Assassin's Creed

Reaction score
0
Απάντηση: Assassin's Creed

εχω παθει πλακα με το παιχνιδι,της κινησεις.Φτανει να μην θελει να ψαχνεις γιατι θα με φαει το λεξικο..Ε ρε λεει και να βγει ολοκληρο στο ps3..."happy_1"

Reaction score
0

Kαλα δεν λεω φιλε μου...."happy_1"
Θα τους αναψω λαμπαδα εαν το βγαλουνε ολο(μια λαμπαδα στο βαρος του 3:crazy_3:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Assassin's Creed

Kαλα δεν λεω φιλε μου...."happy_1"
Θα τους αναψω λαμπαδα εαν το βγαλουνε ολο(μια λαμπαδα στο βαρος του 3:crazy_3:
ρώτα τον Κώστα (pseiras).. τα πάει καλά με τα demo μαθαίνω!!!!!! :cool_11:

Reaction score
4
Πολλα προβληματα αντιμετωπιζει ο κοσμος με το συγκεκριμενο παιχνιδι και στις 2 κονσολες.
-----------------------------------------------------------------------
It seems that Ubisoft's highly-original game about a man in white shanking people in the back in the times where he's not hopping from rooftop to rooftop - Assassin's Creed for the Sony PS3, Microsoft Xbox 360 and PC - has its own share of the post-launch gremlins, as a lot of Sony PlayStation 3 and Xbox 360 users have been complaining of the game having a lot of glitches. And no, it's not about the clipping or the screen tearing or the framerate dropping - it's the game-stopping freezing that everyone's all up in arms about.

Fortunately, it seems that Ubisoft is on the ball concerning the issues with their latest next-gen masterpiece, with CouchZombie, the forum manager, responding about how they're looking into the matter at hand. The post, as is, ran:

***update*** we are officially looking into this and hope to have it resolved shortly.

While it doesn't say much about what Ubisoft is planning to do, or if we will see a patch to resolve these issues in the near future, it does confirm that Ubisoft knows what's wrong with their game. Here's hoping for an early update regarding these issues, so we can all go back to the next-gen shanking.

Reaction score
1

Τωρα τα λες σωστα! Το xbox ειναι για πιτσιρικια, το ps3 ειναι για ... ανδρες!:happy_8:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Assassin's Creed

Τωρα τα λες σωστα! Το xbox ειναι για πιτσιρικια, το ps3 ειναι για ... ανδρες!:happy_8:
Οι άντρες παίζουν μόνο demo δλδ ρε Μπάμπη μας????? χαχαχαχαχαχαχαα

Reaction score
51

Yπάρχει demo για το ΡS3 δηλαδή???
Το κατεβάζω από το Αγγλικό (κλασικά) ή και από το Ελληνικό store (για να το....διακορεύσουμε κι αυτό....:cool_11: :cool_11: )????

Reaction score
0
Όχι, δεν υπάρχει demo :cool_11:
Ελληνικό & αγγλικό store έχουν ακριβώς τα ίδια πράγματα, αλλά ούτε στο αμερικάνικο υπάρχει.
Υπάρχει το παιχνίδι όμως (να σκάσουν οι οχτροί μας :happy_9: )

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Assassin's Creed

Όχι, δεν υπάρχει demo :cool_11:
Ελληνικό & αγγλικό store έχουν ακριβώς τα ίδια πράγματα, αλλά ούτε στο αμερικάνικο υπάρχει.
Υπάρχει το παιχνίδι όμως (να σκάσουν οι οχτροί μας :happy_9: )
Thanks για την άμεση απάντηση!!! :respect:

Ερώτηση: έχει στυλ Tomb Raider??
Μπορείτε να μου περιγράψετε λίγο το παιχνίδι??
Έχει πχ γρίφους αλα Lara?
Ή κάτι άλλο??
Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση από το promo video (αν και με είχε χαλάσει η κίνηση στο βίντεο...Έκανε "σπασίματα") και ακόμα καλύτερη εντύπωση η μουσική του (OST).

Τι ανάλυση είναι? 720 ή 1080?? Και από ήχο??
Ψήνομαι....:cool_4: :crazy_3:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Assassin's Creed

Thanks για την άμεση απάντηση!!! :respect:

Ερώτηση: έχει στυλ Tomb Raider??
Μπορείτε να μου περιγράψετε λίγο το παιχνίδι??
Έχει πχ γρίφους αλα Lara?
Ή κάτι άλλο??
Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση από το promo video (αν και με είχε χαλάσει η κίνηση στο βίντεο...Έκανε "σπασίματα") και ακόμα καλύτερη εντύπωση η μουσική του (OST).

Τι ανάλυση είναι? 720 ή 1080?? Και από ήχο??
Ψήνομαι....:cool_4: :crazy_3:
Φιλε Γιαννη απο τις ερωτησεις σου καταλαβα οτι πας κατευθειαν και χωρις αλλη κουβεντα για το Uncharted Dark Fortune.
Παρε αυτο και μαλλον θα εχεις τα καλυτερα γραφικα που εχεις δει σε κονσολα μαζι με γριφους , platform, Fps , Adventure.
Βασικα δεν ειναι port απο 360 οποτε ουτε σπασιματα υπαρχουν ουτε τιποτα.
Ειναι τιτλος 10/10 για ολα τα γουστα.:cool_4:

Reaction score
0

Φιλε Γιαννη απο τις ερωτησεις σου καταλαβα οτι πας κατευθειαν και χωρις αλλη κουβεντα για το Uncharted Dark Fortune.
Παρε αυτο και μαλλον θα εχεις τα καλυτερα γραφικα που εχεις δει σε κονσολα μαζι με γριφους , platform, Fps , Adventure.
Βασικα δεν ειναι port απο 360 οποτε ουτε σπασιματα υπαρχουν ουτε τιποτα.
Ειναι τιτλος 10/10 για ολα τα γουστα.:cool_4:
Του οποίου το demo σήμερα μπαίνει στα EU-stores. :bravo:
Πάντως παρά το παρατσούκλι Dude Raider έχει συγκριτικά λιγότερους γρίφους και πιο πολύ shooting.

Reaction score
4

Του οποίου το demo σήμερα μπαίνει στα EU-stores. :bravo:
Πάντως παρά το παρατσούκλι Dude Raider έχει συγκριτικά λιγότερους γρίφους και πιο πολύ shooting.
Ετσι ακριβως.
Το demo του κυκλοφορει εδω και 2 εβδομαδες στο αμερικανικο store (region free) και σημερα μπαινει και στο ευρωπαικο.
Το παιχνιδι για αμερικη κυκλοφορει ηδη και για ευρωπη το αναμενουμε σε μια εβδομαδα.
Αν παρολα αυτα βιαζεστε μπορειτε να πατε εδω.

http://www.play-asia.com/paOS-17-71-3-74-1jt-49-en.html

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Assassin's Creed

Kρίμα.......:sad: :-(
Το Τomb Raider είναι αγαπημένο κυρίως για τους γρίφους. Το πιστολίδι δε μου λέει γενικώς κάτι (δεν κατάγομαι άλλωστε από τα...Ζωνιανά....:happy_8: :cool_11: )

Κώστα και marvin ευχαριστώ για τις πληροφορίες....:cool_4:

Πείτε κάτι και για το Assassins!:happy_4:
Tι υπόθεση έχει και ποια τα βασικά του χαρακτηριστικά (εικόνα -ήχος -πλοκή - είδος)??

Reaction score
4
Βασικα το Assassin και απο οσο εχω παιξει , νομιζω οτι ειναι μια κατηγορια απο μονο του.
Εχουν φτιαξει εναν τεραστιο πανεμορφο κοσμο με καταπληκτικα γραφικα , πολυ καλη ατμοσφαιρα και με μουσικη επενδυση που δεν χρειαζεται να πω πολλα γιατι κυκλοφορησε και soundtrack.

Απο εκει και περα το gameplay του ειναι σχετικα αργο.
Βασιζεται στο να σου δινουν αποστολες του στυλ πηγαινε σκοτωσε 6 ατομα, βοηθησε 10 civilians , κανε 1 pick pocket.
Πλουραλισμος στις αποστολες μεχρι το σημειο που το εχω παιξει δεν υπαρχει και δεν ξερω να σου πω αμα κατανταει βαρετο στην συνεχεια ή κανει κοιλια.

Βασιζεται πολυ στο να εισαι stealth(οχι παντα) και ο τροπος διαφυγης οταν σε κυνηγανε ειναι μοναδικος πηγαινοντας απο ταρατσα σε ταρατσα οπου σε αυτον το τεραστιο κοσμο που προανεφερα , μπορεις να κρεμαστεις, να σκαρφαλωσεις και να πιαστεις ΠΑΝΤΟΥ.
Ειναι απιστευτο αυτο που εχουν φτιαξει αλλα ναι ολος ο κοσμος αυτος ειναι interactive.
Οι μαχες ειναι αρκετα καλες με αρκετα ευκολα combos αλλα σε stealth mode ειναι ολα τα λεφτα οταν σφαζεις απο πισω ακαριαια.

Τα μενου του ειναι απο τα πιο ομορφα επισης που εχω δει σε παιχνιδι μαζι με του dirt και το trainning mode ειναι πολυ προτοτυπο.

Αν σου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια που ειναι λιγο της υπομονης , προτεινεται ανεπιφυλακτα και σιγουρα αξιζει μεχρι τελευταιας δεκαρας γιατι πραγματικα εχει πεσει πολυ πολυ δουλεια στον τιτλο.
Απο εκει και περα ολα ειναι θεμα γουστου....

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Assassin's Creed

Βασικα το Assassin και απο οσο εχω παιξει , νομιζω οτι ειναι μια κατηγορια απο μονο του.
Εχουν φτιαξει εναν τεραστιο πανεμορφο κοσμο με καταπληκτικα γραφικα , πολυ καλη ατμοσφαιρα και με μουσικη επενδυση που δεν χρειαζεται να πω πολλα γιατι κυκλοφορησε και soundtrack.

Kώστα: :respect: :respect: :respect:
Ψάχνω για το OST (αφού είπες ότι κυκλοφόρησε) και πιθανότατα πάω για το παιχνίδι!! Θα το νοικιάσω για να δω τι παίζει και αποφασίζω!!
Αααα.....Υπάρχει τελικά για PS3?? Γιατί μας έχεις μπερδέψει....:cool_11: :cool_11:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.302
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale