apogee ensemble προβλημα

Reaction score
19
παιδια καλησπερα. καινουργιος στο forum σας βρηκα ψαχνοντας απεγωσμενα για λυση στο προβλημα που αντιμετοπιζω με το apogee ensemble audio interface. την εχουμε στην κατοχη μας 6 χρονια στο στουντιακη που κανουμε προβες και ηχογραφουμε. πριν κανα 2μηνο η καρτα παρουσιασε το εξης, ανοιγε δεν ακουγοταν τιποτα και μετα απο ουτε 1 λεπτο εσβηνε μονη της, μετα απο λιγο δεν ανοιγε καθολου. την πηγα στο service του bon studio οπου και μου ειπανε οτι πρεπει να την στειλουν γερμανια καθως εδω δεν μπορουν να την φτιαξουν (not surprised) και θα κοστισουν μονο τα μεταφορικα 200ευρα (surprised!!!). anyway με πηραν πριν 3 μερες τηλ. και μου ειπαν οτι η επισκευη θα κοστισει 1000ευρω!!! και φυσικα βγηκα εξω απο τα ρουχα μου. ξερει κανει αν υπαρχει καποιος τεχνικος που να γνωριζει και να μπορει να την επισκευαση εντος Ελλαδας η αν υπαρχει πιθανοτητα να επικοινωνησω με το εργαστασιο στην Γερμανια και να συννενοηθω απευθειας μαζι τους για την επισκευη και το κοστος? θεωρω οτι το κοστολογιο που εβγαλε η bon studio ειναι νταβαντζιλικι και υπερβολικο, Το λεω αυτο γιατι στο στουντιο που κανουμε προβες με την αλλη μπαντα μου ο ιδιοκτητης ειχε το ιδιο προβλημα με την ιδια καρτα και του ζητησανε τα ιδια χρηματα απο τη bon, και τελικα την εστειλε μονος του στην Γερμανια την επισκευασανε με τα μισα σχεδον χρηματα.
Μια γνωμη και μια μικρη βοηθεια απο εσας θα ηταν πολυτιμη.
Ευχαριστω Χαρης.
Υ.Γ. αν το παρων ειναι σε λαθος topic ζηταω προκαταβολικα συγνωμη και το αφηνω στο ελεος των moderator.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Απάντηση: apogee ensemble προβλημα

1000 ευρώ είναι πάρα πολλά, η μισή τιμή του καινούργιου. Κάνε ένα κόπο και έλα σε επαφή με τα κεντρικά, εδώ (άσε τη Γερμανία). Ένα πιθανό σενάριο είναι να τη στείλεις και να την επισκευάσουν με χαμηλότερο κόστος (αλλά τα μεταφορικά, μεταφορικά). Αν το κόστος της επισκευής είναι όντως της τάξης των 1000 ευρώ, άστην στο service και πάρε καινούργια. (Πρότεινέ τους κάποια ανταλλαγή ίσως). Επίσης, κάνε ένα τηλεφώνημα εδώ, (το πιθανότερο είναι πως θα εξυπηρετηθείς, αν βεβαίως η βλάβη είναι κάτι εύκολο).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef