ASUS ESSENCE ST

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
Αυτό που έχει σημασία σε ένα σύγχρονο τροφοδοτικό είναι κυρίως η απόδοση στα 12V.
Στο Enhance ENP-2224B είναι 16Α, επί 12V ίσον 192W max, επί 50-70% που είναι η αποδοτική λειτουργία τους, 96-135W.

Είμαστε χαμηλότερα, άρα τέλεια. :126:

Το επιπλέον rail στα 12V στα φθηνά τροφοδοτικά είναι πάντοτε παραμύθι, μέσα από το τροφοδοτικό ξεκινάει ένα και χωρίζεται στην έξοδο.

Σε 1U τροφοδοτικά γενικά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, γιατί είναι σχεδιασμένα γιά servers, χωρίς μπογιές, κάλτσες και καραγκιοζιλίκια γιά ιθαγενείς.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: ASUS ESSENCE ST

.....αλλά το ερώτημα είναι ...μας χρειάζεται???
Μαζί θα το έχετε το κουτί ?
Φτώχεψε ο Ζιζίκης και θα του δανείζεις να βλέπει ταινίες :140::142::142:

Reaction score
1.815

Μαζί θα το έχετε το κουτί ?
Φτώχεψε ο Ζιζίκης και θα του δανείζεις να βλέπει ταινίες :140::142::142:
Μάλλον εγώ θα πρέπει να πηγαίνω να βλέπω σ' αυτόν...:204:

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: ASUS ESSENCE ST

Αυτό που έχει σημασία σε ένα σύγχρονο τροφοδοτικό είναι κυρίως η απόδοση στα 12V.
Στο Enhance ENP-2224B είναι 16Α, επί 12V ίσον 192W max, επί 50-70% που είναι η αποδοτική λειτουργία τους, 96-135W.

Είμαστε χαμηλότερα, άρα τέλεια. :126:

Το επιπλέον rail στα 12V στα φθηνά τροφοδοτικά είναι πάντοτε παραμύθι, μέσα από το τροφοδοτικό ξεκινάει ένα και χωρίζεται στην έξοδο.

Σε 1U τροφοδοτικά γενικά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, γιατί είναι σχεδιασμένα γιά servers, χωρίς μπογιές, κάλτσες και καραγκιοζιλίκια γιά ιθαγενείς.
Αρα μπορώ άνετα να προχωρήσω με έναν ΑΜD A8 3800 σε συνδυασμό με την ASUS ST ή να πάω στον Α6 3500 με ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση? Οι διαφορές τους είναι κυρίως στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών..
Νομίζω κι εγώ οτι δε θα γονατίσει στις ματροσκίτσες από τροφοδοσία. Καλά για τον ήχο δεν το συζητάω, θα το τρέξει χωρίς πρόβλημα..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
Μάλλον εγώ θα πρέπει να πηγαίνω να βλέπω σ' αυτόν...:204:
Θα παίρνουμε το PC σου, τον προβολέα μου, και θα πηγαίνουμε στο Μάνο48 με το λεωφορείο να τα βλέπουμε, να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα. :105:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
Re: Απάντηση: Re: ASUS ESSENCE ST

Αρα μπορώ άνετα να προχωρήσω με έναν ΑΜD A8 3800 σε συνδυασμό με την ASUS ST ή να πάω στον Α6 3500 με ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση? Οι διαφορές τους είναι κυρίως στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών..
Νομίζω κι εγώ οτι δε θα γονατίσει στις ματροσκίτσες από τροφοδοσία. Καλά για τον ήχο δεν το συζητάω, θα το τρέξει χωρίς πρόβλημα..

Πάρε όποιον επεξεργαστή θέλεις, όσον αφορά στην κατανάλωση θα είσαι μιά χαρά.

Ελάχιστα PCs χρειάζονται τροφοδοτικό πάνω από 300W, αυτά με τις σαρανταπέντε κάρτες γραφικών. Όλα τα υπόλοιπα είναι γιά να λέμε.

P.S. Αυτό που έχει σημασία, είναι το υψηλό efficiency (τα gold, silver, bronze, 80+ κτλ). Kαταναλώνει λιγότερη ενέργεια το ίδιο το τροφοδοτικό, ζεσταίνεται λιγότερο και χρειαζόμαστε πιό αργούς ανεμιστήρες για να αποβάλλουμε τη θερμότητα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Εχω on line τροφοδοτικό.
Θα σας δώσω κωδικό να μπαίνετε να παίρνετε οσο ρεύμα θετε τζάμπα.Να μην καίτε καύσιμα τέτχιες εποχές:136::136::139:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
Re: Απάντηση: ASUS ESSENCE ST

Εχω on line τροφοδοτικό.
Θα σας δώσω κωδικό να μπαίνετε να παίρνετε οσο ρεύμα θετε τζάμπα.Να μην καίτε καύσιμα τέτχιες εποχές:136::136::139:
:204:

Reaction score
1.815

Εχω on line τροφοδοτικό.
Ναι καλό είναι αυτό! Ούτε διόδια ούτε service στο τουτούνι..:143:
Δώσε άμεσα link!!!!!!!!!!!

Reaction score
11

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
Δηλαδή η κάρτα καίει 1-2 watt παραπάνω σε φορτίο από ότι σε ηρεμία, όπου καίει άλλα 2 watt περισσότερα από την onboard. Μax 4-5 watts.
Η κατανάλωση αυτή είναι όλου του υπολογιστή.

Reaction score
11

Για την ντίβα ασχολήθηκε και τηλεοπτική εκπομπή:

[YOUTUBE]w2ht9Dit3N0[/YOUTUBE]

:142:

Reaction score
498

Για τους πιστεύοντες στις μετρήσεις...

:107:
Οι μετρήσεις γίνανε από το ίδιο πρόσωπο ή αυτά είναι specs των εκάστοτε κατασκευαστών σε έναν πίνακα? Εάν είναι το 2ο ο πίνακας αυτός είναι άχρηστος.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ASUS ESSENCE ST

Οι μετρήσεις γίνανε από το ίδιο πρόσωπο ή αυτά είναι specs των εκάστοτε κατασκευαστών σε έναν πίνακα? Εάν είναι το 2ο ο πίνακας αυτός είναι άχρηστος.
Όντως, άχρηστος!
(1ον αν τις έκανε κάποιο...πρόσωπο ποιός τον εμπιστεύεται και 2ον και τους κατασκευαστές τους έχουμε... Εδώ είναι Μπαλκάνια...Δεν είναι παίξε-γέλασε...)

Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύονται τέτοιοι πίνακες...

:142:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Specs των κατασκευαστών.
Κάποιος με πολύ ελεύθερο χρόνο θα τον έκανε.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ASUS ESSENCE ST

Εδώ έχει και "προσώπου":

Frequency response

Noise level

Dynamic range

(συνεχίζεται)

:107:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter