Andrea Bocelli Vivere, Live in Tuskany

Reaction score
4.250
Με αφορμη την αφιξη του ιταλου τενορου στην Ελλαδα, θα ηθελα να σας κανω μια συντομη παρουσιαση του παραπανω blue ray disc. Νομιζω οτι αξιζει της προσοχης σας.

Το καλοκαιρι του 2008 διοργανωθηκε σε υπαιθριο χωρο στην γενετειρα του ιταλου τενορου συναυλια προς τιμη του ιδιου αλλα και με την συμμετοχη αλλων καλιτεχνων να τον συνοδευουν.

Στην αρχη ο Andrea μονος του με συνοδεια της ορχηστρας λεει δυο τραγουδια, κατοπιν στην σκηνη εμφανιζεται και ο Kenny G, με το σοπρανο σαξοφωνο.

Ευχαριστη εκπληξη κατ αρχην για μενα η συμμετοχη της μαυρης (σοκαλατι για την ακριβεια) και πανεμορφης τραγουδιστριας Heather Headlay. Η κοπελα εχει φωναρα, αυτοματα με παρεπεμψε σ εκεινο το εκπληκτικο κομματι “one” που τραγουδησαν μαζι ο Bono (U2) και η Mary J Blige.

Στην συνεχεια στην σκηνη εμφανιστηκε με τον κινεζο πιανιστα Lang Lang. Νομιζω ότι η εμφανιση του κινεζου είναι όλα τα λεφτα. Μαλιστα στο δευτερο κομματι που εμφανιστηκε σολο ο κινεζος και επαιξε ένα μερος από την ουγγρικη συμφωνια νο 2 σε σι ελασονα (πώς να μην θυμηθεις τον Λουκα εδω), ο Lang Lang εδωσε τα ρεστα του. Τα δαχτυλα του αδυνατουσες να τα παρακολουθησεις ενώ ο ιδιος εκφραστικος με το προσωπο του να είναι ζωγραφισμενο το παθος του κομματιου που ερμηνευε. Αυτοματα μου ηρθε στο μυαλο ο Eygeny Kissin σ εκεινη την ανεπαναληπτη ερμηνεια του «La Campanella» στο Royal Albert Hall, Λονδινο 1997. Κάθε προσπαθεια συγγρισης είναι περιτη. Απλα λες ότι σ αυτους τους ανθρωπους, το πιανο τους εκμηστερευτηκε όλα τα μυστικα!

Στην συνεχεια στην σκηνη εμφανιστηκε η Elisa (ξυπολητη), παρων εδωσε και ο αμερικανος τρομπετιστας Chris Botti, η ντοπια Laura Pausini και φυσικα δεν θα μπορουσε να απουσιασει από μια τετοια εκδηλωση και Sara Brightman.

Μουσικη για όλα τα γουστα, μεχρι και Ελβις Πρισλευ ερμηνευσε ο Μποτσελι!! Σε καμμια περιπτωση δεν σκεφτεσαι τα χρηματα που εδωσες για να αποκτησεις το δισκακι. Η εικονα αν και Blue ray δεν διεκδικει δαφνες (χωρις να ειναι κακη), ο ποιοτητα του ηχου δεν ξερω, μια χαρα μου φανηκε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Andrea Bocelli Vivere, Live in Tuskany

κανα βιντεακι δεν εχεις,
να μας αμμοβολησεις τα ματια

Reaction score
4.250

κανα βιντεακι δεν εχεις,
να μας αμμοβολησεις τα ματια
Αργυρη δεν τα καταφερνω σ αυτα. Επειδη ομως εχω χρονο, το απογευμα θα προσπαθησω να δω πως κατεβαζουμε φωτο, βιντεο, λινκ κ.λ.π. Αρα θα ξαναεπιστρεψω:142:

Σημειωτεον οτι καποια φορα σε καταστημα που πουλουσε σιντι και ντιβιντι, οταν ζητησα καποιο μουσικο ντιβιντι μου ειπε οτι το εχουν μονο σε σιντι και να το προτιμησω γιατι θα εχει καλλυτερη ποιοτητα ηχου!

Δεν αμφιβαλω οτι η ποιοτητα της μουσικης ενδεχομενως να ειναι καλλυτερη οταν ακουμε ενα σιντι απ οτι οταν ακουμε τον σε σχεση μ ενα ντιβιντι που εχει ακριβως τα ιδια κομματια.

Ομως απο την αλλη το να βλεπεις την εκφραση των καλλιτεχνων στην διαρκεια μιας συναυλιας (ιδιαιτερα live) νομιζω οτι σε αγγιζει στην ψυχη πολυ περισσοτερο.

Χτες για παραδειγμα εβαλα το bd του Bocelli και μετα ενα dvd του Carlos Santana απλα απογειωθηκα. Δεν "φτιαχνεσαι" ετσι με το σιντι.

Γι αυτο σε πολλες περιπτωσεις ψαχνω τα ντιβιντι η τα μπλουρευ στα καταστηματα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλα τα λες, εχω απο ποσινι σε dvd (ειμαι μελος στο κλαμπ της απο το 01) μεχρι ραματσοτι, του ερος το dvd (που ειχε με το σιντι δεν βλεπεται) αντιθετα τα δικα του ειναι σχετικα καλα.Οπως και νταιανα κρολ και απει λεγοντας.
Το ζουνε οι δικοι μας

Reaction score
152

περιεχομενο:

1. Melodramma - Andrea Bocelli 05:37
2. Romanza - Andrea Bocelli 04:31
3. A Te - Andrea Bocelli, Kenny G 04:22
4. Vivo per lei - Andrea Bocelli, Heather Headley 06:16
5. Io Ci Saro - Andrea Bocelli, Lang Lang 05:43
6. Hungarian Rhapsody No.2 in C sharp minor - Andrea Bocelli, Lang Lang 05:03
7. La Voce Del Silenzio - Andrea Bocelli, Elisa 05:18
8. Dancing - Andrea Bocelli, Elisa 05:46
9. Canto Della Terra - Andrea Bocelli, Sarah Brightman 05:07
10. Bellissime Stelle - Andrea Bocelli 04:28
11. Medley (Besame Mucho/Somos Novios/Can't Help Falling In Love) - Andrea Bocelli 07:10
12. Because We Believe - Andrea Bocelli 04:51
13. The Prayer - Andrea Bocelli, Heather Headley 05:05
14. Italia - Andrea Bocelli, Chris Botti 06:14
15. Dare To Live (Vivere) - Andrea Bocelli, Laura Pausini 05:02
16. Sogno - Andrea Bocelli 05:05
17. Il mare calmo della sera - Andrea Bocelli 05:21
18. Time to say goodbye (Con te partirè) - Andrea Bocelli, Sarah Brightman 06:55

Reaction score
4.250

καλα τα λες, εχω απο ποσινι σε dvd (ειμαι μελος στο κλαμπ της απο το 01) μεχρι ραματσοτι, του ερος το dvd (που ειχε με το σιντι δεν βλεπεται) αντιθετα τα δικα του ειναι σχετικα καλα.Οπως και νταιανα κρολ και απει λεγοντας.
Το ζουνε οι δικοι μας
Θυμασαι ποιο εχεις της Diana Krall?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut