Arcam Alpha 9 + άλλα

Reaction score
76
Ωραία, λοιπόν, το βραδάκι θα τον ξανανοίξω και θα βγάλω φωτογραφίες.
Θα κοιτάξω εάν με οποιονδήποτε τρόπο περνάει έστω και λίγο κάποιος ήχος στο άλλο κανάλι και θα παίξω με τα χειριστήρια..
Ε, ρε δουλειές που ανοίξαμε.. :)

Reaction score
76
Λοιπόοον... Έκανα τις δοκιμές μου χθες το βράδυ..
Κάποια στιγμή με το "παίξιμο" των διακοπτών σα να ξεκόλλησε (και τα χρειάστηκα μάλιστα μέσα στην ησυχία γιατί είχα κολλήσει το αυτί μου στο ηχείο :gotcha:) και μετά δούλευε σε όλες τις εξόδους και στα δύο κανάλια.
Παρατηρώ όμως ένα ξύσιμο όταν παίζω με το input selector ή με το direct (το οποίο πιάνει και λειτουργεί μόνο στη μέση της διαδρομής του κουμπιού).
Επίσης παρατηρώ ένα μόνιμο ίσως ανεπαίσθητο από πιο μακριά φύσιγμα ακόμα και όταν είναι κλειστή η πηγή.
Τέλος μου φαίνεται παράξενο που με τέρμα κλειστή την ένταση τα ηχεία σιγοπαίζουν..

Τα δύο τελευταία ίσως είναι θέμα των ηχείων ε?

Ανεβάζω φωτό να δείτε αυτό που σας έλεγα με τον επιλογέα (δεν καταλαβαίνω γιατί τις 2 μου τις κάνει rotate αλλά τεσπα):

WP_20160921_23_02_32_Pro.jpg WP_20160921_22_54_03_Pro.jpg WP_20160921_22_56_31_Pro.jpg

Reaction score
1.147
Ωραίες φωτογραφίες !
Spray επαφών και ο θεός βοηθός.
Παντού , στον input selector , στο volume , στον διακόπτη direct κ.λ.π.
Ο κανιβαλισμός του καπακιού του διακόπτη επιλογής εισόδων σου δίνει τη δυνατότητα να λούσεις με spray το εσωτερικό του .
Το ξύσιμο ωφείλεται στον βρώμικο διακόπτη.
Ο ήχος με το volume κλειστό δεν οφείλεται στα ηχεία αλλά στο ποτενσιόμετρο-μην ανησυχείς.
Καλή δύναμη!

Reaction score
76
Ωραίες φωτογραφίες !
Είναι από τα λίγα καλά του Microsoft Lumia 640 :)

Ο κανιβαλισμός του καπακιού του διακόπτη επιλογής εισόδων σου δίνει τη δυνατότητα να λούσεις με spray το εσωτερικό του .
Μάλλον γι' αυτό το είχε κάνει και ο προηγούμενος που ασχολήθηκε..

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις συμβουλές σας!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494