Arcam solo mk1

Reaction score
0
Καλησπερα στο φορουμ αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον ενισχυτη μου .
Καιει την ασφαλεια του τροφοδοτικου Τ2Α .
Δοκιμασα να αποσυνδεσω εντελως τον μεγαλο τοροιδη μετασχηματιστη κ δεν την καιει..
ανοιγει το ρελε τροφοδοσιας κανονικα βγαζει ολες τις λειτουργιες στο πανελ αλλα δεν παρεχει ρευμα στην κεντρικη πλακετα στο τελικο σταδιο..λογικο αφου εχω βγαλει την φυσα του,αλλα οταν το κουμπωνω ξανα την καιει παλι

Το προβλημα ειναι οτι δεν γνωριζω επακριβως πως να μετρησω το τροφοδοτικο .
Εκανα τα εξης..
Ελεγξα με το πολυμετρο το πρωτευων και μου βγαζει τα παρακατω στις φωτογραφιες
Ξερει κανεις τα χαρακτιριστικα του μετασχηματιστη ωστε να φτιαξω εναν καινουργιο στον Γιατρα πχ

Attachments

Last edited:

Reaction score
23
θα ας προτεινα να πατε το μηχανημα σε τεχνικο ωστε να βρει την βλαβη και να μην αλλαξατε κακεναν εξαρτημα εφοσον δεν γνωριζεται τι να κανετε ωστε να μην δωσετε χρηματα ασκοπα αλλα και για την δικη σας ασφαλεια

Reaction score
0
θα ας προτεινα να πατε το μηχανημα σε τεχνικο ωστε να βρει την βλαβη και να μην αλλαξατε κακεναν εξαρτημα εφοσον δεν γνωριζεται τι να κανετε ωστε να μην δωσετε χρηματα ασκοπα αλλα και για την δικη σας ασφαλεια
Ευχαριστω για την απαντηση τελικα το ειδε καποιος τεχνικος το τροφοδοτικο κ μου ειπε οτι ειναι καμενο το πρωτευων.
Το προβλημα ειναι οτι δεν το αναλαμβανει ο ιδιος και δεν βρισκω τις τασεις που εχει κ δεν υπαρχει ουτε ταμπελακι.
Υπαρχει τροπος να βρω τις τασεις βολτ με αλλο τροπο?
Το μονο που γραφει το εγχειριδιο ειναι στην παρακατω φωτογραφια.

Attachments

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.903
Members
38.628
Νεότερο μέλος
hatzopou