηση.
Δεν μπορεί το κατάστημα να στέλνει με αντικαταβολή? Θα εξυπηρετούσε έτσι και για άλλες μελλοντικές αγορές. Μήπως έχεις το τηλέφωνο του καταστήματος?
Άν όχι, πώς θα στείλω τα χρήματα?

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: ANDRE RIEU

Κατ' αρχήν, δεν βρίσκω λόγια για να σε ευχαριστήσω για την εξυπηρέτηση.
Δεν μπορεί το κατάστημα να στέλνει με αντικαταβολή? Θα εξυπηρετούσε έτσι και για άλλες μελλοντικές αγορές. Μήπως έχεις το τηλέφωνο του καταστήματος?
Άν όχι, πώς θα στείλω τα χρήματα?
Τετοια καταστηματα συνηθως δεν στελνουν αντικαταβολη. Παντως θα τους ρωτησω. Την Δευτερα θα το παρω και θα σου το στειλω (εφοσον δεν μπορει το καταστημα). Αληθεια σε ποιο μερος της Κρητης μενεις? Θα μαθω εν τω μεταξυ τον ποιο οικονομικο τροπο αποστολης και θα σ ενημερωσω Δευτερα βραδυ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ANDRE RIEU

Τετοια καταστηματα συνηθως δεν στελνουν αντικαταβολη. Παντως θα τους ρωτησω. Την Δευτερα θα το παρω και θα σου το στειλω (εφοσον δεν μπορει το καταστημα). Αληθεια σε ποιο μερος της Κρητης μενεις? Θα μαθω εν τω μεταξυ τον ποιο οικονομικο τροπο αποστολης και θα σ ενημερωσω Δευτερα βραδυ.
Φίλε vastar, διάβασε το μήνυμα που σου έστειλα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef