AUDIO ANALOGUE INTEGRATED AMPLIFIER MAESTRO

Reaction score
152
Πωλείται ο θηριώδης (48 κιλά) ολοκληρωμένος ενισχυτής AUDIO ANALOGUE MAESTRO, με ισχύ 2Χ150W 8Ω, 2Χ300W 4Ω, 2Χ600W 2Ω, για οδήγηση δύσκολων και απαιτητικών φορτίων, σε άριστη κατάσταση, με το βαρύ (μοναδικό σε design) τηλεκοντρόλ του. Δώρο ο γκρι γρανίτης που πατάει στο ρακ, σε διαστάσεις 54Χ49 cm.

ΤΙΜΗ 1500 ευρώ.
Για review και φωτογραφίες δείτε:
http://www.tnt-audio.com/ampli/aa_maestro_e.html
Για επικοινωνία αποκλειστικά στο 6945 290601

Reaction score
152
Και μερικές δικές μου φωτογραφίες για την πραγματική κατάσταση του ενισχυτή. Ευχαριστώ
[/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL]
[/URL][/IMG]

Η αγγελία ισχύει. Η τιμή, τώρα, είναι συζητήσιμη (λίγο).
Ας μου επιτραπεί από τη διαχείριση να γνωρίσω στους φίλους (τουλάχιστον σε όσους δεν το ξέρουν) ότι ο ενισχυτής είναι χειροποίητος, κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, μοναδική επίδειξη δύναμης του Ιταλικού hi-end στα ενισχυτικά, χωρίς να υπολογίσουν το κόστος (δείτε ενδεικτικά, την πρόσοψη του ενισχυτή με πάχος 20 χιλ. μασίφ αλουμίνιο), έχει τρομερές οδηγικές ικανότητες (..κουνάει άνετα ηλεκτροστατικά, όπως με διαβεβαίωσε ενδιαφερόμενος φίλος που έχει τα Analysis Omega) και είχε αρχική τιμή πάνω από 4.000 ευρώ.
Ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
152
Απάντηση: AUDIO ANALOGUE INTEGRATED AMPLIFIER MAESTRO

Η αγγελία ισχύει. Η τιμή, τώρα, είναι συζητήσιμη (λίγο).
Ας μου επιτραπεί από τη διαχείριση να γνωρίσω στους φίλους (τουλάχιστον σε όσους δεν το ξέρουν) ότι ο ενισχυτής είναι χειροποίητος, κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, μοναδική επίδειξη δύναμης του Ιταλικού hi-end στα ενισχυτικά, χωρίς να υπολογίσουν το κόστος (δείτε ενδεικτικά, την πρόσοψη του ενισχυτή με πάχος 20 χιλ. μασίφ αλουμίνιο), έχει τρομερές οδηγικές ικανότητες (..κουνάει άνετα ηλεκτροστατικά, όπως με διαβεβαίωσε ενδιαφερόμενος φίλος που έχει τα Analysis Omega) και είχε αρχική τιμή πάνω από 4.000 ευρώ.
Ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
152

Η αγγελία αποσύρεται. Ο λόγος προφανής: Απουσία σοβαρού αγοραστικού ενδιαφέροντος από τους φίλους του forum.
Όμως, παρόλα αυτά, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους φίλουςπου δεν προτιμήσανε τον παραπάνω ενισχυτή. Άθελα τους με προστατέψανε από την αναπόφευκτη πικρία που θα ένιωθα, όταν διαπίστωνα ότι ο ενισχυτής που έδωσα για 1.000 ευρώ και κάτι ψιλά σε παροπλισμένο είδος (ναι, αυτές ήταν οι προσφορές..), την ίδια στιγμή στη Γερμανία, προσφέρεται προς πώληση, αντί του (υπερ)τριπλάσιου ποσού των 3.500 ευρώ (και ανεξάρτητα του τελικού ποσού στο οποίο θα διαμορφωθεί η τιμή του), όπως προκύπτει από την αναγγελία που τυχαία αλίευσα σήμερα στο διαδίκτυο και είναι αυτή:
http://www.ebay.de/itm/Audio-Analogue-Maestro-Integrated-Amplifier-Like-New-in-Orig-Box-/221255167280?pt=DE_Elektronik_Computer_TV_Video_Elektronik_Verst%C3%A4rker&hash=item3383d5ed30.
Θα μου πείτε-και εύλογα-για τους νόμους της προσφοράς και ζήτησης, αλλά, ας κρατήσουμε και κάτι για ενθύμιο από την εποχή της..αστακομακαρονάδας ! Δεν είναι όλα για (ξε)πούλημα..
Ευχαριστώ και πάλι ή αλλιώς κάθε εμπόδιο σε καλό !

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Φίλε Στέλιο δεν καταλαβαίνω την πικρία σου... πηγάζει από το γεγονός ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον ή ότι σε παίρνανε τηλέφωνο κάνοντας παζάρια?
Η όποια σύγκριση με αγγελίες του εξωτερικού πάντως μου μοιάζει εντελώς άστοχη.

Όπως και να' χει, καλοπούλητο και μακάρι να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. :drinks:

Reaction score
539

Ο ενισχυτής μετράει, έχει περάσει απ'τα χέρια μου ένας τέτοιος.
Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους, αλλά αν μπορείς να τον κρατήσεις, κράτα τον.
Και βλέπε με περισσότερη κατανόηση τα παζάρια που σου ζητούνται, ακόμη κι αν κάποια από αυτά ήταν από "πονηρήδιδες".

Reaction score
152

'' Η όποια σύγκριση με αγγελίες του εξωτερικού πάντως μου μοιάζει εντελώς άστοχη."

Φίλε Gojakla, σ' ευχαριστώ ενδιαφέρον σου, αλλά επέτρεψέ μου να υπενθυμίσω στο φιλόξενο, για όλες τις απόψεις forum του avsite, ότι η παραπάνω αγγελία στο ebay.de είναι τρέχουσα (λήγει 26/7/2013)
Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις αστοχία στη σύγκριση. Εκτός αν συγκρίνουμε τις αγγελίες του εξωτερικού, μόνο όταν θέλουμε να πετύχουμε την καλύτερη τιμή για μας..
Από την άλλη, δε νομίζω ότι οι Γερμανοί είναι ..κορόιδα που, εν δυνάμει, είναι σε θέση να διαθέσουν μέχρι και 3.500 ευρώ για τον παραπάνω ενισχυτή (για εμάς δεν τίθεται θέμα: είμαστε ο εξυπνότερος λαός του κόσμου..)

"δεν καταλαβαίνω την πικρία σου..."

Ειλικρινά δεν υπάρχει πικρία. Όπως προανέφερα, αυτή, τελικά αποφεύχθηκε, χάρη στην αόρατη πρόνοια των φίλων του forum (και όχι μόνο) που με την (μη)ανταπόκρισή τους με εμπόδισαν στο απονενοημένο διάβημά μου (εξ΄ου και οι ευχαριστίες μου).

Και πάλι ευχαριστώ, συνεχίζουμε..

Gojakla

Reaction score
7.494

ΙΜΗΟ η σύγκριση με αγγελίες του εξωτερικού είναι άστοχη ακριβώς λόγο διαφορετικής αγοραστικής δύναμης αυτή την εποχή... μόνος σου το παρατήρησες εξάλλου.
Δές τί γίνεται με τα αυτοκίνητα... τα σπίτια... τα "μεγάλα" σφάζονται ενώ τα μικρά κρατάν τιμές...

Όπως είπα και πάλι... μακάρι να σου πάνε όλα πρίμα... :thumbsup:

Reaction score
117

Φίλε μπες στο ebay.co.uk γίνε seller και πούλησέ τον όσο λες. Πραγματικά εφόσον ισχύουν αυτά που λες θα πιάσεις πάνω από όσα σου δίνουν εδώ.

Reaction score
782
Re: Απάντηση: AUDIO ANALOGUE INTEGRATED AMPLIFIER MAESTRO

Φίλε μπες στο ebay.co.uk γίνε seller και πούλησέ τον όσο λες. Πραγματικά εφόσον ισχύουν αυτά που λες θα πιάσεις πάνω από όσα σου δίνουν εδώ.
Χωρίς να θέλω να γίνω προπαίτης νομίζω πως ο φίλος δέν θα κάτσει να φτιάξει αγγελία στο αγγλικό ebay, λόγω ίσως πολυπλοκότητας (μήν διαφωνείτε παρακαλώ, το internet δέν είναι το ίδιο εύκολο για όλους). Επίσης, θα πρέπει να διαθέσει και χρόνο γι αυτήν (στην δημιουργία της), κάτι που μπορεί να μήν μπορεί να διαθέσει ο φίλος μας.

Ίσως θα έπρεπε να φτιαχτεί κάποιος οδηγός "δημιουργία αγγελίας στο ebay" και να γίνει sticky. Θα βοηθηθούν αρκετοί θέλω να πιστεύω.

Φιλικά
:thumbsup:

Reaction score
296
δυστυχώς, όντως τα προϊόντα ήχου στην Ελλαδα ευτελιζονται (και εδώ μπαίνουν και οι "πονηρήδιδες"), αλλα η συγκριση με μια αγγελια στο ebay δεν ειναι επιτυχημενη κατα τη γνωμη μου.
Υπό την ίδια έννοια, οι Αμερικανοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 2200 για τον yamahako?

http://www.ebay.de/itm/YAMAHA-A-S1000-Integrated-Amplifier-Specializing-in-analog-RCA-Silver-HiFi-Audio-/221246062331?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item33834afefb#ht_2796wt_806

Ο καθένας πουλάει όσο θέλει.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
299

Παιδιά είναι τόσο απλό.

Προσφορά και ζήτηση. Δεν χρειάζεται να συζητάμε άλλο.

Στην χώρα μας πλέον δεν συμφέρει να πουλάει κανείς το μηχάνημα του. Μιλάμε οτι πρέπει πολλές φορές να πέσεις και κάτω απο το 40% της αρχικής αξίας του μηχανήματος για να γίνει κάτι.... Άστο καλύτερα!!

Gojakla

Reaction score
7.494

Απλώς αυτό δεν μεταφράζεται σε "απαξίωση" εκ μέρους των αγοραστών, αλλά σε οικονομική αδυναμία τους.
Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ τουλάχιστον.

Όσο για τα κοράκια... υπήρχαν πάντα. Ε, σήμερα σίγουρα γεννήθηκαν και μερικά ακόμα.

loudobic

AVSite Member
Reaction score
299

Φυσικά, δεν είπαμε ότι γίνεται από πονηρό σκοπό απο όλους... Η τσέπες είναι άδειες.... τι να κάνεις.....

Πλέον για εμενα το πιο "fair" είναι να αλλάζεις μηχάνημα με μηχάνημα. (Φυσικά παραπλήσιας αξίας και κατάστασης)

Διότι και την "αλλαγή" την κάνεις και δεν βγαίνεις και χαμένος...

Εγώ αυτό επιδιώκω και μόνο!!

Reaction score
2
Από φιλοσοφία στην Ελλάδα παντός να φαν και οι κότες!!
Όλοι αισθάνονται θιγμένοι με όσα έγραψε ο φίλος που ανέβασε την αγγελία. Και σπεύδουν να εξηγηθούν όταν γνωρίζουν πολύ κάλα τη ακριβός εννοεί.
Ο τσάπας ζει, οπως επίσης κι ο συνειδητοποιημένος αγοραστής.

Gojakla

Reaction score
7.494

Καλά. Ότι να 'ναι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.853
Παραδείγματα αγγελιών έχουν (κάποιο) νόημα μόνο αν αφορούν ολοκληρωμένες, προϊόντα που πουλήθηκαν στην Ευρώπη.-

Reaction score
855
Απάντηση: Re: AUDIO ANALOGUE INTEGRATED AMPLIFIER MAESTRO

Παραδείγματα αγγελιών έχουν (κάποιο) νόημα μόνο αν αφορούν ολοκληρωμένες, προϊόντα που πουλήθηκαν στην Ευρώπη.-

+1 ... το πόσα ζητάει ο καθείς στο μπέυ δεν λέει τίποτε ... το πόσο τελικά πωλούνται τα προϊόντα είναι που μετράει ... στην υπόψη αγγελία του γερμανού δεν νομίζω να υπάρξει ανταπόκριση ... οι εποχές είναι δύσκολες και καλόν είναι, αν κάποιος μπορεί, να κρατάει τα μηχανάκια του ... το χόμπυ είναι ακραίως ψυχαναγκαστικό και η πρακτική αλλαγής για την αλλαγή δεν συνάδει με την πραγματικότητα γύρω μας, όπως κάποτε που κάναμε χαλαροί την ..αύλα μας ...

Reaction score
8.022

Το eBay είναι διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν (δεν βρίζω, στο ευαγγέλιο γράφεται). Υπάρχουν εξειδικευμένα sites που μπορείς να βρεις αγγελίες σοβαρών μηχανημάτων.

Βέβαια, όπως κάποιος έψαχνε στο Avsite να βρει ενισχυτή για τα 800D που του έκαναν δώρο, εκτιμώ πως θα υπάρξει άνθρωπος να αγοράσει τον maestro στα 3500 από το eBay.

Σε εξειδικευμένο site λοιπόν, προ 3 εβδομάδων πωλήθηκε ένας ίδιος στην Ισπανία στα 2400. Και στην Ισπανία έχουν κρίση. Υπάρχει λοιπόν ολοκληρωμένη αγγελία συγκεκριμένου μηχανήματος. Δυστυχώς οι αγγελίες εκεί σβήνονται την επόμενη της πώλησης κι έτσι δεν μπορώ να παραθέσω link.

Γεγονός είναι πως ο φίλος τον έδινε/δίνει σε πολύ καλή τιμή. Είναι πολύ καλό μηχάνημα, τερατώδες που στέκεται πολύ εύκολα -ίσως καλύτερα- δίπλα σε κάτι Plinius, Krell, Pass και τα συναφή. Αν θέλω να γίνω βλάσφημος, θα έλεγα πως στέκεται και δίπλα σε Hegel (με damping factor >1000), αλλά θέλω να κοινωνήσω την Κυριακή. :thumbsup:

Reaction score
6.611

Tον πηχη ο ιδιοκτητης τον εβαλε χαμηλα , ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε .

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.160
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound