Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Νίκος Τσαρουχάς said:Βασικά ότι ήταν να σχεδιαστεί, σχεδιάστηκε...
Σπανίως βλέπεις νέες τεχνολογίες κι αυτές φυσικά μόνο στα ψηφιακά. Διαγωνισμό marketing βιώνουμε μόνο.
Εδώ παραλίγο να μας πείσουν να κόψουμε το κοκορέτσι....Νίκος Τσαρουχάς said:Μιχάλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ότι είναι ελληνικά αποτελεί μειονέκτημα. Είναι σαφώς καλύτερα, αν το δούμε μόνο επί τεχνικής βάσης.
Οταν ο σοφός Ντόχερτυ λέει ισοστάθμιση δεν εννοείmixalis kanakakis said:ισοσταθμιση.....??? :shock: :twisted:
Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν το είπα ούτε για να σε πειράξω ούτε για να σε ειρωνευτώ!RDoherty said:Η καλοσύνη είναι αρετή σημαντικότερη από τη σοφία 8)
Αυτοσαρκαζοταν .....Βασιλη ! :mrgreen:RDoherty said:Η καλοσύνη είναι αρετή σημαντικότερη από τη σοφία 8)
Αν μου επιτρέπεται να εκφράσω μία επιφύλαξη..Τσαντουλής Βασίλης said:To 90% των προβληματικών ribbons σε Apogee (Caliper,duetta,diva,cintilla)mixalis kanakakis said:Σιγα μην παρουν ελληνικα ribbons να τα βαλουν στα Αpogee......
έχουν αντικατασταθεί από ελληνικά !
Συνεπώς μην βιάζεσαι να εκφέρεις άποψη ..........
Το ίδιο είχα κάνει και εγώ στα δικά μου Apogee Duetta signature πριν από πολλά
χρόνια . Και στην πράξη αποδείχτηκε ότι το προσδόκιμο χρόνου ζωής των Ελληνικών
είναι πολλαπλάσιο . Ασε που παίζουν και καλύτερα λόγω ελαφρύτερου capton
και καλύτερης αγώγιμης ταινίας............
Λάθος μεγάλο !monsoon said:Αν μου επιτρέπεται να εκφράσω μία επιφύλαξη..Τσαντουλής Βασίλης said:To 90% των προβληματικών ribbons σε Apogee (Caliper,duetta,diva,cintilla)mixalis kanakakis said:Σιγα μην παρουν ελληνικα ribbons να τα βαλουν στα Αpogee......
έχουν αντικατασταθεί από ελληνικά !
Συνεπώς μην βιάζεσαι να εκφέρεις άποψη ..........
Το ίδιο είχα κάνει και εγώ στα δικά μου Apogee Duetta signature πριν από πολλά
χρόνια . Και στην πράξη αποδείχτηκε ότι το προσδόκιμο χρόνου ζωής των Ελληνικών
είναι πολλαπλάσιο . Ασε που παίζουν και καλύτερα λόγω ελαφρύτερου capton
και καλύτερης αγώγιμης ταινίας............
Αν όντως το εναλλακτικό capton είναι ελαφρύτερο από το αρχικό του κατασκευαστή, τότε η μεμβράνη ακολουθεί μεγαλύτερη διαδρομή από αυτήν που είχε αρχικά προβλεφθεί. Κι αυτό έχει τις επιπτώσεις του, ειδικά στις χαμηλές και μεσοχαμηλές συχνότητες, που επηρεάζονται άμεσα από τη διαδρομή του πάνελ.