Arcsoft TotalMedia Theatre 5

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Η Arcosoft ανακοίνωσε το νέο TotalMedia Theatre 5.

• Plays Blu-ray 3D™ movies and watch 2D DVD movies in 3D in real-time
  • Includes online video streaming directly from popular streaming websites
  • Includes a powerful Media Manager to help you organize, view, and search for videos easily and quickly
  • Newly improved SimHD® supports De-Noise, Dynamic Lighting and increased frame-rate conversion
  • Provides a Smart Menu so you can view detailed information about the currently playing DVD or video file without interrupting playback
  • Redesigned elegant Audio/Video Center and intuitive user interface
  • Supports 3D formats: JPS, MPO
  • Supports MPEG-4 ASP files
  • Supports external subtitle files: SRT, SMI, SSA, IDX, and SUB
  • Supports video formats: AVS, WTV, MKV, (with multiple audio tracks and subtitles)
  • Supports audio formats: ALAC, wmal, APE, FLAC, LPAC, OFR
  • Arcsoft TM control : remote control from iPad, ipod and Android devices

http://www.arcsoft.com/EN-US/software_title.asp?ProductCode=TMT5P#submenu

Reaction score
0
Απάντηση: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Είναι εξαιρετικό software και έχει πάρει πλέον πολύ μερίδιο αγοράς του powerDVD και από τι φαίνεται κερδίζει την μάχη.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
το στοίχημα είναι εαν θα μπορεί να αναπαράγει σωστά αρχεία mkv κ.α. Εαν είναι ένα προϊόν που θα αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα όπως mpc κτλ.

Reaction score
0

Η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπω σαν αντικαταστάτη player, εμένα με νοιάζει το εξαιρετικό integration που παρέχει στα 7MC και η δυνατότητα να παίξεις DVD και BD μέσα από τα MC.

Άλλωστε το μεγάλο μερίδιο χρηστών που το χρησιμοποιούν είναι για αυτή την δουλειά, για το integration στα MC και όχι σαν standalone player.

Reaction score
1
Το αγόρασα σήμερα και παίζω με αυτό. Πραγματικά εκπληκτικό πρόγραμμα. Για μένα μάλιστα που θέλω 3d και HD ήχο νομίζω ότι είναι μονόδρομος.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.836
Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Για μένα μάλιστα που θέλω 3d...

Δε πιστεύω να πήρες τον Sony τον 90; :116:

Reaction score
1
Προετοιμάζομαι :105:

Πρός το παρόν σε μια 3dTV ενός φίλου. Έχω γίνει γκουρού του 3d από pc.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.482
Προετοιμάζομαι :105:

Πρός το παρόν σε μια 3dTV ενός φίλου. Έχω γίνει γκουρού του 3d από pc.
Με τι κάρτα το δοκίμασες; Εντυπώσεις;

Reaction score
3.085
Να το πάρω-να μην το πάρω; Το μάδημα της μαργαρίτας!

Με φτιάχνετε, παλληκάρια μου, αλλά πρέπει να δώσετε - οι χρήστες - περισσότερες πληροφορίες και εντυπώσεις.

Προς το παρόν, περνάω Wiindows 7 Pro 64-bit στο - μόλις περατωθέν - PC, που έστησα. Άμα τελειώσω, λέω να περάσω κανα-δυο trial versions από τα πιο γνωστά εμπορικά players (συμπεριλαμβανομένου ασφαλώς και του Theater 5), ώστε να μπορώ να κάνω κάποιες συγκρίσεις.

Δεν ξέρω αν αυτή μου η σκέψη είναι και εντελώς σωστή, βέβαια. Για πείτε μου, please.
-

Reaction score
0

Βασικά από την στιγμή που πας σε win7 προ δεν καταλαβαίνω γιατί να κοιτάξεις αλλά προγράμματα. Έχεις μέσα τα 7MC στο λειτουργικό, ότι χρειάζεσαι από player και τηλεόραση είναι εκεί.

Να μου έλεγες ότι βάζεις windows χρ ή vista και θες κάτι ελαφρύ από πάνω να πας σε άλλου είδους players, αλλά τώρα το έχεις έτοιμο.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.482
Re: Να το πάρω-να μην το πάρω; Το μάδημα της μαργαρίτας!

Με φτιάχνετε, παλληκάρια μου, αλλά πρέπει να δώσετε - οι χρήστες - περισσότερες πληροφορίες και εντυπώσεις.

Προς το παρόν, περνάω Wiindows 7 Pro 64-bit στο - μόλις περατωθέν - PC, που έστησα. Άμα τελειώσω, λέω να περάσω κανα-δυο trial versions από τα πιο γνωστά εμπορικά players (συμπεριλαμβανομένου ασφαλώς και του Theater 5), ώστε να μπορώ να κάνω κάποιες συγκρίσεις.

Δεν ξέρω αν αυτή μου η σκέψη είναι και εντελώς σωστή, βέβαια. Για πείτε μου, please.
-
Θα δουλέψεις με ενισχυτή Παναγιώτη; Θα δουλέψεις καθόλου 3d; Σε κάθε περίπτωση εγώ προτιμώ το Totalmedia απο το powerdvd για τα blu ray δισκάκια ή iso. Για τα υπόλοιπα χρησιμοποιώ windows media player και shark codecs.

Reaction score
3.085
Arcsoft TotalMedia Theater5 και άλλα προγράμματα

Βασικά από την στιγμή που πας σε win7 προ δεν καταλαβαίνω γιατί να κοιτάξεις αλλά προγράμματα. Έχεις μέσα τα 7MC στο λειτουργικό, ότι χρειάζεσαι από player και τηλεόραση είναι εκεί.

Να μου έλεγες ότι βάζεις windows χρ ή vista και θες κάτι ελαφρύ από πάνω να πας σε άλλου είδους players, αλλά τώρα το έχεις έτοιμο.
Χμμμμ..... ναι. Αλλά πιο κάτω ο loggeo διατυπώνει κάπως διαφορετική γνώμη.

Read on...

Θα δουλέψεις με ενισχυτή Παναγιώτη; Θα δουλέψεις καθόλου 3d; Σε κάθε περίπτωση εγώ προτιμώ το Totalmedia απο το powerdvd για τα blu ray δισκάκια ή iso. Για τα υπόλοιπα χρησιμοποιώ windows media player και shark codecs.
Λοιπόν, κατ' αρχάς ναι. Θα δουλέψει σαν dedicated HTPC, συνδεδεμένο και με σύστημα AV, άρα και με ενισχυτή AV, αλλά όχι μόνο και όχι αποκλειστικά. Πάντως αυτός είναι ο κύριος προορισμός του. Σκέφτομαι να κάνω κάποιες δοκιμές με διάφορα, από τα πιο γνωστά players και media centers. Αλλά απαιτείται κάποιος χρόνος και κάποιες συγκριτικές δοκιμές. Ίδωμεν. Ες αύριον τα σπουδαία.
-

Reaction score
1
Λοιπόν παίδες το δουλέυω με Geforce 460gtx και Asus Xonar HDAV. Παίζουν όλα κομπλέ και τα mkv, mkv3d, DTSHD, TrueHD.

Πείτε μου τί άλλες πληροφορίες θέλετε...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Λοιπόν παίδες το δουλέυω με Geforce 460gtx και Asus Xonar HDAV. Παίζουν όλα κομπλέ και τα mkv, mkv3d, DTSHD, TrueHD.

Πείτε μου τί άλλες πληροφορίες θέλετε...
απο ποιοτητα εικονας πως παει? τι χρησιμοποιουσες πριν απο αυτό?

Reaction score
1
Όι εξωτερικοί υπότιτλοι γίνονται resize ναι. Δεν παίζουν εξωτερικοί σε bluray απόσο έχω καταλάβει.

Έπαιζα πάντα με τον KMP τις ματρόσκες και μάλλον θα το διατηρήσω γιατί με τους splitters/decoders/renderers που έχω διαλέξει μαρέσει περισσότερο η εικόνα.

Επίσης είχα το TMT3. Το TMT5 το χρησιμοποιώ για Bluray για να βγάζω HD ήχο με την XONAR και για 3dbluray και 3d matroskes. Εκεί είναι πολύ εύχρηστος και κορυφαίος σε εικόνα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.482
Σωστός ο Neronas. Κι εγώ την hdav χρησιμοποιώ. Λογικά η ati 6850 δίνει εκτός απο 3d και bitsream ήχο. Κάποια στιγμή όταν αντικαταστήσω τον ενισχυτή μου με έναν 3d compatible θα την δοκιμάσω.

Reaction score
1
Κι εγώ δεν έχω 3d ενισχυτή αλλά κάνω το εξής και παίζουν τα πάντα τέλεια:

Κάρτα γραφικών είναι HDMI1.4 και στέλνω κατευθείαν το σήμα στη 3dtv για full 3d.

Τώρα τον ήχο τον παίρνω από την Xonar στον ενισχυτή μου κι έτσι έχω και hd ήχο(απλά η Xonar για να περάσει ήχο θέλει και εικόνα οπότε στο input της για να παίζει περνώ κι ένα hd σήμα in, π.χ. satelite hd)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.391
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim