ASR Emitter I Exclusive

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
700
Reaction score
1.698
Πωλείται ο ενισχυτής του τίτλου στα 4500 ευρώ, όχι ανταλλαγές ή παζάρια.

Aν και δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, πρόκειται για εναν εκ των κορυφαίων τρανζίστορ ενισχυτών στον κόσμο ever. Αρχική τιμή retail στα 10.000+ ευρώ. Αγορασμένος από ελληνική αντιπροσωπεία, αλλά δεν διαθέτω χαρτιά/κουτιά. Χειροποιήτος made in Germany, 160W ανά κανάλι στα 8Ω, 2χ290W στα 4Ω, 2χ520W στα 2Ω, και κατεβαίνει ως το 1Ω δίνοντας 700W στο κάθε κανάλι με DF κάπου στο 600 και απολύτως γραμμική απόδοση, flat και neutral ήχος επικεντρωμένος απόλυτα στην υψηλή πιστότητα , μηδενικές παραμορφώσεις και τρομερά δυναμικά ανεξαρτήτως έντασης. Ουσιαστικά οδηγεί τα πάντα απροβλημάτιστα κι άνετα σε υψηλές έως πολύ υψηλές εντάσεις. Παίζει ως Class A σε χαμηλές εντάσεις και ως AB σε υψηλότερα ρεύματα.

Πρόκειται για δύο (τερατώδη) αρθρώματα, αυτό του τροφοδοτικού (36 κιλών) χωρητικότητας κοντά στο (υπερβολικό...) 1 Farad καθώς και αυτό του ενισχυτή (20 κιλών). Εξαιρετική solid κατασκευή.

Σε κατάσταση καινούριου, χωρίς αμυχή, απείραχτος, ελάχιστα χρησιμοποιημένος, άψογη κατάσταση λειτουργική και οπτική. Θα δωθεί μαζί με το remote control και το manual. Δυνατότητα προσθήκης επιπλέον τροφοδοτικού μπαταρίας για το input stage που απογειώνει περαιτέρω το ηχητικό αποτέλσμα. Κάθε έλεγχος δεκτός και υποχρεωτική η ακρόασή του πριν την αγορά. Λόγος πώλησης η λίγη χρήση και το γεγονός οτι οδεύω προς downgrade σε κάτι πιο γήινο λόγω έλλειψης χρόνου για ακροάσεις τέτοιου τύπου κι ως εκ τούτου είναι κρίμα να κάθεται και απλά να διακοσμεί το rack...

Παραλαβή αποκλειστικά από το χώρο μου στην Αθήνα διότι λόγω όγκου και βάρους είναι αδύνατον να πακετάρω και να στείλω επαρχία.

Επικοινωνία μέσω pm.
 
Last edited:





Μηνύματα
700
Reaction score
1.698
Up με -10% και τελική τιμή στα 4.000 ευρώ για ένα από τα καλύτερα ενισχυτικά που βγήκαν ποτέ...
Παζάρια/ανταλλαγές δεν με ενδιαφέρουν.
 



Μηνύματα
700
Reaction score
1.698
Επαναφορά αγγελίας. Και πάλι διαθέσιμος ο ανωτέρω ενισχυτής όπως ακριβώς περιγράφεται.

Στα 4.000 ευρώ, τελική τιμή.
 



Status
Not open for further replies.

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.323
Μηνύματα
2.858.546
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top