Atoll IN 80

Reaction score
2
Καλησπέρα σε όλους. Εχω πρόβλημα με τον ενισχυτή μου και ψάχνω λίγη βοήθεια. Τον αγόρασα το 2003 900Ευρώ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Πριν 2-3 εβδομάδες σταμάτησε να δουλεύει και τον πήγα σ' ένα ηλεκτρονικό της γειτονιάς μου. Μου είπε ότι είναι καμένα τα τρανζίστορ και χρειάζονται αλλαγή. Μετά από 2 εβδομάδες μου δήλωσε ότι είναι εκτός από ασύμφορο να συνεχίσει - ήδη τα είχε αλλάξει τρεις φορές και μετά από 5 λεπτά καίγονταν-αλλά και αδύνατον να βρει τι φταίει. Κάτι προβληματικό που βρήκε το άλλαξε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Φάνηκε σαν να έχασε την υπομονή του, μου είπε ότι χρειάζεται ηλεκτρολογικό σχέδιο που δεν υπάρχει, σε κάποια εξαρτήματα δεν φαίνονται καθαρά τα γράμματα και γενικά φαινόταν σαν να έφτασε στα όρια του. Δεν μου πήρε λεφτά. Ρωτώντας και ψάχνοντας κατάλαβα ότι χρειάζεται υπομονή, χρόνο και προφανώς εξειδίκευση για να βρεθεί που είναι το πρόβλημα. Κάποιος μου είπε ότι ΑΝ τον φτιάξει θέλει 150-200 Ευρώ. Εγώ γενικά θέλω την γνώμη σας για το τι ακριβώς συμβαίνει και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα, αν γενικά διορθώνεται και αν γνωρίζετε κάποιον καλό ηλεκτρονικό που να εμπιστευτώ. Μένω Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ.

Reaction score
7.089
Eτσι όπως τα περιγράφεις πήγες τον ενισχυτή σου σε ερασιτέχνη ......(πολύ ερασιτέχνη). Επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία να σου προτείνουν που να τον πας για επισκευή.

Reaction score
2
Eτσι όπως τα περιγράφεις πήγες τον ενισχυτή σου σε ερασιτέχνη ......(πολύ ερασιτέχνη). Επικοινώνησε με την αντιπροσωπεία να σου προτείνουν που να τον πας για επισκευή.
Δυστυχώς αντιπροσωπία έχει πλέον μόνο Αθήνα
Έχεις π.μ
Δεν κατάλαβα. Τι είναι το π.μ.;

Reaction score
7.089
Δυστυχώς αντιπροσωπία έχει πλέον μόνο Αθήνα

Eπικοινώνησε γιανα σου προτείνουν κάποιον σχετικό τεχνικό. Δεν μπορεί να μην συνεργάζονται με κάποιον.Αν δεν υπάρχει,τότε στείλε τον ενισχυτή Αθήνα.

Reaction score
2
Eπικοινώνησε γιανα σου προτείνουν κάποιον σχετικό τεχνικό. Δεν μπορεί να μην συνεργάζονται με κάποιον.Αν δεν υπάρχει,τότε στείλε τον ενισχυτή Αθήνα.
Ευχαριστώ φίλε, θα κοιτάξω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης