- Reaction score
- 143.951
Δίνεται το εργαλείο του τίτλου, πληροφορίες εδώ.
Συνοπτικά, παίρνει μια HDMI είσοδο ήχου (σε 1.4 πρωτόκολλο) και την μετατρέπει σε εως 8 διακριτές AES EBU ψηφιακές εξόδους, μέσω 4 βυσμάτων XLR.
Δέχεται μόνο PCM streams, δηλαδή πρέπει να έχετε ένα πχ oppo ή Sony ή Panasonic ή Cambridge audio (media player / blue ray player) κλπ, που να βγάζει 2 εξόδους HDMI, μια για εικόνα και μια για ήχο, όπου στη δεύτερη θα κάνει αποκωδικοποίηση και θα στείλει PCM.
Μετά, θέλετε ένα 8-καναλο Ντακ της αρεσκείας σας, για να ακούσετε από δικάναλο ήχο, έως 7.1 πολυκάναλο.
Προσωπικά χρησιμοποιώ με αυτό τη μέτρικ χάλο Λίο 8.
Αν έχετε ενεργά ηχεία με ψηφιακή είσοδο, τα συνδέετε απευθείας πάνω στο άρβους. Κανένα Ντακ.
Μοναδικός τρόπος να ακούσετε 7.1 σε ψηφιακά διακριτά κανάλια.
Αν έχετε ηχεία με ψηφιακή είσοδο, είναι ό,τι πρέπει...
Σκέτο το άρβους, στα 600€.
Μαζί με τη μέτρικ, δείτε την ανάλογη αγγελία.
Δεν έχω συσκευασία.
Δεν έχει ούτε μια γρατσουνιά, είναι σα καινούριο.
Έξοδα μεταφοράς, δικά μου.
Συνοπτικά, παίρνει μια HDMI είσοδο ήχου (σε 1.4 πρωτόκολλο) και την μετατρέπει σε εως 8 διακριτές AES EBU ψηφιακές εξόδους, μέσω 4 βυσμάτων XLR.
Δέχεται μόνο PCM streams, δηλαδή πρέπει να έχετε ένα πχ oppo ή Sony ή Panasonic ή Cambridge audio (media player / blue ray player) κλπ, που να βγάζει 2 εξόδους HDMI, μια για εικόνα και μια για ήχο, όπου στη δεύτερη θα κάνει αποκωδικοποίηση και θα στείλει PCM.
Μετά, θέλετε ένα 8-καναλο Ντακ της αρεσκείας σας, για να ακούσετε από δικάναλο ήχο, έως 7.1 πολυκάναλο.
Προσωπικά χρησιμοποιώ με αυτό τη μέτρικ χάλο Λίο 8.
Αν έχετε ενεργά ηχεία με ψηφιακή είσοδο, τα συνδέετε απευθείας πάνω στο άρβους. Κανένα Ντακ.
Μοναδικός τρόπος να ακούσετε 7.1 σε ψηφιακά διακριτά κανάλια.
Αν έχετε ηχεία με ψηφιακή είσοδο, είναι ό,τι πρέπει...
Σκέτο το άρβους, στα 600€.
Μαζί με τη μέτρικ, δείτε την ανάλογη αγγελία.
Δεν έχω συσκευασία.
Δεν έχει ούτε μια γρατσουνιά, είναι σα καινούριο.
Έξοδα μεταφοράς, δικά μου.