Ataribox

indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.044
Reaction score
4.011
Η Atari αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το Ataribox






Σειρά από λεπτομέρειες για τη νέα κονσόλα που ετοιμάζει, το Ataribox, αποκάλυψε η Atari.

Όπως υπογραμμίζει η εταιρεία, σκοπός είναι η δημιουργία ενός προϊόντος που ανταποκρίνεται στην «κληρονομιά» της ενώ επίσης έχει απήχηση στους νέους και τους παλιούς φίλους της.

«Εμπνευσμένοι από κλασικά στοιχεία σχεδιασμού της Atari, όπως η χαρακτηριστική χρήση ξύλου, γραμμών-πλευρών και ανυψωμένου πίσω μέρους, δημιουργούμε ένα ομαλό σχέδιο, με “πλευρά” που εκτείνονται απρόσκοπτα παντού γύρω από το σώμα του προϊόντος, ένα μπροστινό πάνελ που μπορεί να είναι είτε ξύλο είτε γυαλί, ένα logo που “βλέπει” προς τα μπροστά, φωτεινές ενδείξεις που λάμπουν μέσα από το υλικό και μια σειρά από νέα ports (HDMI, 4x USB, SD). Σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε δύο εκδόσεις: Μια με ξύλο και μία μαύρη/ κόκκινη» αναφέρει η εταιρεία.


Όπως τονίζει η Atari, τα ports αυτά υποδεικνύουν σύγχρονα εσωτερικά χαρακτηριστικά: «Επίσης σημαίνει πως, αν και θα παρέχουμε κλασικό gaming υλικό, θα παρέχουμε επίσης και σύγχρονο» συμπληρώνει η εταιρεία.

«Ξέρουμε πως ανυπομονείτε για περισσότερες λεπτομέρειες: Για τα χαρακτηριστικά, για τα παιχνίδια, για την τιμή, για το timing κλπ. Δεν σας προκαλούμε σκοπίμως, θέλουμε να το κάνουμε σωστά, οπότε επιλέξαμε να πάμε βήμα-βήμα, καθώς φέρνουμε το Ataribox στη ζωή, και να ακούμε προσεκτικά την κοινότητα της Atari καθώς το κάνουμε. Υπάρχουν πολλά ορόσημα, προκλήσεις και σημεία αποφάσεων μπροστά μας στους προσεχείς μήνες. Θα σας δίνουμε πολλές πληροφορίες και status updates καθώς προχωρούμε» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, όπου ζητείται feedback του κοινού μέσω των social media.
 


indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.044
Reaction score
4.011



Σχεδόν έναν χρόνο μετά τα αποκαλυπτήρια του, η Atari ανακοινώνει ότι η έναρξη της καμπάνιας χρηματοδότησης για την ρετρό παιχνιδοκονσόλα Atari VCS θα ξεκινήσει στις 30 Μαΐου μέσα από την πλατφόρμα Indiegogo.


Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις της συσκευής: μία Collector’s Edition για περιορισμένο χρονικό διάστημα με την κλασική ξύλινη (ψεύτικό ξύλο προφανώς) εμφάνιση και μία Onyx Edition σε μαύρο χρώμα. Παραδόξως, καμία από τις δύο δεν θα συμπεριλαμβάνει τηλεχειριστήριο διότι αναφέρεται πως “άλλα πακέτα θα περιέχουν το Classic Joystick και το Modern Controller”.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η Atari αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με την AMD για τον επεξεργαστή, θα διαθέτει κεραία WiFi, υποδοχές USB 3.0, κεραίες WiFi και Bluetooth 5.0, ενώ θα υποστηρίζει ανάλυση 4K, το πρότυπο HDR και gameplay στα 60fps. Ενσωματωμένα θα βρίσκονται περισσότερα από 100 κλασικά παιχνίδια και λέγεται ότι θα υποστηρίζει “μοντέρνους τίτλους”.

Αν όλα πάνε καλά με την καμπάνια χρηματοδότησης, το Atari VCS θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019 σε τιμή $199.

https://atarivcs.com/
 



Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.559
Μηνύματα
2.865.573
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top