Atoll IN300

Reaction score
0
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά,
Υπάρχει σκέψη για αναβάθμιση του XTZ Α100D3 για την οδήγηση των ATC 19 v2. Τα ενεργά σαν βέλτιστη επιλογή είναι εκτός budget, + ότι θα χρειαστεί και dac/pre.
Χρήση Foobar/Tidal/Spotify + bluetooth καλοδεχούμενο. Ακρόαση στα 2 μέτρα, χώρος 22τμ.

Ποιά η γνώμη σας γι αυτό τον ολοκληρωμένο;

To dac φαίνεται επαρκές , έχει και 2 εισόδους για sub. Τιμή στα 2300.

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!

Reaction score
29
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά,
Υπάρχει σκέψη για αναβάθμιση του XTZ Α100D3 για την οδήγηση των ATC 19 v2. Τα ενεργά σαν βέλτιστη επιλογή είναι εκτός budget, + ότι θα χρειαστεί και dac/pre.
Χρήση Foobar/Tidal/Spotify + bluetooth καλοδεχούμενο. Ακρόαση στα 2 μέτρα, χώρος 22τμ.

Ποιά η γνώμη σας γι αυτό τον ολοκληρωμένο;

To dac φαίνεται επαρκές , έχει και 2 εισόδους για sub. Τιμή στα 2300.

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!
Μια χαρά μου φαίνεται με το καλό να τον αποκτήσεις και να απολαύσεις υπέροχες ακροάσεις.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Θα μπορούσατε να δείτε και τον ATC SIA 2 100 που είναι το ταίρι των ATC SCM-19 v2.

Περιλαμβάνει usb dac /dac με AKM 4490 και είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένος στην Αγγλία.
Made in England με 6 έτη εγγύηση !

Και ενισχυτή ακουστικών.

KEY FEATURES
  • Dual line-level analogue inputs
  • Three digital inputs: USB, Coaxial, TOSLINK
  • Premium AKM 32-bit DAC
  • Supports up to 384kHz PCM and native DSD256 (or DSD128 via Mac)
  • ATC Discrete MOSFET Output Stage with 100W/Ch
  • Headphone amp featuring discrete output stage.
  • Handmade in England
Παίζει μάλιστα και απευθείας με tablet ή iPhone μέσω usb, όποτε για αρχή δεν χρειάζεσαι και streamer!

Last edited:

Reaction score
5.909
Καλός και ο ATC αλλά >1000 ευρώ ακριβότερος από τον ATOLL (ο οποίος εδώ που τα λέμε έχει και καλύτερες προδιαγραφές ισχύος από τον ATC!).
Αλλά με 2300 παίρνεις ένα dac με volume (π.χ RME ADI-2-DAC FS) + τελικό με Hypex NC-400 και είσαι σούπερ (ανεξαρτήτως ηχείου).

Reaction score
0
Καλός και ο ATC αλλά >1000 ευρώ ακριβότερος από τον ATOLL (ο οποίος εδώ που τα λέμε έχει και καλύτερες προδιαγραφές ισχύος από τον ATC!).
Αλλά με 2300 παίρνεις ένα dac με volume (π.χ RME ADI-2-DAC FS) + τελικό με Hypex NC-400 και είσαι σούπερ (ανεξαρτήτως ηχείου).
Ενδιαφέρουσα πρόταση, υπάρχει επώνυμος σε αυτό το budget με Hypex NC-400; Βλέπω το Nad M22 v2 αλλά είναι ακριβός

Reaction score
5.909
Ενδιαφέρουσα πρόταση, υπάρχει επώνυμος σε αυτό το budget με Hypex NC-400; Βλέπω το Nad M22 v2 αλλά είναι ακριβός
Υπάρχει αντιπρόσωπος των Hypex στην Αθήνα που σου παρέχει την δυνατότητα παραγγελίας είτε στέρεο, είτε μονομπλοκ (τα Hypex NC-400 κατασκευάζονται, δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαθέσιμα σε έτοιμα μοντέλα ανεξα΄ρτητων κατασκευαστών).

Reaction score
1.064
Υπάρχει αντιπρόσωπος των Hypex στην Αθήνα που σου παρέχει την δυνατότητα παραγγελίας είτε στέρεο, είτε μονομπλοκ (τα Hypex NC-400 κατασκευάζονται, δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαθέσιμα σε έτοιμα μοντέλα ανεξα΄ρτητων κατασκευαστών).
Ποιος ειναι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv