ATIμη καρτα!

Reaction score
1
Προσφατα αγορασα laptop για htpc. Ολα καλα μεχρι που ηρθε η στιγμη να παρω 1080p απο την dvi. Η καρτα ειναι η ati radeon mobility x2300 hd. Επιλεγω την αναλυση και βλεπω ενα μεγαλειωδες 30i! Δεν μπορει λεω, κατι δεν εκανα σωστα... εψαξα απο δω, ενεργοποιησα απο κει, εσβηνα, αναβα, απενεργοποιουσα... παπαλα. Τελικα βρηκα που ηταν "κρυμμενη" η ρυθμιση 1080p60 και οταν με ικανοποιηση την επελεξα, ειδα.... μαυρες μπαρες!(underscan):pc:

Μετα απο πολυωρο ψαξιμο κατεληξα στο avsforum και καταλαβα με τι νταλκα ειχα να κανω! Εκει καποια αλανια με διαφορες μαστοριες καταφεραν να παρουν 1:1 χωρις powerstrip αλλα με παλαιοτερους drivers.

Το θεμα ειναι τωρα τι κανω? Υπαρχει γιατρεια?

Reaction score
1
Απάντηση: ATIμη καρτα!

δεν έχω ασχοληθεί , αλλά κάπου πήρε το μάτι μου για sys hack και regedit ...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δεν είσαι ο μόνος που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με κάρτες της ATI.
Αυτό το HD τι το έχουν βάλει; Εκτός βέβαια και αν δεν σημάνει High Definition αλλά κάτι άλλο.

Reaction score
6

Προσφατα αγορασα laptop για htpc. Ολα καλα μεχρι που ηρθε η στιγμη να παρω 1080p απο την dvi. Η καρτα ειναι η ati radeon mobility x2300 hd. Επιλεγω την αναλυση και βλεπω ενα μεγαλειωδες 30i! Δεν μπορει λεω, κατι δεν εκανα σωστα... εψαξα απο δω, ενεργοποιησα απο κει, εσβηνα, αναβα, απενεργοποιουσα... παπαλα. Τελικα βρηκα που ηταν "κρυμμενη" η ρυθμιση 1080p60 και οταν με ικανοποιηση την επελεξα, ειδα.... μαυρες μπαρες!(underscan):pc:

Μετα απο πολυωρο ψαξιμο κατεληξα στο avsforum και καταλαβα με τι νταλκα ειχα να κανω! Εκει καποια αλανια με διαφορες μαστοριες καταφεραν να παρουν 1:1 χωρις powerstrip αλλα με παλαιοτερους drivers.

Το θεμα ειναι τωρα τι κανω? Υπαρχει γιατρεια?
Και εγω ειχα μπλεξει με την ΑΤΙμη πριν λιγο καιρο.
Τι τα θες
Γυρισα στην ασφαλεια της nividia

Reaction score
1

Καλα η καρτα δεν παιζεται με τιποτα. Δοκιμασα την vga για 1080p και ειδα οτι στελνει εικονα στην tv, αλλα η tv ελεγε 1680χ1080p στα 50Hz! Το πιο κουφο ομως πιο ειναι. Δεν ειχα βγαλει το hdmi-dvi καλωδιο και οταν για πλακα γυρισα την tv στο hdmi εβλεπα εικονα 1920χ1080p στα 50Hz με 1:1! Οταν δοκιμασα να βγαλω το vga καλωδιο, η αναλυση στο hdmi γυρισε παλι στο 30i!

Γνωριζει κανεις πως περναω καινουρια εκδοση catalyst? Οταν πηγαινω ενημερωση driver μου λεει οτι δεν βρεθηκε καινουρια ενημερωση, αλλα νομιζω οτι υπαρχει. Καπου διαβασα οτι σε καποια καινουρια εκδοση υπαρχει μια μπαρα +/- και μπορεις να πετυχεις 1:1.

Reaction score
6

Δεν ειμαι και πολύ σίγουρος πως με καινούργιους drivers θα φτιάξουν τα πραγματα.
Δοκιμασε παλαιότερους drivers που εχουν δοκιμαστεί και δουλευουν.
Κατι ειχα ακουσει για 7,1 η 7,3

Reaction score
12
Θα σε στεναχωρησω αλλα drivers σε notebook δυστυχως δεν μπορεις να βαλεις...μονο οτι εχει ο παροχεας πχ hp,fujitsu-siemens κτλ στα αναλογα sites!Επισης ακρη με τμηματα customer care δεν νομιζω να βγαλεις(εγω π ειχα ιδιο προβλημα με τους drivers της X1400 δεν εχω βγαλει ακομα και κατεβαζοντας τους ολοκαινουργιους που ειναι ιδιοι με της δικιας σ καρτας παλι προβλημα)!Kαλο κουραγιο :happy_9:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ATIμη καρτα!

Θα σε στεναχωρησω αλλα drivers σε notebook δυστυχως δεν μπορεις να βαλεις...μονο οτι εχει ο παροχεας πχ hp,fujitsu-siemens κτλ στα αναλογα sites!
Ναι το ξερω, αλλα ρωτησα μηπως καποιος ηξερε κατι παραπανω. Anyway thanks.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.690
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis