Audio χαλαραααα

D

deleted user 10898

Guest
μηπως εχει χαλαρωσει λιγακι η διαχειρηση στην Audio?
το τρολαρισμα και οι συζητησεις στιλ καφενειου ή κολητου με κολητο (και εγω μεσα σε αυτο...) μηπως να περιοριστουν λιγακι?
λεω γω τωρα, ετσι για να μην εχουμε ποστ με 10 απαντησεις ουσιας και 100 "πες μου να σου πω τι μου ειπες και στοπα οτι τοπε" κλπ κλπ κλπ
εαν κανω λαθος το περνω πισω.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.997
Απάντηση: Audio χαλαραααα

Έχω την εντύπωση πως δεν πρόκειται για χώρο κλειστής συζήτησης για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού ή για τον καθορισμό λεπτομερούς 30ετούς χρονοδιαγράμματος προς την πυρηνική σύντηξη, ούτε για το διαδικτυακό playmobil κάποιων κακομαθημένων αγάμητων διαχειριστάδων, που πρέπει σώνει και καλά να είναι όπως τους αρέσει αυτωνώνε. Αν η εντύπωσή μου είναι σωστή, μπορώ να σου δώσω μια απάντηση χωρίς να με παρεξηγήσεις;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.970

vet, μην κρύβεσαι πίσω απ'το δάχτυλό σου, δώσ' τον στεγνά!:137::138:

κωστή μου, να κι αν σε παρεξηγήσει, να κι αν δε σε παρεξηγήσει, εκφράσου ...ελεύθερα! άλλωστε, ότι κι αν πεις, δε θα σε κατηγορήσει κανείς ότι τρολάρεις...:136:

καλημέρα, καλή βδομάδα, και χαλαρώστε λιγάκι, κάνει καλό στην επιδερμίδα! :126:

Reaction score
1.831

καλό είναι να μην "αποστειρώνονται" τα θέματα.

Καλό για εμάς που τα..."βρωμίζουμε" και κακό για κάποιον που ψάχνει πληροφορίες για κάτι συγκεκριμένο και πέφτει πάνω στην τελευταία κολεκσιόν του μαλιμπούστρινγκς τελεία κομ.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Audio χαλαραααα

Έχω την εντύπωση πως δεν πρόκειται για χώρο κλειστής συζήτησης για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού ή για τον καθορισμό λεπτομερούς 30ετούς χρονοδιαγράμματος προς την πυρηνική σύντηξη, ούτε για το διαδικτυακό playmobil κάποιων κακομαθημένων αγάμητων διαχειριστάδων, που πρέπει σώνει και καλά να είναι όπως τους αρέσει αυτωνώνε. Αν η εντύπωσή μου είναι σωστή, μπορώ να σου δώσω μια απάντηση χωρίς να με παρεξηγήσεις;
καλα πλακα με κανεις?
πρωτον το θεμα ετεθει γενικα και οχι προς συγκεκριμενο ατομο. για αυτο υπαρχουν τα πμ.
δευτερον, αποψη ειπα και την συνεχιζω.... δεν μου αρεσει το απεναντι, αλλα δεν μου αρεσει και το εδω, πλεον με κουραζει...
παρεξηγηση καμια, ορεξη για συζητηση μειωμενη, αλλο η πλακα αλλο το επαναλαμβανομενο τρολαρισμα...
εαν μεταξυ της συζητησης για καρκινο του μαστου και της συζητησης καφενειου δεν υπαρχει ενδιαμεσο, ε καποιος κανει κατι λαθος. εαν μπορουμε το διορθωνουμε, εαν οχι πινουμε τον καφε μας.
καλημερα

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Audio χαλαραααα

vet, μην κρύβεσαι πίσω απ'το δάχτυλό σου, δώσ' τον στεγνά!

κωστή μου, να κι αν σε παρεξηγήσει, να κι αν δε σε παρεξηγήσει, εκφράσου ...ελεύθερα! άλλωστε, ότι κι αν πεις, δε θα σε κατηγορήσει κανείς ότι τρολάρεις...

καλημέρα, καλή βδομάδα, και χαλαρώστε λιγάκι, κάνει καλό στην επιδερμίδα!
μιλαω με τους κ διαχειρισταδες τωρα, εσυ απλος μελος μην τρολλαρεις...
(γιατι δεν βγαινουν οι φατσες? κυριε διαχειρισταααα...)

Reaction score
1

Συμφωνώ πως πρέπει να δημιουργηθεί ένα κουμπάκι αντίστοιχο των spoiler που να γράφει offtopic, βοηθάει πραγματικά στο να διαβάσει το νήμα κάποιος άγνωστος-άσχετος με το forum σε λογικό χρόνο και να συγκρατήσει τις σχετικές πληροφορίες. Πχ

Κώτσο τελικά τι έγινε με εκείνον το γκομενάκι, που, πως, γιατί, κάποτε, ο θείος, ο σκύλος του γείτονα χαχχαχα
Και φυσικά όποιος έχει χρόνο και όρεξη να μην χάσει τα άσχετα με το θέμα και πικάντικα σχόλια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.970
Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio χαλαραααα

μιλαω με τους κ διαχειρισταδες τωρα, εσυ απλος μελος μην τρολλαρεις...
ενίσταμαι κύριε πρόεδρε, θέλω να τρολάρω!:143::138::137:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει απολύτως τίποτα.
Η κατηγορία είναι διαμορφωμένη με τρόπο ούτως ώστε αυτός που ψάχνει πληροφορία, απλή ή σοβαρού περιεχομένου, να την βρίσκει ΑΜΕΣΩΣ.

Το ότι θέματα γενικής φύσεως (audio) μετατρέπονται σε κουβέντες παρέας, είναι γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι εδώ περνούν καλά. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτό το κλίμα με νύχια και με δόντια γιατί αυτό είναι το bottom line μιας παρέας. Προσωπικά θεωρώ ότι η συνύπαρξη τεχνικής αρθρογραφίας, ουσιαστικής και χρήσιμης πληροφορίας για το χόμπι μας (όμοια της οποίας βρίσκει κανείς σε ελάχιστα σημεία στο internet), με μια χαλαρή φιλική διάθεση που σε προδιαθέτει ευχάριστα να μπεις στην παρέα και τελικά να μάθεις από αυτήν, είναι ένα μεγάλο και δύσκολο επίτευγμα που μας πήρε αρκετά χρόνια να καταφέρουμε.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.997
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Audio χαλαραααα

over and out...
Εμ δε στό 'πα ότι θα παρεξηγηθείς; Βρε, εγώ σε έχω γεννήσει, από μένα θα κρυφτείς;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.970

να τρολάρω λίγο ακόμα? :143::135::138::137:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter