Angels & Demons (2009)

Reaction score
0
Απάντηση: Οι Πεφωτισμένοι - Angels & Demons (2009)

Θα διαφωνήσω με τον κόσμο και θα πω ότι κατά τη γνώμη μου ήτο πατάτα και μάλιστα μέγιστη. Ναι μεν ο Howard ξέρει από εικαστικό αποτέλεσμα, αλλά από υπόθεση...γιουχουχούχου...

Μπορώ να συνοψίσω την ταινια στην εξής πρόταση :
Ακολουθήστε τα βελάκια και βρείτε τον κακό που φωνάζει ότι είναι ο κακός από το δεύτερο λεπτό της ταινίας.

Ευτυχώς που δεν είχα διαβάσει και το βιβλίο..

Reaction score
0

Μου αρεσουν οι ταινιες με τα συμβολα και κυνηγι στοιχειων κλπ. Αλλα ως ενος σημειου. Εφοσον στο τελος η ολη υποθεση ουσιαστικα ακυρωνεται, ο μονος που θα μπορουσε να στησει την ολη υποθεση με τα βελακια και τους στιχους και τις ερμηνειες ειναι ο ιδιος ο Λαγκτον. Μονο αυτος στον κοσμο τα κατεχει και τα εξηγει με αυτο το τροπο. Πολυ γελοιο και παραλογο ο κακος να ειναι αυτος που ειναι τελικα, με κανενα τροπο δεν θα μπορουσε να το στησει και δεν ταιριαζει και η συμπεριφορα του στην μεγαλυτερη διαρκεια του εργου. Αν και ο σκηνοθετης απο την αρχη με τον τροπο του μας λεει οτι αυτος θα ειναι ο κακος. Ισως αν αφαιρουσαμε απο την ταινια τα τελευταια 20 λεπτα να ηταν πολυ πιο πιστευτη και ευπεπτη.
Αυτος ο Brown τελικα πουλαει βλακειες με φοντο την θρησκεια για να γινει δισεκατομυριουχος. Θα τα παρει μαζι του νομιζει ....
Αν ηξερε πως θα περνα την αιωνιοτητα που τολμησε να γραψει τα αισχη του προηγουμενου βιβλιου, θα πηγαινε στην ερημο μοναχός να κανει μετανοιες ωσπου να πεθανει. :107:

Reaction score
2
Tην ειδα χθες το βραδυ,δεν εχω διαβασει το βιβλιο και μου φανηκε οτι εκοψαν παρα πολλα παντως σαν ταινια ειναι παρα πολυ καλη και το 2ωρο περασε ευχαριστα!

Reaction score
0

Το ειδα και εγω...Καλο αλλα το πρωτο πολυ καλυτερο και το βιβλιο ακομα καλυτερο...Αντε να βγαλουνε καποια στιγμη και την Κορη του Θεου!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Αύριο κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο ''Τhe Lost Symbol''.

Ποιό είναι η κόρη του θεού?

(Τελικά αυτή ήταν καλύτερη μεταφορά απ τον Κωδικά Ντα Βιντσι.Επίσης ήταν και καλύτερη ταινία.Εντάξει φαινόταν απ την αρχη ο κακός αλλά τι να κάνουμε.Blockbuster είναι,τι περιμένατε?

Βέβαια πολύ θα ήθελα να δω πως συμπεριφέρονται οι προβολείς με την ταινία.Λογικά είναι μεγάλο βασανιστήριο με τέτοια πλάνα.Ειδικά οι σκηνές μέσα στην βιβλιοθήκη και με την φωτιά στην εκκλησία).

Reaction score
8

Θα διαφωνήσω με τον κόσμο και θα πω ότι κατά τη γνώμη μου ήτο πατάτα και μάλιστα μέγιστη. Ναι μεν ο Howard ξέρει από εικαστικό αποτέλεσμα, αλλά από υπόθεση...γιουχουχούχου.....
Θα συμφωνησω με τον φιλο,ηταν μια ομορφη τουριστικη ξεναγηση στα κτηρια του Βατικανου ειχε ωραιο σαουντρακ οπωσδηποτε καλη & στα τεχνικα μερη της η ταινια
αλλα απο εκει & περα πολυς ο ντορος για αυτην την μετρια ταινια κατα την γνωμη μου.

Reaction score
0

Μέτρια ταινία...
Πιο πολύ την είδα για να θυμηθώ τα μέρη που είχα επισκεφθεί στην Ρώμη, από διαφορετικές οπτικές γωνίες όμως...!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.967

ευχάριστο δίωρο, πατάτα ταινία. μια χαρά, μου άρεσε...

Reaction score
140
Εγώ πλακώθηκα με την κυρα , της άρεσε πολύ , εμένα θα με έπαιρνε ο ύπνος
Πλακωθήκαμε για την σχέση davinci code και της π@π@ριας αυτής βασικά

Reaction score
59

Κυκλοφορει σε dvd και bluray απο την SONY HELLAS

Reaction score
122

είχα διαβάσει το βιβλίο όταν είδα την ταινία.

Η άποψη μου είναι ότι μάλλον στην προσπάθεια να χωρέσει η ταινία σε λογικό κινηματογραφικό χρόνο κόπηκαν πολλά κομμάτια της, με αποτέλεσμα να χάσει τη συνοχή της η πλοκή.

Το βιβλίο πολύ καλύτερο, το συνιστώ.

Νομίζω ότι το DaVinci Code ήταν πολύ καλύτερη ταινία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv