Audio Craftworks - Μιχαλης Σπερτος

Μηνύματα
4.873
Reaction score
3.963
Απάντηση: Audio Craftworks - Μιχαλης Σπερτος

Νομιζω οτι η audio craftworks ηταν ο Μιχαλης, ως εκ τουτου δεν πιστευω οτι θα υπαρξει συνεχεια της εταιριας του. Απο κει και περα καλα μαστορια - τεχνιτες υπαρχουν στην Ελλαδα. Ο Μιχαλης ομως ηταν ο δικος μας ανθρωπος, αναμεσα μας με το καλαμπουρι και την προθυμια του παντα να βοηθαει. Και δεν το εκανε επιδεικτικα. Αυτο θα μας λειψει. Ποτε μου δεν θα μπορουσα να φανταστω οτι καποιον ανθρωπο που τον γνωρισα απο το ιντερνετ και στην συνεχεια τον ειδα μια φορα πριν λιγους μηνες οτι τοσο πολυ θα πειραζε ο θανατος του. Οσο ομως και να με στεναχωρει η απωλεια του θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που μπηκα στο φορουμ και τον γνωρισα (οπως φυσικα και ενα σωρο αλλους αξιολογους ανθρωπους).
 

Μηνύματα
436
Reaction score
0
Τελος θα κλεισω με ενα μηνυμα που μου εστειλε ο Κώστας Δ. απο μια συνομιλια του με τον Κώστα Φ. και που χαρακτηριζει τον Μιχαλη Σπερτο και την εταιρια του Audio Craftworks.

Originally Posted by Κώστας Φ.

Μιχάλη, απο περιέργεια, ποιό είναι το πιο "extreme" ενισχυτικό που έχεις φτιάξει ποτέ? Κάποιος "cost-no-object" τελικός, ας πούμε?...

Originally Posted by Μιχαλης Σπερτος

Κωστα καλη ερωτηση.
Eγω ποτε δεν θα εφτιαχνα Cost-no-object και με τιποτε.
Κατι τετοιο δεν θα ηταν εγω.
Ειμαι βεβαιως κατα της κακως νοουμενης οικονομιας οταν πρεπει να προκυψει ενα συγκεκριμενο αποτελεσμα. Πιστευω και εφαρμοζω αυστηρη ομοιογενεια στα μηχανηματα μου.
Θεωρω οτι το σχεδιαστικο μεγαλειο (οπου υπαρχει) δεν μπορει να το υποσκελισει καμμια ακροτητα σε εξαρτηματα, χρυσαφια, κρυογεννεσεις και λοιπα κουδουνια. Υποφερω οταν βρισκομαι αντιμετωπος με εργα ανθρωπινης ματαιοδοξιας που συνηθως συνυπαρχει με πνευματικη στενοτητα και ελλειψη αναγνωρισης. Οσο για την Υψηλη Πιστοτητα πιστευω οτι θα επρεπε και θα μπορουσε να γινει κτημα περισσοτερων. Η Audio Craftworks ειναι στημενη στην βαση αυτης ακριβως της προσπαθειας.
Deja-vu...

Είχα κάνει παρόμοια ερώτηση στο Μιχάλη την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. Πάνω κάτω, μου είπε τα ίδια...

Την ερώτηση την είχα διατυπώσει αλλιώς: "Πώς και δεν έφτιαξες και κάτι με extreme υλικά και χρησιμοποιείς μόνο απλά; Δε σου κίνησε το ενδιαφέρον να φτιάξεις κάτι για την πάρτη σου, που να είναι από εξωτικά υλικά;"
 


Staff online

  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.612
Μηνύματα
2.867.930
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top