ATC P1 - Νέος τελικός

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.666

Συνεχής μέση ισχύς 150W, τάξη ΑΒ, dual mono, η τιμή του αναμένεται να διαμορφωθεί στα 1850€. Δεν είναι made in China, είναι made in UK.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Το είδες και εσύ ε?
Πάντως σαν κατασκευή φαίνεται (απ τις φώτο) πολύ καλή.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.341
Πολύ ευγενικά το έθεσες το ζόρικος.:137:

Αν σκεφτείς δε πως οι καλύτερες μηχανές μονταρίσματος βρίσκονται πλέον στη Κίνα υπάρχει θέμα.

Όχι ότι συμφωνώ με τους τρόπους που μειώνουν το κόστος οι Κινέζοι αλλά...

Reaction score
11
Απάντηση: ATC P1 - Νέος τελικός

Συνεχής μέση ισχύς 150W, τάξη ΑΒ, dual mono, η τιμή του αναμένεται να διαμορφωθεί στα 1850€. Δεν είναι made in China, είναι made in UK.
Aυτό το πλαστικό λαμπάκι στην πρόσοψη μου θυμίζει TAIWAN δεκαετίας '70! Αλλά αφού έχει 6 χρόνια εγγύηση...

:107:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Για την εμφάνιση των συσκευών (γενικώς) δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι γιατί παίζει πολύ το προσωπικό γούστο του καθενός..
Θα το θυμάσαι άλλωστε από τις αντιδράσεις που υπήρξαν στο thread για τα ηχεία της CAV. :116:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: ATC P1 - Νέος τελικός

Για την εμφάνιση των συσκευών (γενικώς) δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι γιατί παίζει πολύ το προσωπικό γούστο του καθενός...
Πάντως εσύ όταν μιλάς για τον ζόρικο εξ ανατολών ανταγωνισμό στο # 2, σίγουρα δεν μιλάς για την εμφάνιση και την σχετικότητά της...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: ATC P1 - Νέος τελικός

Πάντως εσύ όταν μιλάς για τον ζόρικο εξ ανατολών ανταγωνισμό στο # 2, σίγουρα δεν μιλάς για την εμφάνιση και την σχετικότητά της...
Εννοείται πως όχι.. :126:

Reaction score
11

Για την εμφάνιση των συσκευών (γενικώς) δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι γιατί παίζει πολύ το προσωπικό γούστο του καθενός..
Θα το θυμάσαι άλλωστε από τις αντιδράσεις που υπήρξαν στο thread για τα ηχεία της CAV. :116:

Άλλωστε μιλώντας για τα CAV, ακόμα και ο φίλος PeterMeni είπε:

"Το θέμα της εμφάνισης είναι υποκειμενικό και τη στιγμή που σου αρέσουν εμένα μου περισσεύουν. Θα συμφωνήσω στο ότι το φινίρισμα τους είναι κορυφαίο και απαντάται σε ηχεία άνω των 10000 ευρώ."

εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=53397&page=2

Reaction score
11

Aλλά παρασύρθηκα... Ας μείνουμε στην Γηραιά Αλβιώνα... (Μήπως κακογέρασε;)

Reaction score
4.249

Ρε παιδια εισται σιγουροι οτι στο εν λογω εργοστασιο δεν δουλευουν κινεζοι?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.341
Re: Απάντηση: ATC P1 - Νέος τελικός

Βλέπεις κανένα κομμάτι ρύζι επάνω στον ενισχυτή?:137:

Reaction score
11

Αυτό τουλάχιστον θάταν μιά εγγύηση για την ποιότητά του!

:143::135::143:

Reaction score
5
Αυτά όλα τα κινέζικα που ήλθαν στην Ελλάδα αντί να έλθουν με κάποια καλή , λογική ,τιμή άρχισαν αν πωλονται με αρκετα υψηλές τιμές και να συγκρίνονται με ενυσχιτικά με πολύ μεγάλο όνομα και εμπειρία , προσωπικά για να αγοράσω κάτι τέτοιο πρέπει να είναι οικονομικό για να με τραβήξει , να το δω , να το ακούσω και τελικά να το αγοράσω . Αν δε το αγοράσω τώρα ακριβά και θέλω να το πουλήσω πολύ δύσκολο το βλέπω , δηλαδή προσωπικά σε αυτές τις τιμές πιστεύω πως είναι λάθος αγορά.

Reaction score
11

Αυτά όλα τα κινέζικα που ήλθαν στην Ελλάδα αντί να έλθουν με κάποια καλή , λογική ,τιμή άρχισαν αν πωλονται με αρκετα υψηλές τιμές και να συγκρίνονται με ενυσχιτικά με πολύ μεγάλο όνομα και εμπειρία , προσωπικά για να αγοράσω κάτι τέτοιο πρέπει να είναι οικονομικό για να με τραβήξει , να το δω , να το ακούσω και τελικά να το αγοράσω . Αν δε το αγοράσω τώρα ακριβά και θέλω να το πουλήσω πολύ δύσκολο το βλέπω , δηλαδή προσωπικά σε αυτές τις τιμές πιστεύω πως είναι λάθος αγορά.
Όταν ένας φανταστικός super Κινέζικος ενισχυτής 2x200 WRMS, με απόδοση, εμφάνιση και κατασκευή της τάξης των 10.000 €, πωλείται, (street price), 1.200 €, εντάξει ειδικά με τις παρούσες συνθήκες, και πάλι πολύ ακριβός είναι, αλλά ... δεν παύει να είναι.. τσάμπα! Ενημερώσου καλύτερα και θα δεις!

Reaction score
5
Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω τελικό και ψάχνομαι θα χαιρόμουν πολύ να μου έδινες πληροφορίες . Για κάτι Κινέζικους που ρώτησα σε τάξη ισχύος 200 W μου ζήτησαν 2200 € , και για αυτό έγραψα τα παραπάνω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.619
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger