Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
που σημαίνει οτι σε ένα μη βελτιωμένο ηχείο δεν θα έχει αποτέλεσμα η διπλοκαλωδίωση ???Ξέχασα να σου πω ότι είχε βελτιωμένο κύκλωμα διαχωρισμού και αλλαγμένη εσωτερική καλωδίωση η εν λόγω Άρτεμης.
Σου αναφέρω όλες τις παραμέτρους για να κρίνεις μόνος σου. Γνώμη μου είναι ότι και πάλι θα δεις διαφορά.που σημαίνει οτι σε ένα μη βελτιωμένο ηχείο δεν θα έχει αποτέλεσμα η διπλοκαλωδίωση ???
τεσπα , μόλις παραλάβω τα καλώδια θα τα δοκιμάσω και βλέπω .....
Το βοηθάει είναι σχετικό. Δεν έχει με όλα τα ηχεία το ίδιο αποτέλεσμα και οι διαφορές δεν είναι πάντα επιθυμητές. Διαφορετικό αποτέλεσμα έχει σε ένα ηχείο με ενιαίο κύκλωμα διαχωρισμού, διαφορετικό σε ένα ηχείο όπως η Άρτεμης όπου δύο ξεχωριστά κυκλώματα (ένα για κάθε κλάδο) βρίσκονται σε δύο διαφορετικά μέρη του ηχείου. Δοκιμή σου προτείνω και κρίνε μόνος σου αν σου αρέσει το αποτέλεσμα ή όχι.σε γενικές γραμμές πιστεύετε οτι η διπλοκαλωδίωση βοηθάει το ηχείο ??
Επειδή σε ενδιαφέρει η γνώμη του Κυρίου Πετρόπουλου μίλησα μαζί του για το θέμα και μεταφέρω επακριβώς αυτά που μου είπε:Όχι. Βοηθάει όμως τους πωλητές καλωδίων και ακροδεκτών. (Ά ρε Πετρόπουλε, να είχες λίγο καλύτερη σχέση με το Internet...)
Σωστά αλλά μία διευκρίνηση χαμηλή αντίσταση θα έχουμε ΜΟΝΟ εάν χρησημοποι’ησουμε διαφορετικά καλλώδια (διατομές),οπότε θα έχουμε υψηλότερη στάθμη στα πρίμα( επίσημη απάντηση του κου Πετρόπουλου)Επειδή σε ενδιαφέρει η γνώμη του Κυρίου Πετρόπουλου μίλησα μαζί του για το θέμα και μεταφέρω επακριβώς αυτά που μου είπε:
Είτε διπλοκαλωδίωση είτε όχι το ίδιο παίζουν. Με τη διπλοκαλωδίωση όμως έχεις υψηλότερη στάθμη στα πρίμα λόγω μειωμένης αντίστασης.
Εκείνος προτιμάει ΕΝΑ καλώδιο με ίδιο κόστος σε σχέση με τα ΔΥΟ μαζί αρκεί να είναι καλώδια καλύτερης σειράς της ΙΔΙΑΣ εταιρία.
Γνώμη του επίσης είναι ότι διαφορές υπάρχουν από καλώδιο σε καλώδιο αλλά ποιο είναι σωστότερο άντε ψάξε βρες. Για το λόγω αυτό δε πολυασχολείται με καλώδια.
Επίσης μου είπε ότι καλό είναι να καταργείς τους βραχυκυκλωτήρες στις μπόρνες και να περνάς το ίδιο καλώδιο, αφού το <<γδύσεις>> περισσότερο, και από τις δύο μπόρνες μαζί.
Επαναλαμβάνω ότι όλα τα παραπάνω είναι γνώμες και απόψεις του Κυρίου Πετρόπουλου και τα μεταφέρω εδώ με την άδεια του.