atlantic technology 8200 thx speakers

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: atlantic technology 8200 thx speakers

σε ευχαριστω

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: atlantic technology 8200 thx speakers

Μου αρέσει που πάτε για καφέ στο AV Site οι δύο σας!

Αμ σιγά μη σας άφηνα το νήμα.

Πάντως Αργύρη εντυπωσιακό το BGC! Δηλδή χωρίς αυτό δεν γίνεται τίποτα.

Βρε μπας και τα ανοίγεις όλα αυτά μαζί με τα Audyssey και όλα τα φίλτρα και γίνετια αχταρμάς?

Ειλικρινά σου λέω ΠΕΤΑ επιτέλους το Λουκά έξω από σύστημα σου ή παντρέψου τον και πέτα όλα τα άλλα (Εγώ το Λουκά θα πέταγα). Όλα μαζί όμως δεν γίνεται.

ΘΑΝΑΣΑΚΗ.
φανουρη το πιο πανω κειμενο ειναι απο το μανιουαλ του audyssey και ειναι μια απο τις καμπυλες που προσφερει
οπως βλεπεις υπαρει προβλεψη για thx συστημα.
Για ακομα μια φορα αυτο που νομιζεις δεν ειναι αυτο που πραγματι υπαρχει
με τις υγιες σου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οπως σου εχω ξαναπει με το audyssey lab ασχολουμαι απο το 2004 πριν καν παρουσιαστει προιον .Οταν ο χολμαν ο τουερσον και ο κυριακακης εφτιαξαν την εταιρια.Το 2004 ειχε την ρωτη επαφη με τον κρις .Το 2006 του ζητησα αν ποτε φτιαξει το οντισι για 230 βολτ και υπαρχει πριπτωση να το βρω στην ελλαδα να μ ειδοποιουσε .Την ιδια χρονια ελαβα ενα τηλεφωνο απο εδω.Ενα χρονο μετα το πρωτο audyssey που εφτασε στην ελλαδα ηταν το δικο μου .Εδω και 3 χρονια ασχολουμαι αρκετα βελτιωνοντας το ιδιο χαρντγουερικα , αλλα και σοφτγουερικα.Και εμπλουτιζοντας τις γνωσεις μου , μεγαλη βοηθεια στην αρχη ειχα απο τον vipcinemas το δημητρη.Στη συνεχεια το δοκιμασα κατω απο αρκεα διαφορετικες συνθηκες.Ειναι ενα απο τα ελαχιστα πραματα (μαζι με το exact) που δεν θα πουλησω ευκολα.Και ειναι τα πιο παλια στο συστημα μου.
Aυτα:126:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: atlantic technology 8200 thx speakers

Πές μα περισσότερα...
Αυτός ο Ανδρέας :418: σας έχει χαλάσει...στάλα, στάλα τα βγάζετε.
Α δεν ειναι μυστικο. Απλως ειχα ενα σεταπ να κανω και κοιταζοντας το ηχειο ( με αλλο ματι ) βλεπω ενα 4200e στη μεση και 2 οκταρια γουφερ πανω κατω. Και λεω αφου το 4200e παιζει σφαιρατα και ακουραστα με τον ada , γιατι να μη του κανω δι-ενισχυση ?
Εκανα την ερωτηση στην Αμερικη και πηρα το ΟΚ.

Απο το ενα καναλι του προ, φευγει ενα καλωδιο Y ( σωστο Υ ) και παει σε 2 εισοδους του τελικου. Καθε μια απο αυτες παει στο low και στο high του ηχειου αντιστοιχα.

Το σωστο Υ, μιας και το ανεφερα και ξερω οτι θα με ρωτησετε, ειναι ενα καλωδιο με 3 αγωγους. Τετοια καλωδια ειναι τα RCA που εχουν φορα και τα XLR.
Ετσι λοιπον στη περιπτωση του Υ δεν χωριζουμε εναν αγωγο στα δυο, μειωνοντας με αυτο το τροπο τα νηματα στο μισο, αλλα εχουμε 2 αγωγους με κοινη γειωση.

Reaction score
150

Δεν θα κάτσω να σκάσω! Το έχουμε συζητήσει και σας έδειξα ότι το Re-EQ δεν χρειάζεται στα Βlu-Ray γιατί πλέον δεν γράφονται βάση X-Curve.

Ε δεν μπορώ να κατεβάσω πάλι 1000 λέξεις έκθεση.

Ζω για τη μέρα που θα κλείσει η THX!

Ουέ κι αλίμονο!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Δεν θα κάτσω να σκάσω! Το έχουμε συζητήσει και σας έδειξα ότι το Re-EQ δεν χρειάζεται στα Βlu-Ray γιατί πλέον δεν γράφονται βάση X-Curve.

αμα κλεισει να κερασεις, αλλα δεν σε βλεπω να κερνας

Ουέ κι αλίμονο!
ουι βουη και ανταρα:136:

Εκαλύφθην απο τον προλαλήσαντα.
με τον προφωναξαντα εννοεις, γιατι μας πουσαρε τα τυμπανα στο αμαξι, κουφαθηκε απο τις εντασεις και τουμεινε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

καλημερα kardia mou

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: atlantic technology 8200 thx speakers

ιουστινιανε εδω και ενα χρονο το ραντσο ειναι ανοιχτο.Αμα κλεισει , ξερεις , μου λες να κερασω.Τα ξαναλεμε του χρονου , που παλι ανοιχτο θα ειναι

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.698
Νεότερο μέλος
Spiromag