ARC REF3 & ELECTROCOMPANIET

• Thread starter sothink
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Reaction score
684
Απάντηση: Re: ARC REF3 & ELECTROCOMPANIET

μαγικος ενισχυτης ο Spectron!!!!!!!

ρε πατε να τον καταστρεψετε τον ανθρωπο?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Re: Απάντηση: Re: ARC REF3 & ELECTROCOMPANIET

Μαγικος οχι.
Αξιοπρεπης ναι.
Φανταζομαι δεν με εχεις ουτε για προμοτερ ουτε για εντελως κουφο.
Απλα εχω ακουσει το σετακι και επαιζε παρα πολυ καλα.
Δατς ολ.

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ARC REF3 & ELECTROCOMPANIET

Μαγικος οχι.
Αξιοπρεπης ναι.
Φανταζομαι δεν με εχεις ουτε για προμοτερ ουτε για εντελως κουφο.
Απλα εχω ακουσει το σετακι και επαιζε παρα πολυ καλα.
Δατς ολ.
φυσικα δε σε εχω για κουφο..

αλλα τις δυο φορες που τον εχω ακουσει με τα ιδια (πολυ σοβαρα) ηχεια δε μου γεμισε καθολου μα καθολου το ματι.... εαν επαιζε καλα με τα Sonus Faber παω πασο....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
βρε τρελλαμενε, δεν λεω να πας πασο η στο ελ πασο. :116:
οπως ξερεις καλυτερα απο εμενα η συνεργασια τελικων και ηχειων ειναι περιεργη ιστορια.
παραφραζοντας ελαφρα :116: αυτα που εγραψε ο ιαρ σε αλλο θρεντ, τα συγχρονα ηχεια συμπεριφερονται περιεργα και δεν ξερεις με τι ενισχυτη φανταστηκε ο κατασκευαστης τους οτι θα αποδωσουν αυτο που τελως παντων πιστευει ο ιδιος οτι τα ηχεια του ειναι ικανα να αποδωσουν. :107:

υγ. αποδοσουν η αποδωσουν?

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Τον έχω ακούσει με S.F Amati και ο συνδυασμός ήταν πολύ καλός!

Μου κάνει εντύπωση η τοποθέτηση σου gpol για ένα ενισχυτή που (αν κρίνω σωστά από τη φωτογραφία που έχεις) ανήκει στις προτιμήσεις κατόχων Tidal :126:

""05-11-11: Bostonbean
I will be receiving my Piano Diacera's sometime in July.

In the meantime I am doing a little bit of upgrading in other parts of my system mainly the amp. When listening to the Piano Ceras they sounded terrific with the Spectron amp in stereo mode. While the Piano's may not need a lot of power to sound great they will take any additional power fed to them quite happily. So, I decided to upgrade to Spectron mono amps. They will be here any day and that will give me the time to break them in thoroughly before the speakers arrive""

http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl?cspkr&1268815987&openfrom&493&4#493

Reaction score
684

Τον έχω ακούσει με S.F Amati και ο συνδυασμός ήταν πολύ καλός!

Μου κάνει εντύπωση η τοποθέτηση σου gpol για ένα ενισχυτή που (αν κρίνω σωστά από τη φωτογραφία που έχεις) ανήκει στις προτιμήσεις κατόχων Tidal :126:

""05-11-11: Bostonbean
I will be receiving my Piano Diacera's sometime in July.

In the meantime I am doing a little bit of upgrading in other parts of my system mainly the amp. When listening to the Piano Ceras they sounded terrific with the Spectron amp in stereo mode. While the Piano's may not need a lot of power to sound great they will take any additional power fed to them quite happily. So, I decided to upgrade to Spectron mono amps. They will be here any day and that will give me the time to break them in thoroughly before the speakers arrive""

http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl?cspkr&1268815987&openfrom&493&4#493
δε μπορεις να φανταστεις ποσο μεγαλη εντυπωση μου εκανε το συγκεκριμενο post οταν γραφτηκε στο Audiogon.... αν δε τον εχει πουλησει τον Spectron σε μερικους μηνες θα ειναι μεγαλη εκπληξη.... εγω παω και στοιχημα...

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: ARC REF3 & ELECTROCOMPANIET

δε μπορεις να φανταστεις ποσο μεγαλη εντυπωση μου εκανε το συγκεκριμενο post οταν γραφτηκε στο Audiogon....
και τα αμερικανάκια φακελωμένα τα έχεις βρε , νόμιζα μόνο τους ασιατες παρακολουθεις :605:

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ARC REF3 & ELECTROCOMPANIET

και τα αμερικανάκια φακελωμένα τα έχεις βρε , νόμιζα μόνο τους ασιατες παρακολουθεις :605:
αφου γραφει στο thread που ανοιξα για τα Tidal!!!!!!!!!!!!!!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
τον εχεις ακουσει τον σπεκτρον με τα ηχεια σου?
γιατι εισαι τοσο απολυτα αρνητικος?
δεν το καταλαβαινω.
ριλλλι.

Reaction score
684

τον εχεις ακουσει τον σπεκτρον με τα ηχεια σου?
γιατι εισαι τοσο απολυτα αρνητικος?
δεν το καταλαβαινω.
ριλλλι.
μαζι δεν τον ακουσαμε τελευταια φορα με τα ηχεια της Aries Cerat? σου φανηκε ισορροπημενο το αποτελεσμα? γιατι εαν δεν εφταιγε ο ενισχυτης τοτε ειχε προβλημα ειτε το ηχειο, ειτε ο προενισχυτης της Viva ειτε το dCS.... και απο τη στιγμη που ολοι συμφωνουν οτι τα συγκεκριμενα ηχεια επαιξαν εξαιρετικα με αλλα ενισχυτικα μαλλον δεν εφταιγαν ουτε τα ηχεια ουτε η πηγη....

τα ιδια ακουσαμε παλιοτερα με τα Hansen.... γρηγορος, καθαρος, αλλα λεπτοηχος...

anyway αυτες ειναι προσωπικες μου αποψεις.... μπορει να κανω λαθος...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
δεν ειμαι της αποψης εχω δικηο εχεις αδικο. σαν ερασιτεχνης ακροατης, προτιμω το ''μου αρεσει - δεν μου αρεσει''. για αυτο αλλωστε συζηταμε γενικοτερα. προσωπικα τα ηχεια της σερατ δεν μου αρεσαν καθολου. και πιστευω οτι εχουν προβλημα. και για να μην μακρυγορω Σαββατο πρωι, αποφευγω να δοξαζω η και να θαβω μηχανακια. και οταν ,σπανια, προτεινω σε καποιον να ακουσει-δοκιμασει καποια συσκευη, το κανω απο προσωπικη εμπειρια και μονον. ο Σπεκτρον εχει παιξει τα Σονους μια χαρα. αυτο εχω ακουσει, αυτο εγραψα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.092
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67