Astra 28, Astra 19, Hotbird 13 με ενα πιατο?

Reaction score
786
Το setup που ειχα μεχρι τωρα κατα νου ειναι να βαλω ενα 1.2m πιατο κεντραρισμενο στον Astra στις 19 και να λαμβανω παρακεντρα τον Hotbird. Ενα πουλακι μου ειπε οτι μπορω να λαμβανω και τον Astra 28 αρκει το πιατο να μην ειναι κεντραρισμενο σε κανεναν απο τους τρεις. Ισχυει αυτο? Κερδιζω τιποτα στην πραξη (δεδομενου οτι ο Astra στις 28 ειναι ουτως ή αλλως δυσκολος) ή μηπως τελικα ετσι θα εχω λιγο απο 28 χανοντας ταυτοχρονα αρκετα καναλια απο 19 και 13?

Το Wave Frontier δεν "παιζει" ως option λογω κεραμοσκεπης.

Reaction score
0
Καλησπέρα και καλως σας βρήκα!
Ένα άλλο πουλάκι θα σου πεί να τοποθετήσεις άλλο ενα κάτοπτρο 1.20 κεντραρισμένο στις 28.5 με ενα παράκεντρο LNB στον HellasSat (39 E)
Έτσι και δε θα χάσεις κανάλια της δέσμης του Astra στις 19.2) που πιθανώς βλέπεις οριακά τώρα και θα πιάσεις και περισσότερα απο τον astra 2 αλλα θα πιάσεις και τον HellasSat!

Φιλικά
Κώστας

Reaction score
385
Θεμιστοκλή ,
υπάρχει ένα σχετικό άρθρο σε γνωστό έντυπο περιοδικό με δορυφορικά αυτό το μήνα που εξηγεί πως γίνεται να πιάσεις παράκεντρα 13 , 19,2 , 28 και 39 μοίρες με ένα πιάτο.
Δεν το έχω δοκιμάσει όμως αν πιάνει αυτά που ισχυρίζεται.
Κάνει να πω το περιοδικό? Δορ..... Νέα.

Reaction score
14
Skatzoxoiros said:
Καλησπέρα και καλως σας βρήκα!
Ένα άλλο πουλάκι θα σου πεί να τοποθετήσεις άλλο ενα κάτοπτρο 1.20 κεντραρισμένο στις 28.5 με ενα παράκεντρο LNB στον HellasSat (39 E)
Έτσι και δε θα χάσεις κανάλια της δέσμης του Astra στις 19.2) που πιθανώς βλέπεις οριακά τώρα και θα πιάσεις και περισσότερα απο τον astra 2 αλλα θα πιάσεις και τον HellasSat!

Φιλικά
Κώστας
καλησπέρα καλώς σε βρήκαμε και εμείς, εκ μέρους του avsite καλή και ευχάριστη και "επιμορφωτική" διαμονή σου ευχομαι.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef