Aqvox USB 2 D/A MKII

Reaction score
3
Πριν απ’ όλα, να ζητήσω συγγνώμη για την έναυση και συνέχεια του off topic.
Φίλτατε κ.Alex_Zapantis, θα μπορούσα να συνεχίσω με ένα post του στυλ «Μη μασάτε με τίποτα αφού «μάλλον» έχετε την συμπαράσταση διαχειριστών και λοιπών (εδώ χωρίς μάλλον)ετερόφωτων τους.»Αλλά επειδή «μάλλον» έχω το «ελάττωμα» , να αναγνωρίζω στους άλλους την καλή προαίρεση θα προσπαθήσω να εξηγηθώ.
Είναι διαφορετικό το «ποιο» και το «τι», από το «από πού», «η καλλίτερη τιμή» η «το καλλίτερο after sales market».Σε αρκετά από τα νήματα, που συμμετείχατε, αναφερθήκατε σε κάποιο (αδιάφορο ποιο, γιατί δεν είναι μόνο ένα) κατάστημα λιανικής. Προσωπικά, δεν μπορώ να φανταστώ ότι, ένας γνώστης των θεμάτων audio αλλά και του πληκτρολογίου, δεν μπορεί να αφιερώσει μερικά δευτερόλεπτα ακόμα, ώστε μα βρει και να παραθέσει το link του κατασκευαστή.
Θα μου πείτε, ψιλά γράμματα είναι αυτά τώρα η ακόμα, ότι δεν είναι δική μου δουλειά(που «μάλλον» δεν είναι εδώ που τα λέμε).Όμως , ακόμη και εσείς, κάποια στιγμή μονολογήσατε κάτι σχετικό με γκρίζα διαφήμιση.
Στο δια ταύτα , όσο δικαιολογημένος και να είναι ο ενθουσιασμός μας με αυτούς που μας εξέπληξαν θετικά, ίσως - το τονίζω - ίσως «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι ενάρετη αλλά και να φαίνεται.»
Υ.Γ. Δεν έχω σκοπό να απαντήσω η να ανοίξω διάλογο με κανένα. Όχι γιατί απαξιώ αλλά γιατί πιστεύω ότι, οι «θεάσεις» δεν πρέπει να έρχονται από ανούσιες, κατινίστικες κοκορομαχίες(και καθόλου δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω εδώ) αλλά από συζητήσεις επί του αντικειμένου. Μόνο ,να μου επιτρέψετε μια γενικότερη παρατήρηση. Οι συμβουλές των τελείων προς τους ατελείς(η και αδαείς) μπορούν να δίνονται λιγότερο αφοριστικά και δίχως την –ίσως αναπόφευκτη-οίηση του γνώστη και ψαγμένου. Over and out.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Προσωπικά, δεν μπορώ να φανταστώ ότι, ένας γνώστης των θεμάτων audio αλλά και του πληκτρολογίου, δεν μπορεί να αφιερώσει μερικά δευτερόλεπτα ακόμα, ώστε μα βρει και να παραθέσει το link του κατασκευαστή.
Με την ίδια λογική κι εσείς θα μπορούσατε να είχατε αφιερώσει μερικά δευτερόλεπτα ακόμα και να γράψετε από την αρχή τι ακριβώς εννοείται (όπως άριστα κάνατε στο τελευταίο σας post) κι όχι να μείνετε στο: "Το οποίο,όπως είναι φυσικό και επόμενο, θα έχει η athensproaudio......"..
Κι αυτό δεν έχει σχέση με γνώσεις αλλά με κάτι πιο απλό όπως οι καλές προθέσεις και η ειλικρινής προσπάθεια αποφυγής παρεξηγήσεων (ιδιαίτερα σημαντικό όταν μιλάμε για τόσο λεπτά θέματα). :126:

Reaction score
65
το χτυπησα σημερα στο ebay σε λογικη τιμη και περιμενω για να παω στο επομενο σταδιο της αναπαραγωγης μουσικων αρχειω μεσω υπολογιστη και κινητου ... αν και ειδα οτι δεν δινει τη μεγαλυτερη αναλυση σε αυτα τα μεσα ...

http://www.aqvox.de/products.html

Fully balanced design

Digital input:

* AES/EBU:
16kHz, 32kHz, 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz at 16bit / 24bit
* COAX input
16, 32, 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, 192 at 16bit / 24bit
* TOSlink input
16, 32, 44.1, 48, 88.2, 96 ( sometimes up to 176.4 and 192kHz) at 16bit / 24bit
* USB - INput and OUTput
16, 32, 44.1, 48, at 16bit

Dual Mono DAC (2 x Burr Brown PCM1796)
USB-Codec: Texas-Instruments PCM2906 Transceiver

Analog output:

Single ended Class A amplifiers

balanced (XLR) and unbalanced (RCA)

Digital output: COAX, TOS, AES/EBU-Input are routed to the USB-output (up to 48kHz/16bit).

Aqvox USB 2 D/A MKII - € 1000,-

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili