Apple tv vs pop corn hour A300

Reaction score
0
Καλησπερα, εδω και αρκετες μερες διαβαζω εντατικα το φορουμ κ πρεπει να σας πω οτι προσπαθω ματαια να καταλαβω ολες αυτες τις χρησιμες πληροφοριες που υπαρχουν!!!
Στο θεμα ομως, αρχισα να ψαχνω για καποιο τυπου airplay μηχανημα για να συνδεσω τον avr μου κ μετα απο πολυ διαβασμα κατεληξα σε αυτες τις δυο επιλογες.επειδη ειναι νεος σε αυτον τον κοσμο των media θα ηθελα να σας πω τις αναγκες μου κ ισως μπορειτε να με βοηθησετε!
Εχω εναν onkyo sr607 κ θελω να τον συνδεσω μεσω hdmi με ενα απο τα 2(apple a300), να μπορω μεσω wifi να ελεγχω τη μουσικη,ταινιες, κ.α! Καταλαβαινω οτι το apple πρεπει να ειναι σε jailbreak για να ειναι λειτουργικο που για το atv3 ακομα δεν εχει βγει! Επισης καταλαβα οτι το atv δεν παιρνει δισκο η usb! Το μειον για τον α300 ειναι η τιμη του!
Καθε συμβουλη δεκτη!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.810
Απάντηση: Apple tv vs pop corn hour A300

Κάνε λίγη υπομονή μέχρι το απόγευμα που θα το δει ο lessaros, που τα γνωρίζει καλύτερα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν μπορούν να συγκριθούν ανόμοια πράγματα.....:126:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.810

Δεν μπορούν να συγκριθούν ανόμοια πράγματα.....:126:
Να φανταστώ, κρίνοντας από την υπογραφή σου, ότι ψηφίζεις apple tv? :136: :142:

Reaction score
403
Δες και το boxee box που νομίζω είναι το ιδανικο για την περίπτωση σου. To a300 ΔΕΝ υποστηρίζει AirPlay, μόνο με "πλαγιο" τροπο, εχε υποψην ομως ότι χάνετε με κάθε αναβάθμιση και δεν δουλεύει σωστα. Καλύτερα ένα apple tv..

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Αγαπητέ katsim μερικές ερωτήσεις

Τι είδους αρχεία έχεις;(flac, wav, mp3, mkv, iso, bdmv)
Που τα έχεις;(PC, NAS, εξωτερικούς δίσκους)

Reaction score
0
Ευχαριστω καταρχην για τον χρονο και τις απαντησεις,
συνηθως βλεπω σε avi, mkv, mp3, αλλα κ σειρες απο ιντερνετ! Το nas δεν ξερω τι ειναι......! Απο pc κ κανενα σκληρο! Αυτο που κανω τωρα ειναι να εχω στο σκληρο τις ταινιες κ να τις βαζω με usb στη tv(samsung) και οταν θελω να δω κατι στον προτζεκτορα συνδεω το laptop με τον ενισχυτη, για να γλιτωσω λοιπον ολη αυτη την ταλαιπωρια αλλα κ να μπορω να ακουω μουσικη απο τον σωληνα,ειπα να αγορασω ενα μηχανηματακι...!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Ασε το AppleTV(δεν έχει USB ,δεν υποστηρίζει Dolby TrueHD και DTS HD) και δες ένα κανoνικό media player σαν το Α-300.
Ασύρματα δεν θα έχεις πρόβλημα με μουσική και χαμηλής ανάλυσης βίντεο, για 1080p και Blu-Ray iso-BDMV θα χρειαστείς ενσύρματη σύνδεση.

Reaction score
1.460

Αργησα να δω το θέμα μιας και ήμουν στο κρεββάτι με βαριάς μορφής ίωση και δεν έμπαινα καθόλου στο site αυτές τις μέρες.
Αν βρεις το boxee box συνδιάζει και airplay και media player και είναι ότι πρέπει γι αυτό που θέλεις.
Στο atv3 είναι άγνωστο πότε θα βγει το jailbreak.Είναι όμως λίγο σπαστικό κάθε φορά που βγαίνει νέο firmware,να περιμένεις να βγει και το jailbreak και να το συνδέεις στον υπολογιστή για να το περάσεις.Δεν θέλει πολύ χρόνο,5' η όλη διαδικασία,αλλά όσο νάναι σου σπάει τα νεύρα αυτό το βγάλε/βάλε από ρακ,μπρίζες,υπολογιστή,καλώδια κλπ
Διαφορετικά το Α-300 είναι πολύ καλό player και δε θα σε απογοητεύσει!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.307
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC